Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 04:55 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Next
Author Message
 Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně
PostPosted: 13:13 10. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

ale vycházíš z premisy "expy sou víc, než zábava "
najdou se tací, co ji budou popírat

PostPosted: 13:26 10. Jun 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Nějak nechápu některý z pojmů.
Co je PVe?
Co je ,,nažívat" a ,,spolunažívání"?

1.
To není pravda. Bylo řečeno, že boje se můžou odehrávat všude, mimo ochranu hradeb. Samozřejmě že to není přesné, protože těžko čekat drowy v Alwariel, Kel-a-Hazru, u bran Karathy atd. Naopak se může objevit nová obří bitva, která se třeba přenese až za hradby Ivory. Každému ale asi dojde, jak pravděpodobné je, že se něco takového stane.

2.
8000 xp Je ztráta při oživení svitkem resurection na 28. levelu. To imho není jen ,,vyšší level". Při průchodu podsvětím na 18. levelu. Procházet podsvětím je ale nutné jen v případě, že není tělo a tělo nikdo bezdůvodně tahat pryč nebude.
O žádné předměty, pokud vím, nikdo nepřichází, takže nevím, proč se tu ten nesmysl zase vytahuje.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 14:01 10. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Tohle je uz ako zacarovany kruh, stale to iste dokola. Vsetko uz bolo jasne povedane a vysvetlene, CvC sa da vyhnut a ziadne "prasaciny" sa tu zatial v tomto ohlade nedeju, a ak by sa nahodou zacali diat, co nemyslim, tak nebudu tolerovane. Oba strety co sa zatial odohrali dopadli vcelku dobre a v ramci normy. Ano, niektori hraci zomreli a strata xp zabolela, ale v prvom pripade boli obete na oboch stranach a bolo to vyrovnane a nikto sa nema naco stazovat, bolo to klasicke riziko pri utoku na osadu a pri obrane osady, kto ju branit nechcel mohol utiect a nezapojit sa do toho. Pri druhom strete bola jasna moznost to odohrat a vyhnut sa tak smrti, ale ked niekto utoci tak nech se necuduje, ze zomrie a tak isto vydat sa v noci do znamych nebezpecnych oblasti a necakat za kazdym rohom nepriatela je chyba. Pokial niekto nevie uniest nasledky svojich cinov, tak ma holt smolu. Pri dalsom prepade poradit prepadnutym rozmyslat a nehrat sa na neviem akych hrdinov a ratat s rizikom smrti, potom som si isty, ze nikto nezomrie.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 14:22 10. Jun 2008 
Rytíř
 Profile

