|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:32 06. Jun 2009 |
|
|
A UŽ TO ZASE PADÁ a vypadlo to tak nadějně.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:59 06. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jak bylo řečeno tak se postupně zapínaj vypnuté NPC, aby se zjitilo kde je přetíženo.. pořád to vypadá nadějně žádnej strach, těmahle pádama se třeba zjistí něco vadného taky sem to 2x schodil já : 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 23:25 06. Jun 2009 |
|
|
Krata wrote: Jak bylo řečeno tak se postupně zapínaj vypnuté NPC, aby se zjitilo kde je přetíženo.. pořád to vypadá nadějně žádnej strach, těmahle pádama se třeba zjistí něco vadného taky sem to 2x schodil já :  raději než postupně zapínat by stálo za to jich ještě dost postupně vypnut - je tam zbytěčně moc figurek bez nějaké funkce , jen stojí a čumí... jo a za to schození děkuji, stálo mě to pár tisíc....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 23:33 06. Jun 2009 |
|
|
to by nejspíš ničeho nedostáhlo.. lepší je postupně zapínat než postupně vypínat, ty figurky co stojej a čumej jsou vypnuté.. teprve se do provozu daj a jesli budou dělat problém, sníží se počet
Jinak sem tě pozoroval a schválně server schodil, aby tě to stálo hromadu peněz.. přivádí mi to zvrhlou radost, kazit hráčum zážitky, vlastně to je hlavní práce DM ne?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 07:53 07. Jun 2009 |
|
|
Krata wrote: to by nejspíš ničeho nedostáhlo.. lepší je postupně zapínat než postupně vypínat, ty figurky co stojej a čumej jsou vypnuté.. teprve se do provozu daj a jesli budou dělat problém, sníží se počet
Jinak sem tě pozoroval a schválně server schodil, aby tě to stálo hromadu peněz.. přivádí mi to zvrhlou radost, kazit hráčum zážitky, vlastně to je hlavní práce DM ne? Naštěstí ta hromada nebyla tak velká, ale ta otrava, že jsem tu přípravu materiálu, hrozně zdlouhavou a nudnou, musel dělat znova.... Platí : DM ve hře, spaste svoje duše... ?
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 09:20 07. Jun 2009 |
|
|
Ted se bude kupovat novej stroj a na tvůrce pádu se nejspíš už přišlo, svítá na lepší časy tak trpělivost monstera wrote: Platí : DM ve hře, spaste svoje duše... ? No poslední dobou to vypadá, že se hráči timhle pravidlem říději 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 14:02 07. Jun 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
monstera wrote: jo a za to schození děkuji, stálo mě to pár tisíc.... tebe to moze byt jedno nie ? na konte mas uz teraz niekolko miliard eur.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 14:49 07. Jun 2009 |
|
|
*Riviera Neithan Strikes Back 2*
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:34 07. Jun 2009 |
|
|
Neithan1 wrote: monstera wrote: jo a za to schození děkuji, stálo mě to pár tisíc.... tebe to moze byt jedno nie ? na konte mas uz teraz niekolko miliard eur. miliardy ne, jen miliony, a jejich počet v poslední době klesá, vzhledem k dotacím do výzkumu, zejména výzkumu očarování. Ono při postupu po 3 max 10 expech když koupíš 10 kusů velkých kamenů za půl mega a při lovu duší ti úspešnost vychází na 4 z 10, tak rezervy na kontě tajou...
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:05 07. Jun 2009 |
|
|
Tak to padlo a samozrejme sem byla s broukem na kamenech. Plnej brouk kamenu a kuzi,takze nebudu mit ani toho brouka. Tohle uz se mi stalo nekolikrat,uplne mam zkazenej den,chjo...
Last edited by Manolla on 17:45 07. Jun 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:09 07. Jun 2009 |
|
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:12 07. Jun 2009 |
|
|
Zrejme ano To nejde aspon na ty tazna zvirata naka perzistence? Takhle je to fakt deprimujici,jit daleko od mesta,vytezit dul a jit k jinemu aby to pak padlo a mela sem prd a pro dalsiho brouka je to daleko...
Last edited by Manolla on 17:45 07. Jun 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:15 07. Jun 2009 |
|
|
A ted nemam ani ty sutry,zlato ani xp co sem mel u sebe, prdim na nakej craft, nejsem masochystka 
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:48 07. Jun 2009 |
|
|
Zvlastni, ze se to uklada takovym super nevyhodnym zpusobem.
Pamatuje si to, ktere lokace jsem navstivil a uz mi to znovu neda expy. Pamatuje si to, kde jsem skoncil, takze se objevim vesele v nebezpecne lokaci (ci nejspis po smrti pred Astharothem, kdybych mel jo smulu).
Ale nepamatuje si to expy ktere jsem ziskal ani pohyby itemu, ani to, ze jsem si prenastavil kouzla.
Jak je mozne, ze nektere ty promenne to ulozi a jine ne? Jen tak pro zajimavost.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 18:56 07. Jun 2009 |
|
|
God damm it. Kucík si dal takovou dřinu do týhle stolet starý single hry narvat ukládání expů a zlatek a to funguje vždy... Když se po pádu spawnete někde kde nemáte bejt, nebo uprostřed dungu plnýho agro mobů a kilnou vás, tak je dobré si tedy zkusit udělat screen se kterým by se dalo možná něco argumentovat a kontaktovat DM slušným způsobem, většinou pomůže...(pokud neni, zapsat si ztracené expy a nejlíp printscreen)
S itemy je problém, ty se nekontrolujou a upřímě je jich moc takže takovej pohyb je dosti zbytečný programovat...
Pokud se bojíte o svůj inventář, tak doporučuji /pc soul , to je jedinej způsob jak si uložit. Díky tomu jsem přestal otravovat DM s tím, že se mi něco ztratilo po pádu servru...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|