|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kokosak
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 07:40 11. Dec 2013 |
|
|
Pixinam chybí i dost ručiček a nožiček. A kalhotek.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 07:56 11. Dec 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Bavím se o 0 AC šatech. Kromě avizovaných trupů pro elfky (co byly na ST) chybí spousta krků (= klobouky, batohy, toulce - takový ty vymakaný jakoby kožený), mám podezření, že i některé pasy (= sukně) a místo některých na ST používaných pánví jsou sloní choboty a chybí pak pánve pro ekvivalentní vršky.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 08:01 11. Dec 2013 |
|
|
kokosak wrote: Pixinam chybí i dost ručiček a nožiček. A kalhotek. U těch pixin je otázka, zda je to vzhled psotavy podobný lidské holčině a jen je zmenšený a nebo je to jiný nestandartní vzhled postavy jako je třeba hiran nebo kobolt, protože u nich taky nejdou všechny vzhledy.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 08:07 11. Dec 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Aulus wrote: Nemůže to být modelem trpaslíka? Třeba modely v tom novém balíku nejsou kompatibilní se všemi rasami. Chybí u aasimary, proto mi jedno oblečení dělala Amber.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 08:12 11. Dec 2013 |
|
|
Puxina wrote: U těch pixin je otázka, zda je to vzhled psotavy podobný lidské holčině a jen je zmenšený a nebo je to jiný nestandartní vzhled postavy jako je třeba hiran nebo kobolt, protože u nich taky nejdou všechny vzhledy. No hele, já mam pocit, že když si Květuš zkoušela šaty šitý pro lidskou postavu, tak jí šly normálně. Jen je nenakliká u barvíře. Aspoň myslim, moc sem to nezkoušel. Edit: tak průbnul sem to ve WB modulu a bohužel má pixina asi fakt nastavenej jinej základní model. Nicméně spoustu věcí by na sebe mohla vzít, kdyby nebyly deklarovaný jako zbroje.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Zsarx
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 10:43 11. Dec 2013 |
|
|
Já myslel že kobold má tělo hobita a k tomu přidělanou spešl hlavu a od kolen dolu nohy,ne? Každopádně na výběr tam toho obravdu moc nemá. Doufal jsem že by mohl jít třeba toulec na záda z "krků" a utřel jsem. 
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 11:08 11. Dec 2013 |
|
|
kokosak wrote: Puxina wrote: U těch pixin je otázka, zda je to vzhled psotavy podobný lidské holčině a jen je zmenšený a nebo je to jiný nestandartní vzhled postavy jako je třeba hiran nebo kobolt, protože u nich taky nejdou všechny vzhledy. No hele, já mam pocit, že když si Květuš zkoušela šaty šitý pro lidskou postavu, tak jí šly normálně. Jen je nenakliká u barvíře. Aspoň myslim, moc sem to nezkoušel. Edit: tak průbnul sem to ve WB modulu a bohužel má pixina asi fakt nastavenej jinej základní model. Nicméně spoustu věcí by na sebe mohla vzít, kdyby nebyly deklarovaný jako zbroje. Jo u pixiny vím, že měla hezký vzhled jako kroužkovou zbroj, ale to bylo ještě na Dragon Hammeru.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 15:13 11. Dec 2013 |
|
|
Myslíš ten hezkej vzhled jak má kroužkovou podprdu, kde jí prsa poskakujou jak dva balony s vodou? 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 16:00 11. Dec 2013 |
|
|
kokosak wrote: Myslíš ten hezkej vzhled jak má kroužkovou podprdu, kde jí prsa poskakujou jak dva balony s vodou?  Ano ten. A ony jí poskakují prsa? Vílce? Ty myslíš ty dva drobky, co má na hrudi?  A beztak nevím proč řešíš poskakující prsa, to je jen grafický efekt a těžko si toho někdo všimne 
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 11:52 12. Dec 2013 |
|
|
Puxina wrote: kokosak wrote: Myslíš ten hezkej vzhled jak má kroužkovou podprdu, kde jí prsa poskakujou jak dva balony s vodou?  Ano ten. A ony jí poskakují prsa? Vílce? Ty myslíš ty dva drobky, co má na hrudi?  A beztak nevím proč řešíš poskakující prsa, to je jen grafický efekt a těžko si toho někdo všimne  tak to bych nerekla ze si toho tezko nekdo vsimne, oni panove tady jsou velice vnimavy a vsimaj si velice dobre 
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 13:09 12. Dec 2013 |
|
|
Tak kdyby se plánovalo, že si toho nikdo nevšimne, tak by se s jeho přidáváním nikdo nenamáhal. Z toho bych si dovolil usoudit, že tam byl přidaný, aby si jej někdo všimnul.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 13:34 12. Dec 2013 |
|
|
Právě že poskakujou a nemaj. I když je fakt, že tady si sotva někdo všimne, když si vezme vílka místo sukně kalhoty 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 12:11 17. Dec 2013 |
|
|
Příjde mi, že zase nějaké vzhledy hrudí a rób zmizely. Například tyhle viz níže jsem tam nenašel. Ani hruď ani róbu.  A je toho víc, pročpak?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 12:21 17. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hruď tam určo je. Róby maj patrně stále špatně 2da.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 12:25 17. Dec 2013 |
|
|
Puxina wrote: Příjde mi, že zase nějaké vzhledy hrudí a rób zmizely. Například tyhle viz níže jsem tam nenašel. Ani hruď ani róbu.  A je toho víc, pročpak? A odkud máš ten obrázek?
|
|
Top |
|