Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:34 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Next
Author Message
 Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně
PostPosted: 23:52 09. Jun 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Mate neustaly pocit, ze vas nekdo sleduje? Vidite za okny podivne stiny? Zavirate na noc okenice a dvere na nekolik zapadu? Povazujete sousedku za agentku CIA? Myslite si, ze vase kocka je mimozemskeho puvodu? Vycpavate si cepici alobalem? Mate neustaly pocit, ze vas chce nekdo pripravit o vase xp? Verite, ze DM jsou bestie pod vladou Bramborovych lidi, kteri se vas snazi psychicky zruinovat? Probouzite se zpoceni u klavesnice? Myslite si, ze vam manzelka do jidla pridava drogy, abyste zustali zavislimi na hrani?

Zajdete si uz sakra k tomu psychiatrovi!

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 23:58 09. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

monstera wrote:
Kdeže je ta krásná a pohodová předwipová Thalie ?

Tak jdi na Demonu. Ta je taky krásná a ještě pohodovější ;)

monstera wrote:
Pomalu se z ní stane aréna, nebo variace na Doom ?

Nechceš? Tak v tom případě zas doporučuju Equilibrii...

monstera wrote:
Párkrát se půjdu pomodlit na hrob Lucie a budu čekat, jestli přece nezačne někdy trochu smysluplný kraft.

Pokud máš nějaký lepší - sem s ním.

monstera wrote:
Ale pokud dojde k CxC s mojí postavou, ať dopadne jakkoliv, odcházím.
Na to nejsem zvědavej...

V tom případě doporučuji Demonu nebo Equilibrii

monstera wrote:
A bojím se, že Thalie umírá - na těžkou chorobu Podtemno a Nedostatek kraftu......

Pro tebe možná, pro mě ne.

PostPosted: 02:15 10. Jun 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Erkwinn wrote:
Skipp wrote:

Hehe..s tím druidem na vyšším lvl tady rozseká všechny. :)
S epickým drakem by mohl nalítnout na jejich město. :wink:

Já být Dareinem, tak hraju dál a pořádně bych jim to oplatil.

Ale o tom to přeci není - nemám touhu se mstít:) Oplatit těžko, v podstatě se tu pro mne 12 level stal nepřekročitelným a to je ten hlavní důvod, proč jsem odešel. Prostě lama, co naděláš :mrgreen:

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 05:29 10. Jun 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Nechte už těch žvástů a raději mi koukejte držet palce. Akorád jedu na zkoušky, z pěti předmětů umim jeden dobře, jeden průměrně, jeden tak na 25% + možnost okecání a o dvouch nemám ani páru :-/

Prostě svět je už takovej, pořád se omílá dokola, koho CvC nebaví zdržujte se v lokacích, kde je bezpečno, pro zabedněnce je to od Ivory na sever (za dorenskym hvzdem), východ a jih. Pokud je vám ta hromada lokací málo, fakt už zbejvá asi jen ten odchod no, co se dá dělat.

PostPosted: 07:29 10. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Tak to koukej dat, ja du zas na zapich, este mi tri chybi...pak nabehnu nekoho zabit ;-) :D Asi Berserka PAc mam chut mu vzit skalp aby byl taky plesatej!!!

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

PostPosted: 08:12 10. Jun 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Shifter wrote:
Nechte už těch žvástů a raději mi koukejte držet palce. Akorád jedu na zkoušky, z pěti předmětů umim jeden dobře, jeden průměrně, jeden tak na 25% + možnost okecání a o dvouch nemám ani páru :-/

Prostě svět je už takovej, pořád se omílá dokola, koho CvC nebaví zdržujte se v lokacích, kde je bezpečno, pro zabedněnce je to od Ivory na sever (za dorenskym hvzdem), východ a jih. Pokud je vám ta hromada lokací málo, fakt už zbejvá asi jen ten odchod no, co se dá dělat.

To jsi přesně popsal tu lokaci, kde nás přepadli a mne zabili:)) :mrgreen:

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 08:28 10. Jun 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Shifter wrote:

tak to drzim palce chlape snad to zvladnes :D pak se mozna sejdem nekdy na thalii,ale nevim uz se me tam moc nechce :(

PostPosted: 08:48 10. Jun 2008 
Urozený
 Profile

Krata wrote:
Nomis: no s Theogilem to bylo nahraně, on kdyby chtěl tak si nás potahá ale držel se stranou aby sme nedostávali moc rány ale mi se zas drželi stranou aby sme mu nedávali naše zákernáky, takže to bylo celkem vyrovnaný :) ale sranda byla :)

