|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krysak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:00 11. Jun 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Hraj to RP - prokletý mág pronásledovaný vlastním zvířátkem.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:02 11. Jun 2012 |
|
|
Taky mě nenepadá nic jinýho, čím by to mohlo bejt, než nějakým způsobem pomíchaný frakce. Možná to souvisí s tím, žes ho vyvolal v boji a měl u sebe mulu. Zkus ho vyvolat mimo boj, a mimo boj bez muly 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:25 11. Jun 2012 |
|
|
Ty frakce u přítelíčků docela blbnou často, mě se stalo taky ale trochu jinak, pokaždé když jsem na někoho zaútočil(nepřátelskou bytost), tak přítelíček začal útočit na spřátelenou postavu v partě (né na mě) a když jsem ho přes ovládání přítelíčka přivolal zpět ke mě tak přestal, jen do té doby než začal nový boj.
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 05:38 12. Jun 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Taky mě nenepadá nic jinýho, čím by to mohlo bejt, než nějakým způsobem pomíchaný frakce. Možná to souvisí s tím, žes ho vyvolal v boji a měl u sebe mulu. Zkus ho vyvolat mimo boj, a mimo boj bez muly  Když se mi to stalo poprvé, bylo to mimo boj a bez muly. Napadl mě tenkrát hned po vypálení magické střely. Byl jsem sám u Ivory a potřeboval jsem projít přes jezevce (takže ani hraničář ani neutrální frakce) Možná nemá rád magii 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:51 12. Jun 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Kdysi mě sežral můj vlk na démoně, když jsem zaůtočil na jelena. Taky dodnes nevím co se stalo.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 17:24 12. Jun 2012 |
|
|
To je fakt divný, já tu mám dvě postavy na přítelíčky a nikdy jsem s tím neměl problém, ani u druida. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:23 12. Jun 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Molly23 wrote: Kdysi mě sežral můj vlk na démoně, když jsem zaůtočil na jelena. Taky dodnes nevím co se stalo. kliknul jsi na sebe sražením protože jsi byl noob, to se stalo jó, tak se dalo s přítelíčkama zdrhat na demoně z vězení kdysi...
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 06:57 18. Jun 2012 |
|
|
Narazil jsem v Karatě ve chrámu na učitele, který vyučuje šampiony úsvitu. Co je to za povolání? Je to nějaké standardní (např. Tornův hrdina v překladu champion of Thom v originále), které je přejmenováno nebo je to něco nového či je to komplet omyl?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 08:04 18. Jun 2012 |
|
|
Je to záměrně; povolání je stejné jako Tormův hrdina z originálních NWN... a protože na Thalii žádný Torm není, přikročilo se logicky k přejmenování.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:12 18. Jun 2012 |
|
|
V NWN2 už je to divine champion a může vyznávat libovolnéo boha libovolného přesvědčení, jedinou podmínkou tam tuším je že postava nesmí být bezvěrec
V HotU byli zkrátka autoři trochu krátkozrací a nenapadlo je že ne každý chce hrát dobráky
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:03 18. Jun 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: V NWN2 už je to divine champion a může vyznávat libovolnéo boha libovolného přesvědčení, jedinou podmínkou tam tuším je že postava nesmí být bezvěrec
V HotU byli zkrátka autoři trochu krátkozrací a nenapadlo je že ne každý chce hrát dobráky Tak zlé postavy mají blackguarda - asi je v něčem slabší, ale je to takový protipól CoT.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:12 18. Jun 2012 |
|
|
ne je to protipol paladina
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:22 18. Jun 2012 |
|
|
Bohužel postrádá kouzla (která v PnP má)
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:27 18. Jun 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: ne je to protipol paladina To si nemyslím, protože je to prestižka... v podstatě není protipólem ani jednoho, jenom říkám, že militantní uctívači zlých bohů si zvolí blackguarda, zatímco jejich hodný protipól si zvolí CoT, a vzniknou typově podobné postavy, i když s trochu jinými vlastnostmi. EDIT: No hlavně postrádá schopnost vyměnit si levely padlého paladina za úrovně blackguarda. V PnP jde hrát (až na jednu úroveň padlého paladina, co zůstane) úplně čisté BG, tady ne.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:28 22. Jun 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Barbar321 wrote: J.F.Payne wrote: Taky mě nenepadá nic jinýho, čím by to mohlo bejt, než nějakým způsobem pomíchaný frakce. Možná to souvisí s tím, žes ho vyvolal v boji a měl u sebe mulu. Zkus ho vyvolat mimo boj, a mimo boj bez muly  Když se mi to stalo poprvé, bylo to mimo boj a bez muly. Napadl mě tenkrát hned po vypálení magické střely. Byl jsem sám u Ivory a potřeboval jsem projít přes jezevce (takže ani hraničář ani neutrální frakce) Možná nemá rád magii  Dneska mě napadl můj vyvolaný summon (vyvolej bytost 7 - Nebesky legendární orel), netrefil jsem ho žádným hromadným spellem, neútočil na něj atd. Nebyl pod vlivem zmatení. Co je zajímavé, tak zaútočil až v momentě, kdy jsem začal těžit uhlí. Nemůže být třeba nějaká chybka ve spojení zdrojů a přivolávání potvor, které mají zabít horníka 
_________________ .
|
|
Top |
|