|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 13:44 20. Dec 2011 |
|
|
jachyra wrote: Ja osobne nechápem, prečo sa najprv hráči neupozornili a prípadne sa im fakt tie XP nestrhli ... veď sa to tak vždy robilo O.o aj ja dávnejšie, keď som šla v "zneužití OOC" povedzme po mrtveho kamaráta, alebo s koňom cez jaskyňu a pod, tak ma vždy DMs najprv upozornili a nie mi dávali hneď kill a zabíjali koňa ... Tohle je snad dostatečné upozornění (doporučuji ti to pročíst, jestli si tak ještě za své dlouholeté působení na Thalii neučinila): Quote: Na co bychom je měli upozorňovat? To by byl kopanec do obličeje všech slušných hráčů a začalo by se s masivním zneužíváním, protože by každý podvodník dostal maximálně "upozornění" a jelo by se dál. Stržení xp není v tomto případě trest, ale jen navrácení do původního stavu a platí proto to samé, co v předchozím odstavci. Když po prohřešku nepřijde trest, nikdo se nebude bát podvádět.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 13:45 20. Dec 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jachyra wrote: Ehm, ja len môžem vlastnoručne potvrdiť, že MukYanJong mal vskutku s tým buildom problémy, lebo sme sa o tom viac krát rozprávali (môžem pohľadať odložené logy, možno to ešte aj nájdem) a vskutku stále polemizovali, či ísť čistého sorcerora alebo aj PM .. a potom sme aj predebatúvavali, ako to IC zakryť, hrať a pod ... hlavne aj preto to viem, bo som jeho postavu ako PM chcela využiť na autoQ, čo hráme  len je pravda, že som ho zahlcovala buildami, aby sa mi na ne pozeral a vždy ich uprednostnil pred urobením svojho  to je ale len môj pohľad na vec a moja skúsenosť. Do hlavy ostatných nevidím, len komentujem, s čím som sa ja stretla PS: a ja osobne pri nenahodení tých lvl som si absolútne nevšimla, že sú rovnaké XP .. prosto som to brala, že také sú a hotovo  Ja osobne nechápem, prečo sa najprv hráči neupozornili a prípadne sa im fakt tie XP nestrhli ... veď sa to tak vždy robilo O.o aj ja dávnejšie, keď som šla v "zneužití OOC" povedzme po mrtveho kamaráta, alebo s koňom cez jaskyňu a pod, tak ma vždy DMs najprv upozornili a nie mi dávali hneď kill a zabíjali koňa ... Proč by nás upozorňovali?Jsou to tvrdý kluci.Mají to v popisu práce.Kdo hold nejezdí na srazy a neporučí rundu tak není jejich přitel 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 13:47 20. Dec 2011 |
|
|
to Acros: mno ja neviem, ako sa team dohaduje a je samozrejme na nich, aby rozhodovali podľa ľubovôle  ja som len zvedavá a len som hovorila o tom, s čím som sa stretla. Ako hovorím, zatiaľ nie som telepat  a isto nemám prístup taký ako DM hehe EDIT: to Rejty: však jasné, ja som len vyzvedala  inak som ticho
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Last edited by jachyra on 13:48 20. Dec 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Acros
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 13:48 20. Dec 2011 |
|
|
Koninho87 wrote: jachyra wrote: Ehm, ja len môžem vlastnoručne potvrdiť, že MukYanJong mal vskutku s tým buildom problémy, lebo sme sa o tom viac krát rozprávali (môžem pohľadať odložené logy, možno to ešte aj nájdem) a vskutku stále polemizovali, či ísť čistého sorcerora alebo aj PM .. a potom sme aj predebatúvavali, ako to IC zakryť, hrať a pod ... hlavne aj preto to viem, bo som jeho postavu ako PM chcela využiť na autoQ, čo hráme  len je pravda, že som ho zahlcovala buildami, aby sa mi na ne pozeral a vždy ich uprednostnil pred urobením svojho  to je ale len môj pohľad na vec a moja skúsenosť. Do hlavy ostatných nevidím, len komentujem, s čím som sa ja stretla PS: a ja osobne pri nenahodení tých lvl som si absolútne nevšimla, že sú rovnaké XP .. prosto som to brala, že také sú a hotovo  Ja osobne nechápem, prečo sa najprv hráči neupozornili a prípadne sa im fakt tie XP nestrhli ... veď sa to tak vždy robilo O.o aj ja dávnejšie, keď som šla v "zneužití OOC" povedzme po mrtveho kamaráta, alebo s koňom cez jaskyňu a pod, tak ma vždy DMs najprv upozornili a nie mi dávali hneď kill a zabíjali koňa ... Proč by nás upozorňovali?Jsou to tvrdý kluci.Mají to v popisu práce.Kdo hold nejezdí na srazy a neporučí rundu tak není jejich přitel  Doufám, že tohle si nemyslel vážně.
