|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:12 28. Apr 2012 |
|
|
Rejty wrote: Barbar321 wrote: Jedná se o obyčejného hnědého medvěda pro druida na 9-tém levelu. Předevčírem jsem ho povolával ještě normálně, včera už nešel. Vzhledem k tomu, že tvoří mojí hlavní obranu, nemůžu prakticky ani vystrčit nos z města. To je divné, hnědý medvěd je ze základního NWN a na přítelíčcích se teď nic neměnilo. Bohužel mi to nejde ani dnes. Bez medvěda jsem opravdu jen loutka. 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 19:02 28. Apr 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: Bohužel mi to nejde ani dnes. Bez medvěda jsem opravdu jen loutka.  Zkus, zda půjde vyvolat po regeneraci v aréně (musíš si koupit vstupenku a uvnitř arény pak použít tlačítko "Odpočinek"). Třeba je problém někde v obnovování použití toho featu.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:33 29. Apr 2012 |
|
|
davidsoft wrote: Barbar321 wrote: Bohužel mi to nejde ani dnes. Bez medvěda jsem opravdu jen loutka.  Zkus, zda půjde vyvolat po regeneraci v aréně (musíš si koupit vstupenku a uvnitř arény pak použít tlačítko "Odpočinek"). Třeba je problém někde v obnovování použití toho featu. Jenže mě se feat obnovuje. Po každé regeneraci mi to dá možnost přítelíčka vyvolat. Problém je v tom, že mito jen napíše "vyvolává zvířecího přítelíčka", ale přítelíček se jednoduše neukáže a feat se mi pak zobrazí jako použitý. Dopoledne se mi povedlo chytit DMko. Oznámil mi, že vše funguje a že něco musím dělat špatně. Upřímně si nedovedu v nejmenším představit, co se dá špatně udělat na zmáčknutí jednoho tlačítka, ale budiž. Nemá někdo nějaký nápad, co bych mohl dělat špatně a jak to napravit? Podle mě to musí být někde systému, protože se jednoduše přítelíček neobjevuje.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:43 29. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Barbar321 wrote: ...má někdo nějaký nápad, co bych mohl dělat špatně a jak to napravit? Podle mě to musí být někde systému, protože se jednoduše přítelíček neobjevuje. Až chytíš zase to "hodné" DMko, nech si přihodit expy (klidně nějaké kulaté číslo, po skončení ti to pak DMko zase sebere  , tak at se vám to dobře pamatuje) na nový lvl a BEZ učitele si lvl nahoď, přišemž si změň přítelíčka. Lvl ti to díky systému nedá, ale přítelíčka ti to změní (teda doufám, že to kucík za ty měsíce co sem to dělal naposledy nezměnil). Ve finále bys měl mít stejně expů a nového přítelíčka. A jestli nepůjde vyvolat ani ten...tak si Sam asi bude muset hodit mašli  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:47 29. Apr 2012 |
|
|
KaTo wrote: Barbar321 wrote: ...má někdo nějaký nápad, co bych mohl dělat špatně a jak to napravit? Podle mě to musí být někde systému, protože se jednoduše přítelíček neobjevuje. Až chytíš zase to "hodné" DMko, nech si přihodit expy (klidně nějaké kulaté číslo, po skončení ti to pak DMko zase sebere  , tak at se vám to dobře pamatuje) na nový lvl a BEZ učitele si lvl nahoď, přišemž si změň přítelíčka. Lvl ti to díky systému nedá, ale přítelíčka ti to změní (teda doufám, že to kucík za ty měsíce co sem to dělal naposledy nezměnil). Ve finále bys měl mít stejně expů a nového přítelíčka. A jestli nepůjde vyvolat ani ten...tak si Sam asi bude muset hodit mašli  . Tak v jednom máš jistě pravdu. Sam by zbylo opravdu leda tak si hodit šavli. Bez ochrany přítelíčka je naprostá loutka. Zkusím ten tvůj postup, snad najdu DMko, které mi na toto bude ochotno věnovat swvůj drahocený čas. Stejně by mě zajímalo, čím se toto vůbec mohlo stát. Podle reakcí m připadá, že je to jev skoro ojedinělý, ale přesto si nejsem vědom čehokoliv, co bych neprovozoval standardní cestou. Díky za radu. Snad to vyjde. Nechtěl bych si kvůli tomu měnit postavu.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:49 30. Apr 2012 |