I kdepak dostal bych do držky, že bych musel kaši sosat brčkem, stačí si vzpomenout na turnaj a boj a Frantou .. to bylo o prsa a tam jste byli tři. Jediné co mě těší, že kdyby se to vymklo šel by Roid prdět do hlíny těsně přede mnou. :lol: Jinak tam nikdo neumřel a já měl i tak málem naděláno v gaťách, stejně jako když jsem potkal poprvé Fidorku s "Wrogem" .. nevím zda je to jméno dobře, nezlob se pokud je zkomoleno. Jde o to, že jsem nikdy moc na boj nebyl a to ani proti NPC, řekl bych že 60-70% času jsem trávil kraftem a vyráběním různých věcí nebo sháněním materiálu. Takže úmrtnost jsem měl velmi nízkou, lékárny k dispozici a z kraftu dostatečný přísun financí na nákup podpůrných prostředků či oživení v chrámu, nežil jsem v pernamentním strachu (jež se zde a dnes už nejen na oko zavádí) a u hry jsem se pouze bavil. To potom i ten přepad měl dobrý náboj a bylo to moc fajn. Dnes: dorazím po deseti hodinách z šichty domů, hladový, spocený, nasraný na celý svět a v hlavě mám ještě zbytek stresu, humusu a neštěstí jež jsem viděl v práci. Osprchuji se najím, pustím si Thalii a do dvaceti minut jsem zpocený, nasraný, stresovaný jak po celý den v práci. Varianta dvě zatím na té naší krásné Thalii není. Jo já tomu rozumím, pokud někdo celý den lepí pytlíky, balí hamburgry nebo dělá nejakou nezáživnou práci u které nemusí přemýšlet a není v pernamentním stresu nebo se jen nudí protože nemá co jiného na práci, pak věřím, že CvC, frakční boj, adrenalin a pocit že jsem pernamentně ve střehu je pro něj vzrušující a to pravé ořechové. Rozdíl je v tom, že přístup můj (nejenom) nikomu neublíží a nezkazí mu to večer, přístup opačný je nepoměrně destruktivnější. Návrhy na změny zde padly již dříve a Rejty je naprosto v souladu se svými kompetencemi odmítl. Pak nezbývá jen čekat kdy se to spustí na fóru znovu ... můj tip je při první příležitosti kdy vylezou podtemňané zase nahoru a natrefí na prvního z "plyšového křídla".
T.

PostPosted: 09:20 10. Jun 2008 
Poutník
 Profile

Hehe...já nevím, proč se u hry střesujete a proč musíte být ve střehu?
Vždyt si normálně běhám po mapě..obvykle tam, kde to znám a není žádný důvod ke stresu, ne? 8)
Pokud teda hned po přechodu není nějaký překvápko jako 6 tygrů--to pak nevím esli je lepší zdrhat nebo se léčit.

PostPosted: 10:23 10. Jun 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Erkwinn wrote:
Vždyt si normálně běhám po mapě..obvykle tam, kde to znám a není žádný důvod ke stresu, ne? 8)
Pokud teda hned po přechodu není nějaký překvápko jako 6 tygrů--to pak nevím esli je lepší zdrhat nebo se léčit.

to asi záleží na nátuře, já postavu prožívám nezdravě moc.

PostPosted: 10:49 10. Jun 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:
Erkwinn wrote:

to asi záleží na nátuře, já postavu prožívám nezdravě moc.

jo to ja taky,a prenasim si to i mino hru jsem pakt mrzout jak svina :D

PostPosted: 12:05 10. Jun 2008 
Bůh
 Profile

souhlasim s Theem, za PvP je moc velký postih než abych si ho užil naplno, proto většinou půjdou hráči na jistotu s početní převahou nebo lvl převahou.. někomu to vadit třeba nebude že ztratí tisíce expů ale někdo si je poctivě a těžce nabírá a jejich ztráta ho dokáže zamrzet nebo naštvat

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 12:07 10. Jun 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Krata wrote:
souhlasim s Theem, za PvP je moc velký postih než abych si ho užil naplno, proto většinou půjdou hráči na jistotu s početní převahou nebo lvl převahou.. někomu to vadit třeba nebude že ztratí tisíce expů ale někdo si je poctivě a těžce nabírá a jejich ztráta ho dokáže zamrzet nebo naštvat

to kazdopadne,ja se i dokazu vciti do tech na druhe strane co zemrou,proto ja treba nemam potrebu se poustet do PvP,ale v podtemnu bych udelal vyjimku :D

PostPosted: 12:19 10. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

vono todle je ošemetný, když nebude strach ze smrti v cvc, může se to dost rychle zvrhnout v arénu a to asi nikdo nechce
imho stínový zranění tohle řeší velmi dobře a když někdo hraje jak howado, daj se vypnout, že
já vim, že nefungujou ale než začnete vymejšlet nějaký šílenosti, počkejte, až to kucik opraví a uvidíme

PostPosted: 12:58 10. Jun 2008 
Rytíř
 Profile

Filozofická úvaha tvůrců on-line her je často do jaké míry PvP(CvC) a do jaké PVe.
Naprosté vynechání jednoho by znamenalo pro tvůrce masivních multiplayerů nenahraditelnou ztrátu (finanční). Proto vytváří různé systémy kde by postavy na PVe i PvP mohli spolu nažívat . Mě osobně se líbí toto spolunažívání např. v Guild wars, kde je to dotaženo do téměř dokonalosti, každý milovník PvP by si to tam měl zkusit.
Tady u nás se světy NWN s tímto problémem časem také vyrovnali.
Vlastně se dá vyrovnat s tímto problémem dvěma základními způsoby a jejich kombinacemi.
1. Označit hraniční nebezpečné oblasti v kterých bude PvP(CvC) probíhat a kde musí postava a její hráč počítat se vším - označení může být virtuální na foru a nebo lépe přímo v oblastech cedulemi, popř na vývěsce inzerátů.
Co se týče reality , jistě vám DenGrasse popíše jak a proč vznikali hranice - římský val v Anglii nebo čínská zeď . Prostě pokud jedna rasa není schopna tu druhou rychle zlikvidovat nebo asimilovat vznikají hraniční oblasti.
Když jsem položil před měsícem jednu z otázek - kde bude PvP (CvC) probíhat
- odpověď zněla : Všude - prostě " Bojiště Země" Gerilová válka .
Dobrá otázka špatná odpověď
2. Druhá možnost je zajistit aby účastníci (s ohledem na ty nedobrovolné)
nepřicházeli o expy a ani o své cenné předměty (ztráta zlata se toleruje)
Ztráta na vyšším levlu je cca 8000-9000 expů no tak to se nedá jen tak nahnat. To představuje asi 14-20 dní normální hry

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]