|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 14:44 08. Sep 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: EDIT: a jistí inkvizitoři, kteří se serou do jiných natolik, že bych už kvůli tomu asi nikoho z "církve světla" nehrál Ty máš asi vážně nějakej problém, a já stále nemůžu přijít na to, co jsme ti kdo udělali?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 14:47 08. Sep 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
J.F.Payne wrote: Nalkanar wrote: EDIT: a jistí inkvizitoři, kteří se serou do jiných natolik, že bych už kvůli tomu asi nikoho z "církve světla" nehrál Ty máš asi vážně nějakej problém, a já stále nemůžu přijít na to, co jsme ti kdo udělali? Děti, řešte si to v PM nebo ve spamu, ju? 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 20:33 11. Sep 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
priklad ... ja s dexařem vymlatim prahvozd lahvickama .. troli gorily zombiky pavouky jen z pulky .... tak nevidim problem ale je pravda ze palach se hodne blbe hraje diky tomu ze nema poradny dmg ci Oč daš ho do platu s mecem musis mit silu 18 ale uz nemas na nic jineho .... je to celkem na piku taky jsem premyslel ze by se dalo povolit palach thorm ale nic jineho .. s mnichem je palach taky celkem sila ...
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 20:34 11. Sep 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Palach může bejt dmg dealer že bys koukal Sendysi
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 20:42 11. Sep 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ale na Thalii je to dost nepoužitelný bych řekl  Ikdyž, třeba se budu divit, až mi někdo setne drowku pětistovkou 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 20:52 11. Sep 2011 |
|
|
Jo? A který jiný povolání rozdává dmg v podobě permky a očistného plamene inkvizice?  Kam se hrabe devast.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 20:58 11. Sep 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
btw. ->
Na rychlo postavené, šlo by to ještě vytunit.
Attachments: |

Paladin.JPG [ 34.66 KiB | Viewed 3192 times ]
|
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 22:23 11. Sep 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Derken- wrote: btw. ->
Na rychlo postavené, šlo by to ještě vytunit. to asi nebude 15 lvl co? 
|
Radim
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 10:07 12. Sep 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Takovej paladin je prostě PK na zlouny ne postava co se dá hrát 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 10:30 12. Sep 2011 |
|
|
High paladin po mechanické stránce je neuvěřitelná bestie na DMG do zlých postav, v CvC umí nadělat neuvěřitelnou paseku, obzvláště palach přes Charismu co naběhne k nepříteli a místo sekání jej "vyléčí". Ono dostat pecku za lvl x bonus za charisma taky není prdel. A to je to dotykovej útok!!! No a k tomu pak samozřejmě zmíněné smajtíky (netřeba dalšího komentáře, výše uvedený příklad jasně naznačuje že to bolí) EDIT: jinak palach po mechické stránce opravdu není jednoduchej na hru, na druhou stranu je to válečník co má hezký sejvy. Nejspíš to nebude nikdy žádnej vyloženě kombajn, ale postavit pala tak aby nechcípl v nějakým normálním fightu jde. Co PBčka zamrzí je fakt, že nejvhodnější rasou hned po Aasimarovi by byl Drow šlechtic Na druhou stranu Palach je prostě dost RP povolání, hráč který jej hraje jistě ví že to není žádná supermlátička a uzpůsobí hru tak, aby časovala XP, rozvíjela IC, a když jde do tuhýho boje tak musí využít toho co dělá palacha palachem (LAY, SMITE, HOLY SWORD, IMKA NA NEKRO, IMKA NA HOLDy, a hlavně DIVINY!!!)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 10:44 12. Sep 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Na druhou stranu Palach je prostě dost RP povolání, hráč který jej hraje jistě ví že to není žádná supermlátička a uzpůsobí hru tak, aby časovala XP, rozvíjela IC, a když jde do tuhýho boje tak musí využít toho co dělá palacha palachem (LAY, SMITE, HOLY SWORD, IMKA NA NEKRO, IMKA NA HOLDy, a hlavně DIVINY!!!) A taky síla jeho družiníků a jeho církve 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 11:06 12. Sep 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Bahnak wrote: ...co dělá palacha palachem (LAY, SMITE, HOLY SWORD, IMKA NA NEKRO, IMKA NA HOLDy, a hlavně DIVINY!!!) ...dále IMKA NA FEAR (tu mu obzvláště "závidím")... btw - čistě z "PB" - hrál/hraji tady na Thalce s třema paladinama a nějak nemůžu říct, že by kterýkoli z nich byl zrovna seno (zdravím rodinou firmu LD a spol.  ). Takové WMko na stejném lvl jede s 2-3x násobnou dmg, ale...ještě jsem neviděl WMko co by si sejvnulo tváří tvář NPC to co palach  . G-ladiator wrote: A taky síla jeho družiníků a jeho církve  ...tak to platí nejen pro palachy  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 11:25 12. Sep 2011 |
|
|
KaTo wrote: ...tak to platí nejen pro palachy  . Tak to bezpochyby, jen mi nějak přijde, že se pořád řeší, co zvládne paladin sám systémově zrubat. Osobně bych se bál třeba víc než 1200 bodů dmg toho, že díky paladinovi mě Dei-Anangova a Juanina církev prohláší za kacíře 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 11:51 12. Sep 2011 |
|
|
Nám v podtemnu je zrovna tohle docela fuk... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Paladin Posted: 11:57 12. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
G-ladiator wrote: ... že díky paladinovi mě Dei-Anangova a Juanina církev prohláší za kacíře  Hereze, kacířství či blud (z řeckého αἵρεσις hairesis volba < αἵρειν hairein vybírat, brát) označuje původně takový teologický názor, který „volí“ nebo si „vybírá“ určitý odlišný pohled, který je neslučitelný s obecnou vírou dané církve, tj. ortodoxií.Není pak logické, že kacířů ti běhá po Karathě velké množství, jelikož nectí Bílou dvojici, ale jiné bohy? 
_________________ .
|
|
Top |
|