|
|
Miell wrote: Já si vodila koně na roh k barvíři.. dovnitř ne. Já jsem si ho přivedl dovnitř, protože přesně mě nebavilo chodit ven/dovnitř, loadování lokací a to vše kvůli vzhledu, že to blblo v ooc rovině. Takže jsem na celý případ hleděl z OOC pohledu, takže šup s ním dovnitř.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:27 30. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rejty wrote: Barbar321 wrote: Jedná se o obyčejného hnědého medvěda pro druida na 9-tém levelu. Předevčírem jsem ho povolával ještě normálně, včera už nešel. Vzhledem k tomu, že tvoří mojí hlavní obranu, nemůžu prakticky ani vystrčit nos z města. To je divné, hnědý medvěd je ze základního NWN a na přítelíčcích se teď nic neměnilo. Kdysi jsem viděl chybu, která něco podobného dělala, když jsi naposledy odvolal přítelíčka už jako mrtvého. Zkus napřed s DMkem změnit přítelíčka (nejlépa na něco s vyššími HP). Pokud to nezabere, tak se zkusim pohrabat ve scriptu. Zobrazí se ti při vyvolávání ten summon effect?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:19 30. Apr 2012 |
|
|
kucik wrote: Rejty wrote: Barbar321 wrote: Jedná se o obyčejného hnědého medvěda pro druida na 9-tém levelu. Předevčírem jsem ho povolával ještě normálně, včera už nešel. Vzhledem k tomu, že tvoří mojí hlavní obranu, nemůžu prakticky ani vystrčit nos z města. To je divné, hnědý medvěd je ze základního NWN a na přítelíčcích se teď nic neměnilo. Kdysi jsem viděl chybu, která něco podobného dělala, když jsi naposledy odvolal přítelíčka už jako mrtvého. Zkus napřed s DMkem změnit přítelíčka (nejlépa na něco s vyššími HP). Pokud to nezabere, tak se zkusim pohrabat ve scriptu. Zobrazí se ti při vyvolávání ten summon effect? Nezobrazí, jen mi to napíše tu hlášku, že vyvolává a postava udělá gesta, jako že vyvolává. Přítelíček se ale neobjeví. Sumon (kouzlo) mi ale vyvolat jde normálně. Můžu ale garantovat, že jsem určitě neodvolával mrtvého přítelíčka ani přítelíčka v nebezpečné akci. Odvolávám ho jen v blízkosti osady nebo města, takže v klidné lokalitě. Nevzpomínám si ale už, jestli jsem ho naposledy odvolal, nebo mi naposledy umřel.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:43 02. May 2012 |
|
|
Tak jsme to včera s pomocí hodného DMka vyzkoušeli (přidání exp + level bez trenera) a přítelíček už vyvolat jde. Jen doufám, že už mi půjde přivolat pořád aže nebudu nucen podobnou záležitost řešit 2x do týdne Ještě jednou děkuju veřejně DMku (Miell ? ) za pomoc.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:16 02. May 2012 |
|
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:36 03. May 2012 |
|
|
Tak se mi to stalo znova. Opět nemohu povolat přítelíčka.
Zvýšil se mi level, nemůže ten dělat nějaký nepořádek?
Každopádně bych prosil, jestli by to nebylo možné vyřešit
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:30 04. May 2012 |
|
|
Opět tímto děkuju za záchranu Miell a jsem rád, že mohu dále povolávat přítelíčka. Jen doufám, že už to bude na delší dobu 
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:35 04. May 2012 |
|
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:10 04. May 2012 |
|
|
Miell wrote: Holt mám pro přítelíčky slabost  Tak to jsem opravdu rád. Připomenu si to, až budu se stejným problémem už po třetí otravovat Ne, každopádně moc ti děkuju za vyřešení tohoto problému (i kdyby to bylo jen dočasné) 
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:20 07. May 2012 |
|
|
Ach jo, je to tu zase. Už opět nemohu povolat přítelíčka. Včera to šlo v pohodě, dnes už nic.
|
|
Top |
|