Někteří hráči by rádi věděli proč si myslím že podtemno je podraz .
Tak za prvé , protože žijeme v této republice kde je skoro všechno zkorumpované (protěžování , kličky a kamarádské výpomoci jsou úpně všude) a v takové zastřené věci jako podtemno se to přímo nabízí. Uvedu pár postřehů.
Hned v únoru jsem při nakupování nového brnění s Karien přišel s ní o brnění i peníze. Spadl server a natvrdo. tenkráte to vyšetřoval (opravdu svědomitě a slušně) DM Daanri. Velice se divil jak to že já už mám nové brnění a dokonce železnej rapír (kord). Prostě nemohl uvěřit tomu že jsme tak bohatí (my na povrchu) a že tak brzo by jsme neměli mít tolik peněz - leč měli jsme a bylo nás víc. V té době , co já vím, v podtemnu teprve zjištovali že nemají tam tu kytku a té mají jen jeden kus a děsili se kolik že mají povrchmani peněz.
S levly to bylo podobné , objevovalo se tam pár jedinců a nikdo tam neměl stejný lvl jako já nebo se mi ani výrazně neblížil. nejvyšší lvl měl náš Wall po něm Sorow a pak pár jedinců (povrchmanů) a tam jsem se někde motal/a . No z podtemna žádný strach, ale najednou tam asi našli mašinku na expy, všíchni nějak poskočili , zkoušky nezkoušky(víz popsáno hráčem BU - L damien) a mají výbavy za statisíce i když nedávno měli jen holé černé. A mají informace úplně o všem co potřebují o nás vědět a my víme zase ...
Pořád tady píší o adrenalínu a PvP a CvC , prostě nemocní , ale nebojte jetu na serveru i lékař je to sice povrchman , ale doufám zvládne vám určit diagnozu.
PROTOŽE kdyby jste chtěli opravdu adrenalín a máte nohy tak by jste šli třeba skáka padákem, nebo lézt po skalách. A nebo NEBO by jste napadli tu partu tu skupinku co šla asi minulou neděli napříč lesem. AHA on je problem trošinku ve složení té skupiny že tak že skupinu tvořili:
Wall - Sigurd - Mendez - Menhiri - Theogill - Yortom Prasatko - Male Davis .
A šli jsme v noci lesem a byli jsme nepozorní a dělali jsme bordel a Daugeaři nikde. Proč? to by byl ADRENALÍÍÍNek to by se vám líbilo anebo že by ne ,
že by jste utočili jen na předem vyhlédnuté snadné cíle? Tak tomu říkáte adrenalín - tomu já říkám hnusná zbabělost.
A co bude dál? Já se ptám jak se bude konflikt bez hranic vyvíjet dál?
Jsou jen dvě možnosti (a to mrazí)
1 - buď se vám podaří několik hráčů na povrchu znechutit ti odejdou a tak že podtemno bude stále vitězit = sbohem thálie - vydrží jen otrlí.
2. - podaří se Vám opravdu hráče na povrchu nasrat a pořádně - domluví se nějak (i když DM dělá vše pro to aby se nedomluvili povrchmani mezi sebou ani to foru po kterém jsem před 14 dny volal se neudělá , i když teď ho chce stále více povrchmanů) zvolí si pořádného vůdce a srovnají podtemno se zemí , myslím že pak by se xyzovi líbilo
až by pravidelně každý večer přišel o 8000,7000,6000,5000,4000,3000 expů
to by byl možná spokojen, ale ostatním daugearům by se to asi nelíbilo a nastal by zase problém. A co pak, pak by udělal DM team další upravy?

O podrazu s Bersekem a Igorem se raději vůbec nebavím. Bylo řečeno jasně kdo hraje na povrchu hraje na povrchu a ne v zároveň v podtemnu. bylo napsáno že to nejde udělat si tam i tam postavu - ale jde to dva už to měli jeden napsal na foru čestně že to má ale bude hrát jen za jednu - věřím mu.

Jdu si naplnit péro do dalších plodných diskusí.

PostPosted: 14:35 10. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Trosku to vidis skreslene, mam vcelku prehlad aku vybavu kto ma, niektori ma tu totiz povazuju aj za policajta, ale holt pravidelne kontrolujem hracom inventare kto ake veci ma ci k niecomu neprisiel nakym podvodom, ale o to nejde. Mozem ti povedat, ze vybava podtemnakov a povrchnanov je porovnatelna. To, ze su duergarovia na takych lvl akych su a maju veci ake maju, tak to sa odraza aj v hodinach ich hrania a to iste plati aj pre povrchnanov, vsetko sa to da nadherne zistit cez pomer casovych xp a xp za prisery. Takze si mozes byt isty, ze nikto nie je zvyhodnovani. Takmer rovnake veci zozenies jak v podtemna tak na povrchu, tak isto aj dungy a vsetko ostatne. Nake rozdieli su vo vzhlade veci a mozno v druhu surovin, ale snazime sa za kazdu cenu zachovat rovnocennost a mozes si byt isty, ze natom si kazdy z teamu naozaj zaklada.

Co sa tyka toho tvojho prikladu, preco nezautocili duergarovia na vas, no ma to jednoduche a proste vysvetlenie .... neboli na povrchu resp. v lokaciach kde vy. To ta nenapadlo? Druha vec, ak su duergarovia aspon trochu inteligentny, co myslim, ze su, tak nebudu utocit proti neviem akej velkej presile a ak zautocia tak holt zakapu. Len by ma potom velmi zaujimalo, ci aj oni budu tak nariekat na fore??? Co viem o tych hracoch tak pochybujem.

