Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:46 25. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Nežádoucí telly ve hře
PostPosted: 13:16 06. Jul 2013 
Ďábel
 Profile

jachyra wrote:
Pridaj tam celú tvoju predošlú provokáciu, po ktorej som to už nevydržala a vybuchla :D je krásne vyťahovať z kontextu, to je inak vážne najjednoduchšie

Dobrá ;) ....tohle je lepší?

Quote:
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:01] Celoriel: *vydechne směrem ke koře malinký obláček dýmu*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:07] Aria Oria: To není dráček jak si myslíte
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:14] Kora Meynolds: Myslím, že tá obluda je dosť velká ... zbytočne nechať také hlodavce sa množiť.
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:16] Fallion Meynolds: *lehce založí šíp do luku a napne luk, zamíří*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:28] Aria Oria: *schová ho za sebe*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:33] Aria Oria: [Šeptání] Se proměn
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:35] Fallion Meynolds: Hmm, dva jednou ranou?
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:35] Celoriel: *sletí Arie z ramene a sedne si an ze,*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:35] Kora Meynolds: Ty sa nehýb, len odpraví toho hlodavca.
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:38] Celoriel: *zem
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:40] Kora Meynolds: *uchechtne sa*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:50] Získané zkušenosti: 2
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:52] Fallion Meynolds: A hele, elf co se mění na draka? *odplivne si*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:54] Kora Meynolds: No tfuj! Čierna mágia!! *zvolá*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:24:54] Celoriel: to mě jako chcete zabít?
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:02] Celoriel: *koukne na Koru*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:05] Celoriel: co?
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:10] Celoriel: proměny
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:15] Kora Meynolds: Vidíš to? Tá šupinatá príšera sa premenila! To je temné kúzlo!
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:28] Aria Oria: Koro, magii neorzumíš, tak prosím mlč, ano?
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:39] Aria Oria: Tohle jsou spíš kouzla přírody.
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:42] Kora Meynolds: Ty drž hubu, čubka! *frkne*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:48] Fallion Meynolds: *rozesměje se a složí luk*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:52] Kora Meynolds: Ty sa kúzlam rozumieš asi ako hus pivu!
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:53] Celoriel: *zamračí se na Koru*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:55] Aria Oria sesílání Prohlédni neviditelnost
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:56] Fallion Meynolds: *pleskne se do stehna rukou když se předkloní*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:57] Aria Oria sesílá Prohlédni neviditelnost
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:58] Isendir Havran z Karathy: *pokrčí rameny a spíš se zájmem akademika si prohlíží elfa*
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:25:59] Kora Meynolds: Vieš len škrehotať nanajvýš
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:26:00] Získané zkušenosti: 2
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:26:09] Aria Oria: No já kouzlům rozumím, právě.
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:26:11] Celoriel: mohl bych vás požádat aby ste pokračovali v cestě?
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:26:37] Celoriel: nevim proč mě urážíte
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:26:38] Fallion Meynolds: A jsi snad pán tohohle lesa, aby jsi nám to přikázal elfe?
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:26:42] Celoriel: a tady slečnut aky
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Dec 27 23:26:43] Kora Meynolds: No hovno rozumieš. Ty tak nanajvýš vieš, ako si zaplatiť niekoho, kto by ťa prefikol.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

PostPosted: 13:17 06. Jul 2013 
Ďábel
 Profile

Pajule wrote:
Hele, nechci se nikoho zastávat, ale lidi i postavy se mění ;) a měl si to řešit tenkrát a né to vytahovat teď :wink:

Jo jenže tady ta dáma se chová, jak se jí hodí a když jí teče do bot, tak rychle mění vzhled a chování postavy. A pak když na to postavy ve hře reagují a reagují na činy její postavy, tak to neunese no. :roll: Tralalí tralalá

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

PostPosted: 13:19 06. Jul 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Server vs Meynolds, kolo druhé
*donese si popcorn, limču, usadí se a sleduje*

PostPosted: 13:24 06. Jul 2013 
Bůh
 Profile

-RoF- wrote:
Pajule wrote:
Hele, nechci se nikoho zastávat, ale lidi i postavy se mění ;) a měl si to řešit tenkrát a né to vytahovat teď :wink:

Jo jenže tady ta dáma se chová, jak se jí hodí a když jí teče do bot, tak rychle mění vzhled a chování postavy. A pak když na to postavy ve hře reagují a reagují na činy její postavy, tak to neunese no. :roll: Tralalí tralalá

Jo to je druhá věc no, Kora byla pěknej plivník

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

PostPosted: 13:25 06. Jul 2013 
Velmistr
 Profile

:D:D:D *strašne sa na tom všetkom baví*

nemôžem si pomôcť, ale pripadá mi to vážne ako zábava pre deti. Keby som sa chcela hádať s deťmi, mám ich doma tri
;) zbytočne tu spamovať fórum, snažiť sa urážať jeden druhého, vyprovokovať obvineniami a vulgárnosťami. Pričom by sa hráči skôr mali snažiť o dobrú hru, o vylepšenie hry a deja, o jeho pozdvihnutie. A zatiaľ som sa stretla hlavne s nevraživosťou medzi hráčmi. Je to stále len hra a treba ju brať s nadhľadom ;) hráči chodia na server preto, aby sa odreagovali z roboty, zo školy, od detí a iných povinností a nie, aby sa ešte aj v hre s niekým hádali.
A toto je to, čo ja v hre hľadám - odreagovanie a nie bezduché navážanie sa a provokáciu.

PostPosted: 13:29 06. Jul 2013 
Bůh
 Profile

jachyra wrote:
Jedná sa tu o OOC spor.

