|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 10:51 11. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
tao kan wrote: chtěl bych něco podobného pro weapon mastera. Budu se pul hodiny točit ve vířiváku před majstrem, dam mu zlato na brusku, hodinu budu mlátit do dřevěného panáka a za tohle by mohl být třeba další násobitel a rozsah zbraně o 4. V případě featu "štěstí hrdinů" o 6 . Super ne?  A ještě pro ateisty něco. Za to že jsem ateista a tudíž popírám existenci bohů tak autoamticky imunita na všechny divine spelly 1.-9. úrovně. Je to rp, protože jako na ateistu na mě nemůže mít vliv v něco, co neexistuje.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 10:57 11. Aug 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: A ještě pro ateisty něco. Za to že jsem ateista a tudíž popírám existenci bohů tak autoamticky imunita na všechny divine spelly 1.-9. úrovně. Je to rp, protože jako na ateistu na mě nemůže mít vliv v něco, co neexistuje. To, že je někdo ateista přeci neznamená, že něco neexistuje  navíc, bezvěrec je potencionální věřící.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 10:59 11. Aug 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: A ještě pro ateisty něco. Za to že jsem ateista a tudíž popírám existenci bohů tak autoamticky imunita na všechny divine spelly 1.-9. úrovně. Je to rp, protože jako na ateistu na mě nemůže mít vliv v něco, co neexistuje. Ateisti neexistujou. Nemůžou mít tudíž žádný vliv na svět. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 11:00 11. Aug 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: Prasokralik wrote: A ještě pro ateisty něco. Za to že jsem ateista a tudíž popírám existenci bohů tak autoamticky imunita na všechny divine spelly 1.-9. úrovně. Je to rp, protože jako na ateistu na mě nemůže mít vliv v něco, co neexistuje. To, že je někdo ateista přeci neznamená, že něco neexistuje  navíc, bezvěrec je potenciální věřící. *vezme si tě stranou a s rukou nonšalantně na tvých ramenou ti vysvětlí* Podivej se, mě je to uplně putna, co existuje a co ne. Jde o to, aby mi z toho taky něco káplo. Až budu hrát klerika, chci mít výhody za to že je to klerik. Až budu hrát ateistu, chci mít výhody za to že je to ateista a až budu hrát WM chci mít výhodyz a to, že je to WM. S nějakou existencí nebo neexistencí bohů, nebo s ňákym RP to nemá vůbec co dělat. Kapiš?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Last edited by Prasokralik on 11:03 11. Aug 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 11:01 11. Aug 2011 |
|
|
Proč že to hraješ na RP serveru? 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 11:04 11. Aug 2011 |
|
|
Na PvP mi namlátili, tak jsem si přišel honit ego sem.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
|
|
Prasokralik wrote: tao kan wrote: chtěl bych něco podobného pro weapon mastera. Budu se pul hodiny točit ve vířiváku před majstrem, dam mu zlato na brusku, hodinu budu mlátit do dřevěného panáka a za tohle by mohl být třeba další násobitel a rozsah zbraně o 4. V případě featu "štěstí hrdinů" o 6 . Super ne?  A ještě pro ateisty něco. Za to že jsem ateista a tudíž popírám existenci bohů tak autoamticky imunita na všechny divine spelly 1.-9. úrovně. Je to rp, protože jako na ateistu na mě nemůže mít vliv v něco, co neexistuje. Naopak, božstva se ti rozhodnou dokázat svoji mocnou existenci a budeš mít 200% vulnerability na všechno, ale budeš to prostě RP brát jako nehoráznou smůlu a snažit se vědecky vysvětlovat vznik Imploze přímo pod tvejma nohama. Popravdě řečeno dietní systém by se mi líbil, pokud by bylo ve světě více bohů, tak jako na tom cizím. S tím, že by se "mainstream" božstva ani do dietního systému nepočítala, měla by pevně stanovené vlastnosti, které nebudou pro jednotlivé postavy nic moc znamenat → žádné klikací výhody za milion vyznavačů. Ale třeba by to vedlo ke vzniku menších kultů dalších božstvíček s omezeným počtem vyznavačů, kde by právě tento dietní systém vstoupil v popředí. Ale nezbývá mi než položit řečnickou otázku - má to smysl ve světe s aktivními DMky? a ve světě který už má své krásně a uvěřitelně nastavené reálie?
