|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 15:43 02. Nov 2011 |
|
|
Rejty wrote: kokosak wrote: Nepočítáš s metamagií, která ti sežere i vyšší kruhy na úkor toho, abys měl použitelně dlouhý/výkonný spelly. To už se ale bavíme o klerikovi boosterovi, ne healerovi. Ale i tak to lze, nutný boosty jsou do 4. kruhu, tudíž lze naplnit kruhy 1. - 5. jen boosty (včetně prodloužených) a do zbytku narvat healy. Tady bych si dovolil lehce odporovat. Pokad se bavíme o boosterovi, musíme brát v potaz, že bude využívat převážně prodloužených kouzel, tudíž se dostáváme až na 6.kruh (haste, ii, srko). Jinak dále s tebou plně souhlasím a za mě asi nejvyužívanější "léčení" vždy bylo silnější obnova (7.) a massheal (8.). S tím že na sedmým a osmým kruhu asi nejvyužívanější pokad nejdeš do nějakého speciální dungu. Jinak toho obyč léčení jak psal kokosak, to nevím kam prdnout, všechny low sloty jsem měl vždy boosty. EDIT: Rejty wrote: LDamian wrote: Léčí mágem? Huh. Jsi mně dostal tedy. Čím? Zrovna mág s body v léčení, případně s lepšími lékárnami může být slušný léčitel. Situace, kdy teče celé družině do trenek, mág zakouzlí timestop a léčí družinu lékárnami je k nezaplacení. Plný souhlas, můj mág léčil lékárnou přes 80hp 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 15:46 02. Nov 2011 |
|
|
Proč by měly lékarničky zranovat nemrtvé? to vůbec nechápu. U spellů je to víceméně jasné protože léčivé spelly jsou božská magie resp. pozitivní a to nemrtvé zraňuje. Ale lékarnička přece nemá s magií nic společného ne? je to přece obvaz s nějakýma bylinama a tak co urychlují hojení.... Nebo se pletu?
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 15:49 02. Nov 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Jo jo a kosti jdou přece zavázat a namazat se svalovinou nebo bez stejně  Edit: A když už jsme u toho stejně by lékarny měly dávat regen a ne léčit rovnou ldyž napomáhají hojení 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 16:29 02. Nov 2011 |
|
|
LDamian wrote: To se fakt bavíme o léčení pomocí negative energy ray za max 30 životů na kouzlo a porovnáváme to s healem za 10/level životů za kouzlo, který je podle některých moc slabý? To fakt? Nebo mi něco uniklo? Ještě tam máme Negative Energy Burst, kterej ti hodí sílu navíc. Ale nejlepší na obou je, že to házíš na dálku. Takže wizna stojí vzadu a healuje tanka, kterej je obklopenej nepřáteli bez nejmenšího nebezpečí pro sebe.A vzhledem k tomu, že je těch (max 30 HP, takže 15) ti dává jedničkový kouzlo, tak je to sakra dobrý kombo.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 19:15 02. Nov 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
KaTo wrote: Miell wrote: Prosím.. jak ZATÍM?  Retjy myslel, že "zatím" se dá Nemrtvý shifter léčit lékarnami. Správně by ho to mělo zraňovat. Mno ale léčení lékárnou není pozitivní energie. Já myslím, že kdyby někdo zombíkovi ovázal upadlou ruku, tak ho tím nezabije a ta ruka mu bude na tom obvazu držet žejo  Klerické léčení zranuje ne proto, že by to bylo léčení, ale proto, že je to božská intervence, která léčí - a to má samozřejmě na chcípliny opačnej učinek. Můj názor.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 19:17 02. Nov 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Můj názor je, že aspon hůlky s healem by se mohly vrátit. Samozřejmě s nějakým malým počtem použití, třeba 9 za jedno nabití. Usable by cleric and druid. No bože, umdčkař by se taky mohl vyléčit, to je toho.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 12:21 05. Nov 2011 |
|
|
Mimochodem jaká jsou pravidla ohledně léčení a Timestopu/GS? Timestop + kouzlo léčení na živého/nemrtvého + lékárna na živého/nemrtvého
GS + léčení/lékárna na živého
Podle mě by v Timestopu mělo být povoleno jen léčení spellem, stejně tak v GSku
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 13:01 05. Nov 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
zachy wrote: ...Podle mě by v Timestopu mělo být povoleno jen léčení spellem, stejně tak v GSku A jaký tě k tomu vede důvod? Případně NWN-herní důvod?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 13:54 05. Nov 2011 |
|
|
zachy wrote: Podle mě by v Timestopu mělo být povoleno jen léčení spellem, stejně tak v GSku To by se mi taky líbilo 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 13:58 05. Nov 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
No kněz si na TimeStop nešáhne, takže to není úplně reálné, že by se léčilo čistě kouzly (ano, UMDkař možná svitky, aktuálními hůlkami moc asi ne). Kdyby GSko umožňovala healovat bez zrušení GS, tak by to bylo fajn.
_________________ .
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 13:58 05. Nov 2011 |
|
|
KaTo wrote: zachy wrote: ...Podle mě by v Timestopu mělo být povoleno jen léčení spellem, stejně tak v GSku A jaký tě k tomu vede důvod? Případně NWN-herní důvod? To by mě taky zajímalo.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 14:16 05. Nov 2011 |
|
|
-RoF- wrote: KaTo wrote: zachy wrote: ...Podle mě by v Timestopu mělo být povoleno jen léčení spellem, stejně tak v GSku A jaký tě k tomu vede důvod? Případně NWN-herní důvod? To by mě taky zajímalo. Příjde mi to logické, GSko chápu jako takový "únik do jiné sféry" ze které nemůžeš fyzicky manipulovat s předměty, takže jedině spelly či svitky. Jinak by to mělo přece GSko zrušit (pokud to tak nyní nefunguje) Ale rád bych zjistil názor DM týmu na můj dotaz.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 14:24 05. Nov 2011 |
|
|
zachy wrote: ...Podle mě by v Timestopu mělo být povoleno jen léčení spellem, stejně tak v GSku .... zachy wrote: Příjde mi to logické, GSko chápu jako takový "únik do jiné sféry" ze které nemůžeš fyzicky manipulovat s předměty, takže jedině spelly či svitky. Jinak by to mělo přece GSko zrušit (pokud to tak nyní nefunguje)
Ale rád bych zjistil názor DM týmu na můj dotaz. Ohledně TS: Tím jsi ale ještě nevysvětlil proč i v Timestopu. Ohledně GS: pokud dokáže manipulovat se svitky, tak by to měl zvládnout i s hůlkama. Takže vlastně navrhuješ omezit jen léčení obvazem. Jenže v praxi tě z GS na Thalii vyhodí jakékoli léčení - včetně toho kouzlem, pokud zakouzlíš na někoho jiného než na sebe, takže celé je to omezeno komplet. Takže zbývá už jen ten tvůj návrh na omezení v TS.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 15:49 05. Nov 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: No kněz si na TimeStop nešáhne.... Ty jo... hrajete tady pořádné team PvP? Já zažil vcelku často na jiných světech... mág hodil timestop a hned v půlkole mordekain klerika ve vlastních řadách kterého z timestopu vyhodil a ten klerik (když všichni ostatní jsou ještě v timestopu přiběhl k těžce zraněným a dal mass heal - popřípadě obyčejné uzdrav.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Léčení v partě - klerikem nebo "něčím" jiným Posted: 15:56 05. Nov 2011 |
|
|
klerik + mág/zaklínač/bard/zloděj... si klidně sešle timestop ze svitku sám. Jen to není zrejmě tak obvyklá kombinace.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|