|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 22:27 27. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
No asi je jednodussi, aby to zkusil a overil si, ze to nepomuze, nez vysvetlovat, ze je to nesmysl  Btw jeste zkus port5121 tzn thalie.pilsfree.cz:5121
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 23:22 27. Jan 2012 |
|
|
Nevím proč, ale mě to teď hlásí time out když se chci nalogovat.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 13:29 28. Jan 2012 |
|
|
kucik wrote: No asi je jednodussi, aby to zkusil a overil si, ze to nepomuze, nez vysvetlovat, ze je to nesmysl  Btw jeste zkus port5121 tzn thalie.pilsfree.cz:5121 JOOOOO! To je ono ! už to jde ! Diky !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 15:08 28. Jan 2012 |
|
|
Tak mam dalsi problem, uz sem ho pred nejakymi roky resil a zaboha si nemuzu vzpomenou jak, na monsteru se da v pohode prihlasit na huhulaka to nejde: vytvorim postavu a misto abych se obevil ve hre tak me to odpoji a pise ze sem byl zaveden asi to bude problem s cd klicem u huhulaka mam jinej cd klic nez mi v soucasnoti vygeneruje thalijskej generator, a na vebu ho nemuzu zmenit bo ten co se generuje ma monstera driv to fungovalo ted nevim jak to zprovoznit diky
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 16:59 28. Jan 2012 |
|
|
a tedka mi na account huhulak vubec nejde pripojit ke servru pise to: chyba pripojeni spojeni selhalo (timeout) account monstera pritom funguje
Pokud je problém v tom, že ze stejného počítače chceme hrát oba, jak Monstera ( otec ) tak Huhulak ( syn ), tak ten byl již v dávných dobách řešen a fungovalo to. Nevím ovšem jak .....
Last edited by monstera on 12:48 29. Jan 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 19:28 28. Jan 2012 |
|
|
Hele co se tyce toho timeoutu tak vcera jsem se chtel pripojit a hlasilo mi to taky to same. Pritom ostatni hrali. Zkousel jsem to nekolikrat a furt to same. Pak jsem to zkusil asi za hodinu ( pc jsem mezitim nerestartoval a sprupojenim noc nedelal ) a najddnou jsem se z niceho nic priipojil uplne v pohode. Taky nechapu.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 13:17 30. Jan 2012 |
|
|
Hrajete zároveň, nebo na strídačku? Máte stejný klíče, nebo různý?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 13:39 30. Jan 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Hrajete zároveň, nebo na strídačku? Máte stejný klíče, nebo různý? Mají jen jeden comp, tak hrají na střídačku. Teď budou muset měnit klíče, nejlepší by bylo kdyby oba acc mohly mít stejné klíče  Tak to vidim já.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 13:50 30. Jan 2012 |
|
|
Oba accounty by měly mít stejné klíče. Nevim proč to řešit jinak.
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 14:45 30. Jan 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Oba accounty by měly mít stejné klíče. Nevim proč to řešit jinak. Asi problem, že při registraci na stranky to píše "klič užívá jiny majite" nějak tak. Tak asi udělali kliče pro každy acc jiné.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 14:50 30. Jan 2012 |
|
|
Asi, nebo určitě? Pokud si tam totiž zadaj oba správně ip adresu, tak jim to psát nebude.
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 15:00 30. Jan 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Asi, nebo určitě? Pokud si tam totiž zadaj oba správně ip adresu, tak jim to psát nebude. Asi určitě při tom, když máš zakazané kontrolování ip adresy. Podle toho jak jsi napsal usuzuji, že když kontrola ip adresy bude zapnuta můžou mít stejné klíče. Doufam, že si to Huhulak přečte  Já jen spekuluji, jaké může mít problémy.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 15:04 30. Jan 2012 |
|
|
Kontrola Ip adresy nemusí být zapnutá, ale musí být správně vyplněná ip adresa.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 15:22 30. Jan 2012 |
|
|
Zindo wrote: kucik wrote: Hrajete zároveň, nebo na strídačku? Máte stejný klíče, nebo různý? Mají jen jeden comp, tak hrají na střídačku. Teď budou muset měnit klíče, nejlepší by bylo kdyby oba acc mohly mít stejné klíče  Tak to vidim já. Jenže až budou mít dva kompy, tak s jedním klíčem nebudou moci do hry, oba zároven.  edit: jednim klicem
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Po delší absenci se chci znovu připojit, ale nejde to Posted: 15:23 30. Jan 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Jenže až budou mít dva kompy, tak se dvouma klíčema nebudou moci do hry, oba zároven.  Budou. A i kdyby ne, tak si je potom můžou změnit.
|
|
Top |
|