|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Goran
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 18:31 22. Oct 2015 |
|
|
kokosak wrote: Eh? Nejsou akce, nejsou intriky? Eh? Možná nejsou NPC akce a NPC intriky. Což je fakty, že by se šiklo. Třeba jen dojet aspoň něco z toho rozjetýho. Ale asi platí pořád, že kdo váže svou hru na DM, má prostě pech. Já se bez nich snažim obejít co to jen jde a stěžovat si nemužu  edit: na nejtěžší dunžn ti stačej aktuálně tři, slovy 3 lidi. Tři lidi? Nebo superhrdinové specifických schopností a nezměrných zkušeností? 
|
|
Top |
|
Dragon Soul
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 18:34 22. Oct 2015 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Goran wrote: kokosak wrote: Eh? Nejsou akce, nejsou intriky? Eh? Možná nejsou NPC akce a NPC intriky. Což je fakty, že by se šiklo. Třeba jen dojet aspoň něco z toho rozjetýho. Ale asi platí pořád, že kdo váže svou hru na DM, má prostě pech. Já se bez nich snažim obejít co to jen jde a stěžovat si nemužu  edit: na nejtěžší dunžn ti stačej aktuálně tři, slovy 3 lidi. Tři lidi? Nebo superhrdinové specifických schopností a nezměrných zkušeností?  Souhlas s Goranem  Stačí poznamenat "solidního" tanka s 800 hp X-D
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 18:39 22. Oct 2015 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
PC intriky imho není s kým. Navíc i kdyby, tak mám osobně radši situace, kdy existuje DM dohled. Nemám holt takovou vlezlou náturu, abych cokoliv co mě napadne tlačil do světa za každou cenu.
_________________ .
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 18:42 22. Oct 2015 |
|
|
Ono jde spíše o to, že tihle "tři" lidi, tedy nejlepší build kombinace do party si to dají skoro všude. A zbytek povolání si to nedá, i kdyby se tam stejnou výbavou a zkušenostmi šlo třeba ve dvaceti lidech. Bohužel doslova. Jsou kouzla co ti ve správné trojce ani nezbrdzdí postup. Ale špatnou dvacítku sundají instantně.
Bylo by to fajn, kdyby existoval protipol. Tedy místa, kam se nepodíváš bez těch povolání co jsou v té dvacítce. Jenže takové dungy tu nejsou, ani nevím jestli by šly udělat.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 18:46 22. Oct 2015 |
|
|
kokosak wrote: Eh? Nejsou akce, nejsou intriky? Eh? Možná nejsou NPC akce a NPC intriky. Což je fakty, že by se šiklo. Třeba jen dojet aspoň něco z toho rozjetýho. Ale asi platí pořád, že kdo váže svou hru na DM, má prostě pech. Já se bez nich snažim obejít co to jen jde a stěžovat si nemužu  edit: na nejtěžší dunžn ti stačej aktuálně tři, slovy 3 lidi. Jsem tudlen slšel, že jako tplácání bábovček je švanda v dně lidech, le mi jet šumák, páč svystačim plcat sám.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 18:48 22. Oct 2015 |
|
|
Goran wrote: Ono jde spíše o to, že tihle "tři" lidi, tedy nejlepší build kombinace do party si to dají skoro všude. A zbytek povolání si to nedá, i kdyby se tam stejnou výbavou a zkušenostmi šlo třeba ve dvaceti lidech. Bohužel doslova. Jsou kouzla co ti ve správné trojce ani nezbrdzdí postup. Ale špatnou dvacítku sundají instantně.