_________________ Acrus Vrelus - Nezvěstný Shar´tyrr - Pokud nemáš co dělat, nedělej to u mě.
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 13:50 20. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Acros wrote: Koninho87 wrote: jachyra wrote: Ehm, ja len môžem vlastnoručne potvrdiť, že MukYanJong mal vskutku s tým buildom problémy, lebo sme sa o tom viac krát rozprávali (môžem pohľadať odložené logy, možno to ešte aj nájdem) a vskutku stále polemizovali, či ísť čistého sorcerora alebo aj PM .. a potom sme aj predebatúvavali, ako to IC zakryť, hrať a pod ... hlavne aj preto to viem, bo som jeho postavu ako PM chcela využiť na autoQ, čo hráme  len je pravda, že som ho zahlcovala buildami, aby sa mi na ne pozeral a vždy ich uprednostnil pred urobením svojho  to je ale len môj pohľad na vec a moja skúsenosť. Do hlavy ostatných nevidím, len komentujem, s čím som sa ja stretla PS: a ja osobne pri nenahodení tých lvl som si absolútne nevšimla, že sú rovnaké XP .. prosto som to brala, že také sú a hotovo  Ja osobne nechápem, prečo sa najprv hráči neupozornili a prípadne sa im fakt tie XP nestrhli ... veď sa to tak vždy robilo O.o aj ja dávnejšie, keď som šla v "zneužití OOC" povedzme po mrtveho kamaráta, alebo s koňom cez jaskyňu a pod, tak ma vždy DMs najprv upozornili a nie mi dávali hneď kill a zabíjali koňa ... Proč by nás upozorňovali?Jsou to tvrdý kluci.Mají to v popisu práce.Kdo hold nejezdí na srazy a neporučí rundu tak není jejich přitel  Doufám, že tohle si nemyslel vážně. Trochu smyslu pro humor hele. Já jen k DG asi hodím poslední připomínku a jdu se dál šťourat v nose: pohledej nějaké podklady jak jsme toho využili jak ty říkáš k akceleračnímu vyeexpení, protože to nám jako krapet křivdíš. Zdar
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 13:57 20. Dec 2011 |
|
|
MukYanJong wrote: ... Napsal jsem "patrně". To znamená, že to nevím jistě, ale na základě okolností to předpokládám. Okolností je zejména rychlost expení (hlavně u Bruma). Získat za měsíc hry XP na 30. level je myslím nový rekord.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 13:59 20. Dec 2011 |
|
|
to DG: neneee .. myslím, že Nullieth bol v tomto top, jemu sa to myslím podarilo prekonať ... ale nie som si istá 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 14:00 20. Dec 2011 |
|
|
MukYanJong wrote: Trochu smyslu pro humor hele. Já jen k DG asi hodím poslední připomínku a jdu se dál šťourat v nose: pohledej nějaké podklady jak jsme toho využili jak ty říkáš k akceleračnímu vyeexpení, protože to nám jako krapet křivdíš. Zdar Promiň, ale tohle zní z úst někoho, kdo podvádí kudy chodí dost zvláštně. Pokud vím, tak jsi tenkrát ani nesebral dost odvahy na to, aby ses za to omluvil. Nebo ano?
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 14:00 20. Dec 2011 |
|
|
Koninho87 wrote: Proč by nás upozorňovali?Jsou to tvrdý kluci.Mají to v popisu práce.Kdo hold nejezdí na srazy a neporučí rundu tak není jejich přitel  Hráč Koninho87 dostává první a poslední varování před trestem za znevažování DM autority.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 14:01 20. Dec 2011 |
|
|
Scrappy: to už v životě tak chodí: když je někdo známý svými podvody, lidi na něj hledí skrz prsty a často mu přičtou i to, co neudělal. Získat si důvěru je těžké. Ztratit ji je otázka okamžiku. Znovu ji získat je ještě těžší.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 14:05 20. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Desmond wrote: MukYanJong wrote: Trochu smyslu pro humor hele. Já jen k DG asi hodím poslední připomínku a jdu se dál šťourat v nose: pohledej nějaké podklady jak jsme toho využili jak ty říkáš k akceleračnímu vyeexpení, protože to nám jako krapet křivdíš. Zdar Promiň, ale tohle zní z úst někoho, kdo podvádí kudy chodí dost zvláštně. Pokud vím, tak jsi tenkrát ani nesebral dost odvahy na to, aby ses za to omluvil. Nebo ano? Jn, to víš, ne každej má na to koule, já si skáknu asi na operaci. A zní nezní, jak mi to podloží někdo důkazama, že ten 24 lvl jsme doskákali a ne poctivě vykolečkovali, tak budu jen šourat nohama a šťourat se ve svým slavným nose. DG: jn, už to tak pár let letí no
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 14:23 20. Dec 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Rejty wrote: Koninho87 wrote: Proč by nás upozorňovali?Jsou to tvrdý kluci.Mají to v popisu práce.Kdo hold nejezdí na srazy a neporučí rundu tak není jejich přitel  Hráč Koninho87 dostává první a poslední varování před trestem za znevažování DM autority. Pro méně chápavé*ukáže na sebe* následuje co?
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 14:25 20. Dec 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Pak následuje BAN za znevažování autority v trvání minimálně 14 dní - 1 měsíc... Myslim... Aspoň já to tak měl 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 15:27 20. Dec 2011 |
|
|
Už trochu prosím uberte, začíná to být moc arogantní a moc provokační.
A asi by to stálo za to přesunout do flame.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Brum a Aonghas Posted: 15:28 20. Dec 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
DenGrasse wrote: MukYanJong wrote: ... Napsal jsem "patrně". To znamená, že to nevím jistě, ale na základě okolností to předpokládám. Okolností je zejména rychlost expení (hlavně u Bruma). Získat za měsíc hry XP na 30. level je myslím nový rekord. Byli tu hráči to zvládli za dva až tři týdny - pokud vím...?
|
|
Top |
|