|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 23:17 12. Sep 2015 |
|
|
Lagy sou momentálně tatam.... nebo možná tytam...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 10:21 14. Sep 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
Caehan wrote: Lagy sou momentálně tatam.... nebo možná tytam... Delo se neco na modulu ze lagy zmizely? Resp. cim byly zapricineny, ma nekdo zdani?
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 11:57 14. Sep 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
karolina wrote: Leda by souvisely s nahráním DM lokace, která není nahrána přímo v modulu, ale pouze přes resmana, ale to netuším, jestli je možné. Nahrála jsem modul i s lokací která byla nahrána jen přes web (resmana)... předtím to bylo totéž s Jonovou DM lokací.. Jestli byly lagy skutečně tím netuším, každopádně dvakrát zmizely po regulérním nahrání lokace v modulu.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 19:21 04. Nov 2015 |
|
|
L.....A.....G....Y..., ale neuvěřitelný
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 19:23 04. Nov 2015 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kokosak wrote: L.....A.....G....Y..., ale neuvěřitelný Já ti věřím. Logl jsem se a viděl je taky! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 14:16 18. Nov 2015 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Má někdo zkušenosti s tímto, kdy postava vejde do lokace a vinou její velikosti, nepřeberného množství placeablů, NPC, skriptu (kdoví čeho přesně) se nastartují takové lagy, které nepřestávají ani když postava danou lokaci opustí a přestanou teprve až po restartu hry ? Jedná se o typ lagu, který sníží brutálně počet fps pomalu na slideshow.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 14:25 18. Nov 2015 |
|
|
Tohle se mi příležitostně stávalo na starém počítači. Pomohl až restart počítače (ne jenom hry)
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 14:42 18. Nov 2015 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Fryne, zkus napsat přímo Pajky. Ta je na lagy z lokací "expert".
Děje se to jen v některých konkrétních velkých lokacích, nebo obecně v každé větší? Hodně tu byl problém s jedním určitým tilesetem (Karatha, okolí Doubkova atd.)
_________________ .
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 17:36 18. Nov 2015 |
|
|
Server si právě škytnul tak, až všechny hráče vykopnul 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 21:27 18. Nov 2015 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Nalkanar wrote: Fryne, zkus napsat přímo Pajky. Ta je na lagy z lokací "expert".
Děje se to jen v některých konkrétních velkých lokacích, nebo obecně v každé větší? Hodně tu byl problém s jedním určitým tilesetem (Karatha, okolí Doubkova atd.) Tento druh lagu jsem zažil snad poprvé. Předtím se mi hra o něco zasekávala jen ojediněle a to při opravdu masivních grafických orgiích (spousta grafických efektů kouzel ve spojitosti s větším množstvím PC apod...), ale i s tímhle si moje mašinka většinou v pohodě poradila a hlavně po skončení náročnosti na grafiku se opět hra vzpamatovala a vrátila do původní plynulosti. Jednalo se o konkrétní lokaci (chrám v Murgondu, nevím přesně které podlaží, u již zmiňovaných Maugů), asi větší (nestihnul jsem si ji celou projít) a znovu jsem do ni nenakouknul, abych si ověřil, že s plynulostí hry provede to samé co předtím. Co mě opravdu zajímá, jestli je na vině něco v té lokaci (NPC, skript) nebo je chyba v mém kompu (nepoužívám vůbec žádné soubory v Override). Možná za tím bude prostá kombinace s Win7, které s NWN nejsou zrovna nejstabilnější, kdy se vše aktivovalo větší náročností dané lokace.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 23:20 18. Nov 2015 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Mě NWN7 fungovali na NT v pohodě, i na jiných světech.
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 11:45 20. Nov 2015 |
|
|
Hlásím NNL (Naprosto Nehratelné Lagy)
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 11:47 20. Nov 2015 |
|
|
Včera to taky nebylo nic moc, ale dneska jde pomalu i forum.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 12:35 20. Nov 2015 |
|
|
Bude spojení se serverem. S tím se asik nic netento :/
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Kinkin
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 15:56 20. Nov 2015 |
|
|
Zeerit wrote: Včera to taky nebylo nic moc, ale dneska jde pomalu i forum. Spíš velké nic ... 3 x bylo ze mně jen žrádlo pro hyeny... tak sem se na to tentok. Odlogl někde v dungu ...takže žrádlo číslo 4 ... snad to doženu vizitkou postavy, nic kloudnějšího mně nenapadá ... jít na výpravu sebevražda. Lag a smrt. Sledoval jsem na stránce serverů chvilku ping a na Thalii to skákaklo od 47 po 1670 ...
_________________ "Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám. Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
|
|
Top |
|