Podraz Igor a Berserk? Pokial viem, tak dane postavy boli zajate ako otroci a vybrali si moznost hrat otrokov v podtemne, kde co sa tyka spolocenskeho postavenia, su na uplnom dne a mozno este aj pod nim. Museli zniest mucenie a hraju otroka. Kazdy ma rovnaku moznost. Zakazane je mat postavu na povrchu a zaroven inu postavu v podtemne a hrat za ne naraz. Pokial DM pride na hraca, ktory ma takto spravene 2 postavy tam aj tam, bude varovany a vyzvany, aby jednu z nich zrusil, ak to nespravi, dana postava mu bude permanentne zabita.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 14:39 10. Jun 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Vážně si k tomu psychiatrovi zajdi.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 14:50 10. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Quote:
...ale najednou tam asi našli mašinku na expy...

jasný, říká se tomu teamová hra... krom toho dole je to trochu jiný než na povrchu, kamkoliv jdeš tak se musíš probojovat, neni to jako nahoře, kde chodíš po světe bezpečně po cestě a je jen na tobě do jaký lokace s dungem odbočíš

Quote:
...mají výbavy za statisíce...

můžeš konkrétně jmenovat? když vynecháš dva duergary který na to maj level tak kdo dál? Docela by mě to zajímalo... Vy máte Walla, Solomona - ty nemaj výbavu za statisíce? Sigurd na dům vydělával celý dva dny.

Quote:
A šli jsme v noci lesem a byli jsme nepozorní a dělali jsme bordel a Daugeaři nikde. Proč?

Protože třeba nebyli ve hře? Nebo třeba že by náhodou z podtemna nebylo vidět nahoru kde si zrovna expíte? Narozdíl od jistejch jedinců asi nemáme sebevražedný sklony a oči všude.

Quote:
O podrazu s Bersekem a Igorem se raději vůbec nebavím

Odešel jsem do podtemna kvůli chování hráčů na povrchu. Nebaví mě sólovat, konflikty nikdo neřešil (čest výjimkám). Krom toho, hraju zároveň postavu na povrchu? A jestli ti to přijde jako IC podraz, tak to mam od 1. lvlu v příběhu. Pokud ti vadí že vim co se děje na povrchu protože sem tam kdysi hrál, bohužel no, už hraju nějakej ten rok. Dost hráčů přestala hrát na povrchu a udělala si v podtemnu novou postavu, s tim že na povrch už nepůjdou. Taky můžeš zakázat hrát DM, protože ví co se kde děje, můžeš zakázat hrát Kucíkovi a Melvikovi, protože znaj celej craft.

PostPosted: 15:24 10. Jun 2008 
Obyvatel
 Profile

kucik wrote:
Vážně si k tomu psychiatrovi zajdi.

Jachyme nezlob se na mě, ale vážně si k tomu psychiatrovi zajdi. Seš asi fakt magor... A nebo hraješ na jiném serveru. :shock:

Proč sme na vas nezautočili? Myslíš, že máme detektor pohybu postav na serveru? My taky nejsme stále ve hře, ale to ti asi nedocvaklo. Kecáš tu z prominutím pí****. Kam na ty příspěvky chodíš? Jak můžeš vědět jakou máme výbavu? Kdo koho připravuje o expy každý večer? Jestli sis nevšiml, tak je to hra, jestli víš co to je...

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.

Last edited by xyz on 15:35 10. Jun 2008, edited 1 time in total.

PostPosted: 15:26 10. Jun 2008 
Bůh
 Profile

Všechno tak nějak napsal Igor.. jen něco:

Ptal ses jak toho o vás tolik víme.. hrajem a ty informace si scháníme, co vim tak žádnou informaci co vědí bývalí předwipový hráči z povrchu nezneužili a pár z nás dokonce dělalo blbé na přímé stezce do Ivory, nechali to vyřešit otroka

Jinak myslíš že máme super vybavení? ty nám vidiš do invu? asi jo že to víš tak dobře 8)

Vysoký lvl máme týmovo hrou a časem strávenym ve hře.. ale ještě višší lvl jsou na povrchu

Než začneš něco psát tak se nad tim zamysli :roll:

Jinak souhlasim s tim co napsal Igor..

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 15:29 10. Jun 2008 
Obyvatel
 Profile

Krata wrote:

O tom pochybuji, že tohle dovede...

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.

