Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:57 19. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Pán zbraně
PostPosted: 21:46 16. May 2015 
Nováček
 Profile

kucik wrote:
Sorry, já jsem se poslední dobou moc nedostal k PC.

Ahoj ahoj, chci se zepat, jaky stav veci.... mam si tedy udelat novou postavu, kde se provede re-level ? nebo se to bude jeste nejak testovat :-)

dekuji za zpravu JF

PostPosted: 21:47 16. May 2015 
Bůh
 Profile

Až bude chyba opravená, tak bude uvedeno že je opravená.

PostPosted: 16:30 17. Aug 2015 
Nováček
 Profile

karolina wrote:
Až bude chyba opravená, tak bude uvedeno že je opravená.

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli se bude tento problém nějak řešit....díky za zprávu, JF

PostPosted: 16:36 17. Aug 2015 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Omlouvám se, ale momentálně toho mám nad hlavu a vůbec nevim, kdy bych měl šanci se k tomu dostat.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 14:51 03. Nov 2015 
Nováček
 Profile

Ki zranění se neváže ani na rtuťový dlouhý meč (mercurial long sword). Ostatní jako weapon of choice snad funguje správně.

PostPosted: 16:18 30. Nov 2015 
Obyvatel
 Profile

Ahoj, takže po nějaké době hraní WM, a dvou nucených relevlech, když to vše shrnu, a budu opakovat i některé výše uvedené poznatky, situace je následující: (testováno na 2 zbraních pro obouručný boj, dvoubřitý meč a dvoubřitý scimitar)

1) 1lvl pána zbraně: Vyvolená Zbraň lze vybrat jakákoli pokud splňujete další podmínky pro ní.
Ki zranění funguje, pokud zvolíte zbraň ze základního NVN a poškození je maximální. Ki zranění u nových zbraní spouští pouze klasický útok s běžným poškozením.
Akrobat pasivní bonus funguje v pořádku s oběma typy zbraní.

2) 2lvl pána zbraně. Odbornost zlepšená iniciativa se neprojeví v boji, ani jakkoli jinak nezobrazí v přehledu postavy. Dle popisu zde na foru by měla fungovat kdykoli, nejen v momentě kdy pán zbraně útočí s vyvolenou zbraní. Odzkoušeno u mojí postavy Herma s bonusem +4 za obratnost proběhne hod na iniciativu pouze s bonusem +4 nikoli +8 jak by mělo být, kdyby byla odbornost aktivní.

3) 3-9lvl pána zbraně: nezapočítávají se bonusy za špičkové zaměření na zbraň. je úplně jedno zdali se jedná o zbraň z craftu nebo od obchodníka. Dle zobrazených čísel mám podezření, že se totiž nezapočítá ani bonus +2 za epické zaměření na zbraň do útoku... BAB má moje postava na 28lvlu dle systému přiznaných 23. To je vzhledem k úrovni dobrodruha asi v pořádku. +7 za sílu jsme na 30. Nic není nakouzleno. zjišťováno hned po restartu serveru. Ovšem s prázdnýma rukama beze zbraně mi to hlásí v kartě postavy útok +34... :biggrin: ??? Jedná se o bonus z odbornosti obrana dvěma zbraněmi a vylepšená obrana dvěma zbraněmi, který dle popisu přidává do útoku i když by nejspíš měl přidávat do obrany, ale pouze v případě, že má postava v ruce dvě zbraně... Boj beze zbraně je v podstatě také boj takže 34 je správně. :surprised:
Pokud vezmu do ruky +1 zbraň z obchodu od dobrodruha, kterou jsem koupil za účelem testování (jedná se o dvoubřitý meč, čili vyvolenou zbraň). Můj AB by měl okamžitě vzrůst o: +1 zaměření +2 epické zaměření +4 za 12 úroveň pána zbraně a konečně +1 za kouzelnou zbraň, a to celé -2 za boj dvěma zbraněmi přičemž zbraň v druhé ruce je menší. Suma sumárum je to o 6.
Bohužel stoupne o 2 na +36 :wall: . to jest někam mi zmizelo +4 AB za pána zbraně (epické zaměření se vykrátí s postihem za boj dvěma zbraněmi)

4) 10.úroveň pán zbraně: Nefunguje Odbornost Kritické ki zranění.
Dvoubřitý meč má rozsah 19-20 pokud vezmu odbornost vylepšené kritické která by měla násobit danž rozsah x 2 dostanu se na 17-20 rozsah. pokud by fungovala odbornost mělo by se 17-20 ještě ponížit o 2 to jest 15-20 ale zůstává stále 17-20.

5) 13. úroveň
BONUSOVÁ ODBORNOST FUNGUJE!!! :mrgreen:

6) 14. úroveň
Odbornost Špičková iniciativa bohužel opět nefunguje.