Bylo by to fajn, kdyby existoval protipol. Tedy místa, kam se nepodíváš bez těch povolání co jsou v té dvacítce. Jenže takové dungy tu nejsou, ani nevím jestli by šly udělat. To by bylo něco. Třeba kouzlo, co by dávalo instakill ne když nepřehodíš záchranný hody, ale když je přehodíš. Takové dungeony, kde přežijou jen loosři.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 19:18 22. Oct 2015 |
|
|
kokosak wrote: Eh? Nejsou akce, nejsou intriky? Eh? Možná nejsou NPC akce a NPC intriky. Což je fakty, že by se šiklo. Třeba jen dojet aspoň něco z toho rozjetýho. Ale asi platí pořád, že kdo váže svou hru na DM, má prostě pech. Já se bez nich snažim obejít co to jen jde a stěžovat si nemužu  edit: na nejtěžší dunžn ti stačej aktuálně tři, slovy 3 lidi. Víly zřejmě mají akce dost, na to nikdo nežehrá, ostatně Květuška se vybavuje snad s každým a do všeho má co kecat. Dobrá, však hraj si to jak chceš. Choďte si dungy třeba ve dvou. To ale nic nemění na faktu, že ne každý char je Květuška (a tedy mají jiné povahy a preference na trávení volného času, jiné cíle, apod.) a ne každý má dost akce. A nemyslím, že je to tak úplně zásluhou DM, ale zkrátka odešlo dost hráčů a další odchází a pokud není s kým hrát, těžko vůbec něco hrát. Aktuálně opravdu nemá smysl vymýšlet žádné velké akce, intriky, cokoli, protože není pro koho. To už tady bylo řečeno. Mě osobně chuť se snažit přešla už tak před rokem a to bylo pořád víc hráčů než teď. O mé chuti ke hraní teď už se radši ani nezmiňuji. Víceméně už si chodím spíš jen zaexpit, když mám občas náladu a nic na práci, a to jsem byla vždycky hlavně rper. Ano, očekávám, že budou vždy lidi, co se do mě pustí s tím, že nemám brečet a mám něco udělat. S tím jsem se ostatně smířila už před lety, že přispívat sem je spíš jako jen tak hodit hráška na stěnu, aby se neřeklo, a nedá se od toho nic čekat, páč vlastní názor je brek a kritika brek největší  Tentokrát to vlastně ani není kritika, jen suché konstatování - hráči nejsou. Co s tím udělat? Nikdo neví. Nechci malovat čerta na stěnu, ale už jsem byla svědkem zániku jiného rp serveru, který sice býval ještě menší než Thalie, ale fungoval perfektně díky vysoké aktivitě party hráčů a DMek. A co se stalo? Lidi odešli, přestali hrát, server skončil. Všechno v online hrách stojí a padá na aktivních lidech. Abych nebyla úplně off topic, mně ST nechybí, chybí mi lidé tam - a za ty roky je jich dost, na které můžu vzpomínat, nejen za hraní Nerisy, ale i v mých úplných začátcích. Skvělí, aktivní lidi, skvělé hry. To už se nevrátí s lokacema.
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 19:24 22. Oct 2015 |
|
|
Goran wrote: Tři lidi? Nebo superhrdinové specifických schopností a nezměrných zkušeností?  Jeden mág se standardní meditací, jeden klerda se standardní meditací a tank, co to ustojí. Zbytek je víceméně dobrovolný a pomáhá jít rychleji.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 20:14 22. Oct 2015 |
|
|
Nejtěžsí dungeon je momentálně údajně v Podtemnu a mám pochyby, že na něj stačí tři lidé.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 20:29 22. Oct 2015 |
|
|
Stačí dva 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 20:29 22. Oct 2015 |
|
|
Určité věci se mi na ST líbily víc, než na NT, ale pochybuji, že by návrat k ST všechno spravil. I v době, kdy běžela ST, čas od času na fóru vypukla diskuse na téma, jak není s kým hrát, jak hráči co zrovna hrají nejsou dost na výši pokud jde o hraní RP a tak vlastně ani nestojí za to se připojit a hrát. Opakuje se to cyklicky vždy po nějaké době. Tak nějak to vždycky zamrzí, alespoň mě.  *povzdech*
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 20:35 22. Oct 2015 |
|
|