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Hafen
|
|
|
G-ladiator wrote: Proč že to hraješ na RP serveru?  Prasokralik nam nazorne ukazal proc na ceskem servru se podobne veci nikdy zavest nemohou. Diky lidem jako on, trikrat zdravas:) Kdyz kazdy za vsim vidi jen ciselne staty, a vyhodu pro nekoho jineho nez je on a muze z toho vyletet z kuze, tak se nedivim.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 11:07 11. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: Kdyz kazdy za vsim vidi jen ciselne staty, a vyhodu pro nekoho jineho nez je on a muze z toho vyletet z kuze, tak se nedivim. Já narážel na tohle "S nějakou existencí nebo neexistencí bohů, nebo s ňákym RP to nemá vůbec co dělat", zbytek je mi fuk, protože mít mocnou postavu a zároveň hrát kvalitní RP se absolutně nevylučuje. Že si někdo hrabe pouze pro sebe a myslí jen na svůj zisk je pak otázka jeho svědomí a toho, jestli mu vadí, co si o něm jiní myslí 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 11:14 11. Aug 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hafen wrote: Kdyz kazdy za vsim vidi jen ciselne staty, a vyhodu pro nekoho jineho nez je on a muze z toho vyletet z kuze, tak se nedivim. Ať první hodí kamenem, kdo ve hře nepřemýšlí, jak se zvýhodnit. Jak dosáhnout lepšího AB, AC, savů... Fakt by mě zajímalo, kdo si nezlepšuje výbavu, nenakupuje lektvary a stejnětak by se nekoupil třeba Thalův talisman, kdyby mu jeho přítomnost v invu zajistila dvojnásobnou šanci na oživení. To je stejné, jako například na equilibrii bývaly modlitební knížky. Postavy na dvě minuty před dungem zaklekly a hned měly o boost víc. A jak se z ateistů stávali věřící.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 11:32 11. Aug 2011 |
|
|
Premyslet nad AC a dalsim je nutnost, uz kvuli npc. Ale ja nikdy nepremyslel nad tim "ted se musim pomodlit abych mel boost", spis me desi hlaska "Gods are disapleased with you". Kdyz clovek hraje drowa, je nucena vira samozrejmosti, chodim se s postavickou modlit k oltari stejne jako ji davam "spat" aby se zbavila unavy, to ze kdyz skape a lloth ji jednou za mesic nahodne ozivi je jen maly bonus bokem ktery neni vzdy vitan (pri smrti ztrata 100 exp, kdyz me ozivi uprostred drideru a nestihnu utyct tak dalsich -100  a pak 300 za respawn). Podstata a smysl je v tom, ze kdyz knezka/matrona provede ceremonii se svym rodem, tak prizen bohyne se dotkne kazdeho proste ji citi a postava (mluvim o ic pohledu, ne o pohledu hrace!) ma motivaci uctivat. A tyka se to vsech postav, klerik nema zadnou vyraznejsi vyhodu nad ostatnimi, naopak jehou kouzla 6-9 kruhu pri kazdem seslani pali body viry. Me tzv "lesser favor" co mi u rogue zvysi nahodne +1 charisma a +1 odolnost jako nejaky ybr boost nepripada. Ano jednou jsem dostal +2 do vsech statu, ale system co to vypocitava je tak nahodnej ze se s tim vubec neda pocitat dopredu, clovek proste nevi co se stane.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 11:37 11. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: Podstata a smysl je v tom, ze kdyz knezka/matrona provede ceremonii se svym rodem, tak prizen bohyne se dotkne kazdeho proste ji citi a postava (mluvim o ic pohledu, ne o pohledu hrace!) ma motivaci uctivat. To jde i teď, a elegantněji.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 11:43 11. Aug 2011 |
|
|
A jak to konkretneji ti uctivaci pociti? 
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 11:44 11. Aug 2011 |
|
|
Řekl bych, že na vyšším AC, AB, savech a nebo jakémkoliv jiném statu určitě ne.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 11:46 11. Aug 2011 |
|
|
kucik wrote: Ať první hodí kamenem, kdo ve hře nepřemýšlí, jak se zvýhodnit. Jak dosáhnout lepšího AB, AC, savů... Fakt by mě zajímalo, kdo si nezlepšuje výbavu, nenakupuje lektvary a stejnětak by se nekoupil třeba Thalův talisman, kdyby mu jeho přítomnost v invu zajistila dvojnásobnou šanci na oživení.
To neříkejte dvakrát, nebo si pro ten kámen půjdu...
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|