|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Garett
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:36 22. Oct 2009 |
|
|
Tak to spadlo v 11:34.
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:43 22. Oct 2009 |
|
|
Garett wrote: Tak to spadlo v 11:34. Proč to zase padá ??? Jesltli to dělají DM, prosím vyhlašte dobu, kdy žádný DM do toho nebude zasahovat a kdy bude možno vyrobit náročné předměty bez rizika ztrát. Mám zakázku na prsten za milion a bojím se začít pracovat !!!
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:50 22. Oct 2009 |
|
|
Bolo to asi mnou, len som sa obyčajne logovala .. ale neboj, teraz sa istý čas logovať nebudem  temer isto nie dnes
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 14:36 22. Oct 2009 |
|
|
jachyra wrote: Bolo to asi mnou, len som sa obyčajne logovala .. ale neboj, teraz sa istý čas logovať nebudem  temer isto nie dnes jo, a naloguje se jinej DM a spadne to zase....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:02 22. Oct 2009 |
|
|
dneska to padlo jeste drive, kolem 8:40 cca +-15 minut. Bylo nas ve hre pomalu, tusim ze jen ja,sandra a sendys kterej chudak umrel u Yetinu po zpetnem nalogovani (nepřehlednutelné telly)...
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:16 22. Oct 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
tao kan wrote: dneska to padlo jeste drive, kolem 8:40 cca +-15 minut. Bylo nas ve hre pomalu, tusim ze jen ja,sandra a sendys kterej chudak umrel u Yetinu po zpetnem nalogovani (nepřehlednutelné telly)... Odeme se vždy ceka jen to nejhorši  ))) ale dekuji expymi byli vracene
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:26 28. Oct 2009 |
|
|
Nepadá ale laguje - děkuji servru za nadhernou smrt, nebot mi v zahryzu zapomel rict ze se ke me riti zastup jetiku.
Lagovalo to šílene i včera ale dnes to vede.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:45 28. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja s tom problemy nemel vcera ani dneska. Co treba mrknout na prostupnost linky do netu? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:52 28. Oct 2009 |
|
|
No mne to nelagovalo absolútne, išlo to jak po masle a to sme mali Q 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:56 28. Oct 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
taky sem nezaregistroval lag
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:14 03. Nov 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Padlo to. Já budu kopat a řvát!! Když konečně v obchodě najdu to co potřebuju tak to padne! Uáááá! 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:28 03. Nov 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Tretas wrote: Padlo to. Já budu kopat a řvát!! Když konečně v obchodě najdu to co potřebuju tak to padne! Uáááá!  Hehe tak sem se nezbláznil, ale radoval sem se. Věc kterou jsem chtěl tam po pádu byla ještě o jeden bod lepší. Jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré...
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 21:05 16. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nedopatrenim, ktere nastava jednou za dekanu dneska vecer doslo misto na disku. Poveril jsem Jaaru uklidem 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:00 21. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
21.11.2009
neco pred 15:00
ztrata platinovy rapir s dubovou nasadou - char: Bageshur
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:04 21. Nov 2009 |
|
|
Taky sháním DM kvůli náhradě stínového amuletu s třemi kameny. Poslední dobou to padá nějak často, přišla jsem o tenhle amulet už podruhý.
|
|
Top |
|