Já teda taky přidám něco do mlejna... Když to vemu kolem a kolem, tak ano...momentálně je nejtěžší Dungeon DOle..(teda myslím) a byli jsme 3 a dali jsme ho za necelou hodinu... A k debatě co je tady, můj názor.... Už kolikrát jsem se překecával že napíšu jestli bych se mohl stát DM adeptem pač co si budeme povídat, ale nejsou DM...a tak hra upadá...jenom v podtemnu skončilo 6 lidí kvůli tomu, že něco bylo odehraného a pak skutek utek...a to nepočítám, že nejdůležitější Q co se měl odehrát, tak se neodehrál a toho určitýho hráče to přestalo bavit pač čekání je prostě sviňucha..... A upřímně si myslím, že tím jak se spustila NT tak se spustilo postupné zhroucení celé Thalie... Na nové Thalii se mi hrálo(hraje) dobře, je to pěkný svět...ale co si budeme hovořit...ST byla prostě ST... když jsme měli Podtemňáci sraz, tak jsme se o tom bavili...a vesměs se splnila věštba která byla prorokována... 1 Fáze.....Jooooooooo super svět hustý... 2 Fáze.....Chyba, Chyba, Chyba..... 3 Fáze.....(viz Barbar) stěžování že na ST to bylo tak a tak a tak a proč to není na NT atd... 4 Fáze.....pomalí úpadek hráčů, a větší Flame na foru... 5 Fáze....(ač to píšu nerad) Totální úpadek a zůstanou pouze nejtrpělivější... Ač se mnou souhlasíte nebo ne...myslim si, že vše zatím sedí....Thálie je super svět, díky ní jsem poznal i jiný směr her, svět Fantasy....z reálného světa super kamarády které určitě vydrží věky....ale ač né dnes, nebo zítra ba i né třeba za rok, ale jednou konec přijde... Neberte to jako úrážení, Flame, Troll nebo tak něco...je to jen a jen názor... 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 20:53 22. Oct 2015 |
|
|
Šamane, Thalie spadla, tak bys mohl nahodit tu ST ne? Ideální doba.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 21:11 22. Oct 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
kokosak wrote: Eh? Nejsou akce, nejsou intriky? Eh? Možná nejsou NPC akce a NPC intriky. Což je fakty, že by se šiklo. Třeba jen dojet aspoň něco z toho rozjetýho. Ale asi platí pořád, že kdo váže svou hru na DM, má prostě pech. Já se bez nich snažim obejít co to jen jde a stěžovat si nemužu  Pouceni z NT: nehraj zadne (a tim myslim ZADNE) IC ktere by jakymkoli (a tim myslim JAKYMKOLI) zpusobem menilo do te doby plysove hebke interakce s jinymi PC. Co si budeme povidat: je-li na serveru pet a pul cloveka, z toho jeden je totalni lowlik, jeden totalni uber-epik, jeden podtemnak a pak Tva postava a jeden co by snad by mozna mohl by... Tak kdyz nesedi - inu, tak nesedi. V takovych peti a pul lidech hledate nutneho sesteho (sedmeho, Nteho) marne. Tzn. nehrat IC, plysackovat se, vykaslat se na veskere pozadi co by plysovitost a muckanickovani mohlo narusit. Nu, a jeste nezapomenout: Byt vzdy ochoten sexpit!!! kokosak wrote: edit: na nejtěžší dunžn ti stačej aktuálně tři, slovy 3 lidi. Porad mi neni jasne, Kokosi, kdo z tech tri bude delat na NT dungeonu tu dmg onem preboostenym NPC. Mag to (dlouhodobe na cely dung!) nebude, tim jsem si jist. Klerik... ten se mi take prilis jako dmg dealer nepozdava. Tak asi ten "tank". Ano, je-li to DDcko nebo 1k hp barbari hiran, tak ano, ten by to nejak mohl dat.  Kazdopadne je to mlaceni prazdne slamy: na predlozena fakta se nehledi, hlavni je (resp. bylo) "tlacit ty zmeny voe!" - bez ohledu na casto nedomyslenost, nesmyslnost a kontraproduktivnost.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 21:18 22. Oct 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
Nalkanar wrote: Za sebe mohu dodat, že bych jako guildmaster mohl tvořit obsah - přednášky, knihy, výukové lekce, ale bez zpětné vazby světa necítím motivaci... Nebo muzes celou dobu existence sve postavy hrat (kuprikladu) ucence, udelat u toho nekolikero verejnych akci... A pak je Ti ramenem spravedlnosti (=DM) vlasne narizeno ze nic takoveho neni. Protoze Tva postava byla tim (rekneme) ucencem - tak by to prece DM vedel. Lec DM to nevi - takze neni zrno, bez zrna neni slepice, bez slepice neni vejce. A je po (rekneme) ucenci. Ale zase jeste porad muzes jit creepit.  Vykasles se na RP, drzis partaka v permahastu. A kdyz ho NPC sunda, ac temer mrtve, tak muzes mit leda tak oci pro plac protoze i kdyby ses rozkrajel, tak ani jeho mrtvolku nezvednes, to NPC nedorazis, v horsim pripade zustanes lezet vedle partaka. A to vse i se zapocitanim cerstveho meditu. Inu... vzil jsem si na takova temata jiz notoricke rceni: "Inu, Nova Thalie!" 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|