Na úroveň 15 jsem to ještě nedotáhl, ale jsem více méně přesvědčen, že zvýšený násobitel fungovat také nebude.

je to asi celkem obsáhlé, ale chci se optat, je to v řešení? Možná tyto popisky někomu, kdo to řeší alespoň částečně pomohou.

Screeny případně ,můžu udělat nebo jsem připraven zodpovědět dotazy ve hře.

Než bude vše vyřešeno apeloval bych na některé z DM zdali by mi umožnilo relevl s tulákem a bojovníkem jelikož jak vidno WM funguje i když mi to moc mrzí pouze z 16%.

díky za četbu.

Account Zedral.

PostPosted: 01:08 18. Feb 2016 
Obyvatel
 Profile

Chci se optat, zdali se někdo koukal, nebo zkoušel zjištovat proč nefunguje WM pro některé typy zbraní a pro jiné ano. Domníval jsem se, že nefunguje na exotiské zbraně, ovšem jak mi psal hráč nick janek09 na těžký cep WM fungovalo. Je odzkoušeno, že na halapartnu, dvoubřitý meč a dvoubřitý scimitar nefunguje. Nebude to jen nějaká prkotina v zavedení skupin zbraní a s jejich prolnutím.. Nabízím se jako tester, pokud mne zavřete někam do lokace mistrů, s weapon rackem a combat dummy odzkouším s nějakou postavou veškeré zbraně a pokusím se problém diagnostikovat podrobně a udělat nějaký souvislý výstup. Myslím, že je škoda, že WM nefunguje, jelikož by to otevřelo spoustu nových RP variant pro víly :-)

PostPosted: 01:14 18. Feb 2016 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

A nebude to o starych a CEP zbranich?

Co presne na tom WM nefunguje?

PostPosted: 11:42 18. Feb 2016 
Obyvatel
 Profile

kucik wrote:
A nebude to o starych a CEP zbranich?

Co presne na tom WM nefunguje?

To co jsem já se svými skromnými postřehy dokázal zjistit je detailně popsáno o jeden příspěvek nahoru...

PostPosted: 11:49 18. Feb 2016 
Obyvatel
 Profile

Nutno ještě dodat, že hráč Janek09 zkoušel WM na halapartnu a prý mu taktéž nefungovala... ale zase říkal že v podtemnu měl postavu na těžký cep a tam mu WM prý jelo normálně... Hráč bojujsectí mi kdysi tvrdil že jeho WM na válečné kladivo také funguje bez problémů... to jsou pouze tvrzení která nemám odzkoušena a proto by bylo dobré aby se k tomu vyjádřili oni...

PostPosted: 14:29 14. Mar 2016 
Obyvatel
 Profile

Tak bych si dovolil znovu křísnout do tohoto tématu. Rád bych se optal, zdali někdo něco zkoušel ohledně funkčnosti/nefunkčnosti volitelných zbraní u WM. V jném topicu jsem se nabízel, že zcela ze své iniciativy mohu odzkoušet s jakými zbraněmi WM funguje a s jakými ne, aby to mohlo být použito jako diagnostika pro řešení případných dalších potíží s tímto velmi pěkným a myslím že i hráčsky zajímavým i když ne příliš OP povoláním. nevím jestli je to technicky možno nějak uskutečnit, jen nabízím svůj čas, pokud se do toho nikomu jinému z týmu nechce. Opravit to sám neumím tak se snažím alespoň touto kapkou přispět...

PostPosted: 15:49 14. Mar 2016 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Tak to zkus. wb modul je ke stažení, haky máš, dokonce bych ti mohl dát i připravenej testovací virtuál.

PostPosted: 16:14 14. Mar 2016 
Obyvatel
 Profile

kucik wrote:
Tak to zkus. wb modul je ke stažení, haky máš, dokonce bych ti mohl dát i připravenej testovací virtuál.

Dobrá , ve čtvrtek bych měl být celý den doma, tak to otestuji... Jsem v tomto směru dost amatér, ovšem nebráním se poučení. Stáhnu ten test modul a vyzkouším co půjde.

PostPosted: 17:42 14. Mar 2016 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

OK, vyčistim mezitim ten virtuál, aby to s nim bylo co možná nejjednodušší. Stejně ho potřebuju na testy.
Samozřejmě to jde testovat i přímo na thalii, ale k tomu zas potřebuješ DM a tak podobně.

PostPosted: 21:42 14. Mar 2016 
Obyvatel
 Profile

kucik wrote:
OK, vyčistim mezitim ten virtuál, aby to s nim bylo co možná nejjednodušší. Stejně ho potřebuju na testy.
Samozřejmě to jde testovat i přímo na thalii, ale k tomu zas potřebuješ DM a tak podobně.

Kdyby potom byl nějaký link odkud to stáhnout, byl bych rád..

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]