PostPosted: 15:52 10. Jun 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

xyz wrote:
Krata wrote:

O tom pochybuji, že tohle dovede...

hele ja si myslim ze ty urazky si muzete nechat od cesty,ja si myslim ze na kazdem sprochu pravdy trochu,ja osobne jsem uz zail par pripadu,ted nebudu jmenovat.potkam borce hele co to mas za vecicku,ale nic jen tak obyc,rikam ta neni obyc kde si na to vzal,nooo ale tak dostal od kamarada.aha,tohle se tu deje casto hold proste kazdy ma takove veci jake ma potom bych se vubec nepidil.ale stve me jak si tady lidi vecne nadavaji,o co vam vsem jde.dyt je to jen hra.ze temnaci lozi ven a uzivaji si ze nas muzou mucit vypichavat oci a atd... tak asi jim to dela dobre a mozna by k tomu doktorovi prece jen meli zajit.ja jsem posledni dobou tady z toho tak otraven ze tady koncim ne jako Dari apod ale proste uz nema chut tady dal hrat.uroven hry klesa a ne stoupa podle me,jiste me roztrhate jako supi,jelikoz jste to vy kdo ma vzdy pravdu.takze proto tady koncim sice me hra hrozne bavi a tesim se na pratele ktere jsem tady potkal,ale to jak se tady foru porad hadate to je hnus a uz vubec neumite uznat cizi nazor hned vysolite z rukavu kolik a tolik,to neni pravda a abasta.chapu nektere co se snazi zde psat nejake postrehy ale divim se jim ze je to bavi,vzdy jsou jen predmetem posmechu a nadavek.misto aby se resily veci ve hre resi se veci tady na foru.....a e uz to nebavi,a proto se s vama rozloucim.fandim obema stranam,ale vic se mi libi podtemno tam aspon drzi pri sobe,coz bohuzel na povrchu asik nejde.chci podekovat Jachymovi(menhiri)pivasovi,shifterovi,theogilovi a proste vsem co me kdy pomahali a hrali semnou.drzet se doufam ze nekdy najdu zase chut se sem vratit

PostPosted: 16:01 10. Jun 2008 
Obyvatel
 Profile

danielfojt wrote:
ze temnaci lozi ven a uzivaji si ze nas muzou mucit vypichavat oci a atd... tak asi jim to dela dobre a mozna by k tomu doktorovi prece jen meli zajit.

Říká ti něco role playing? K čemu pak to Podtemno je? Mámě tam všichni společně expit jako vy nahoře co jsem slyšel a o nic se nestarat? Svět není jen bílej. Někdo musí být zlej, jakej ma smysl dobro bez zla?

Možná že kdybysme přiběhli a místo mučení vzali vás někam naexpit, tak bysme ještě dostali děkovnej dopis na fóru.

PostPosted: 16:05 10. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

No zajímalo by mě co se tu bude psát až konečně někdo fyzicky narazí na bandu drowů a třeba je sejme. Zatim tomu od určitých jedinců pouze předchází výhružky a machrování po tellu, vim jak rychle chcípnu, jakym kouzlem chcípnu a taky to že nestihnu nic udělat ;)
Něco mi řiká jestli to neni právě to čeho se tu povrch bojí a o čem tu pořád píše - že je někdo bez varování pošle k rohatýmu.

PostPosted: 16:08 10. Jun 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

*podivín si nese stoličku doprostřed hádajícího se davu, postaví se na ni a spustí*

Lidi, nebuďte slepí! Je to jasný, je to totiž nadnárodní spiknutí zlých DM a WB, kdybyste nevěděli! Chtějí odehnat z Thalie všechny dobré hráče, aby si tady pak konečně mohli hrát sami!!! Už to konečně pochopte! Mluvil sem o tom s Aštarem a potvrdil mi to... Jinak vás všechny pozdravuje a brzy už si pro nás všechny přiletí --

*po poslední větě je stržen ze stoličky a mizí v davu*

PostPosted: 16:09 10. Jun 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

igor wrote:
No zajímalo by mě co se tu bude psát až konečně někdo fyzicky narazí na bandu drowů a třeba je sejme. Zatim tomu od určitých jedinců pouze předchází výhružky a machrování po tellu, vim jak rychle chcípnu, jakym kouzlem chcípnu a taky to že nestihnu nic udělat ;)
Něco mi řiká jestli to neni právě to čeho se tu povrch bojí a o čem tu pořád píše - že je někdo bez varování pošle k rohatýmu.

zdechnout muzes kdekoli pri trochy smuly takze toho bych se nebal,ja jsem se tesil na setkani pbohuzel jsem vas nikdy nepotkal a to jsem lovil kykklopy

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]