My spolu máme OOC spor? Teda teď už jo, když jsi zhrzené ego své postavy začala řešit ooc cestou otravováním mě přes tell. Nikdo na tvé telly není zvědavej ju? A že ti vadí jak si má postava před tvou s despektem odplivává, to holt budeš muset zkousnout, protože tvá postava není bohyně, je to jen bezvýznamná bojovnice, před kterou si jiní bezvýznamní bojovníci, jako je třeba Rien, budou odplivávat, protože si jí neváží ani za zrnko máku. Muacta.

Pain is temporary. Victory is forever.

PostPosted: 13:46 06. Jul 2013 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Ty jsi taky drsný Rofe...
Někdo ti něco vytkne a ty na něj vytáhneš špínu z roku 2011.
Hold pokud ti to tehdy vadilo, měl sis stěžovat tehdy.

PostPosted: 13:58 06. Jul 2013 
Velmistr
 Profile

Holt se píše s t.

PostPosted: 14:23 06. Jul 2013 
Bůh
 Profile

Jestli se nad nastalou situací všichni tři zamyslí a pokusí se jí příště předejít, tak diskuze splnila účel.

Všichni se tu budeme mít navzájem rádi, nebo se budeme mít se zlomyslným potěšením neradi, a když si budeme opravdu lézt na nervy, nebudeme na sebe mluvit. Ani psát. A to už vůbec v proto, že se naše postavy IC rozešly a měly předminulý rok nějaký spor...

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

Last edited by Caehan on 14:26 06. Jul 2013, edited 1 time in total.

PostPosted: 14:25 06. Jul 2013 
Měšťan
 ICQ  Profile

teda ja si osobně myslím že hra by se měla brát sevším všudy to že mi nějaký hráč je nesympatický nebo nelíbí se mi jeho hrání je čistě ooc věc(jiné by to bylo kdyby to vadilo převážně postavě) v reálu v práci taky mame některé nepříjemné lidi co musíme trpět a taky chápu že nwn hrajeme jako odreagovaní jiní kvůli utěku z reality ale thalužel i ve hře je nějaká realita která by se podle mě měla dodržovat chtě nechtě a pokud nám to nevyhovuje proč zde setrvat?

"Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý

PostPosted: 14:26 06. Jul 2013 
Ďábel
 Profile

Shaman88 wrote:
Ty jsi taky drsný Rofe...
Někdo ti něco vytkne a ty na něj vytáhneš špínu z roku 2011.
Hold pokud ti to tehdy vadilo, měl sis stěžovat tehdy.

Jsem, já vím. :roll: Ale to nešlo, když je taková divná.

PostPosted: 14:28 06. Jul 2013 
Bůh
 Profile

Já nechci říkat, jak to bylo, protože to přirozeně nevím, ale co jsem pochytil z pohledu obou stran, tak každý v akcích těch druhých viděl jednání, které přesahovalo IC.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

PostPosted: 14:29 06. Jul 2013 
WB Thalie
 Profile

Caehan wrote:
Jestli se nad nastalou situací všichni tři zamyslí a pokusí se jí příště předejít, tak diskuze splnila účel.

Všichni se tu budeme mít navzájem rádi, nebo se budeme mít se zlomyslným potěšením neradi, a když si budeme opravdu lézt na nervy, nebudeme na sebe mluvit. Ani psát. A to už vůbec v proto, že se naše postavy IC rozešly a měly předminulý rok nějaký spor...

Asi takto.

“Sounds naive respecting someone
who doesn't give a shit about you.”
― Toba Beta, Master of Stupidity

Edgar - Zahrabán v knihách

PostPosted: 14:49 06. Jul 2013 
DM adept
 Profile

jachyra wrote:
:D:D:D *strašne sa na tom všetkom baví*

nemôžem si pomôcť, ale pripadá mi to vážne ako zábava pre deti. Keby som sa chcela hádať s deťmi, mám ich doma tri
;) zbytočne tu spamovať fórum, snažiť sa urážať jeden druhého, vyprovokovať obvineniami a vulgárnosťami. Pričom by sa hráči skôr mali snažiť o dobrú hru, o vylepšenie hry a deja, o jeho pozdvihnutie. A zatiaľ som sa stretla hlavne s nevraživosťou medzi hráčmi. Je to stále len hra a treba ju brať s nadhľadom ;) hráči chodia na server preto, aby sa odreagovali z roboty, zo školy, od detí a iných povinností a nie, aby sa ešte aj v hre s niekým hádali.
A toto je to, čo ja v hre hľadám - odreagovanie a nie bezduché navážanie sa a provokáciu.

Víš, že nemáme problém se OOC bavit a IC mají mezi sebou holky hodně horko.. takže teď jen přidám svůj názor na věc..
Lidi i postavy se časem určitě mění, o tom žádná. Ale pokud vytáhneš postavu s takovou minulostí, jakou má Kora a je tu spousta hráčů, kteří jí zažili, pak se vůbec nemůžeš divit, že se k ní postavy chovají, jak se chovají. Třeba moje postava na ní názor určitě nezmění a takových bude asi víc. Jestli Tě to štve, tak nezbývá než se s tím smířit, nebo založit novou postavu.
Jinak je pravda, že tahle situace se na foru pitvat nemusela.

https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ

PostPosted: 14:59 06. Jul 2013 
Bůh
 Profile

Aulus wrote:
Souhlasím s tím, co napsala Amber, a nevidím žádný důvod Jachyru trestat...

Tos špatně pochopil, mě taky nejde o žádné tresty, to bych to nezakládal ve flames. Jen by některým mělo dovcaknout, že rozhodně nebudu tancovat podle toho, co si napráskají do OOC tellu, který mi pošlou jako důsledek IC dění. Ostatně o podobné telly fakt nestojím.

Pain is temporary. Victory is forever.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]