|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sveneld
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:19 30. Mar 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
a ted je 13:17 a je ress
mezi hlaskou - server bude restartovat do 20 minut a hlaskou server bude restartovan do deseti minut byl interval cca 5 minut, mezi hlaskou serever bude restartovan do 10 minut a hlaskou server bude restartovan do 5 minut bylo cca spravnych 5 minut
jde o nejaky opozdeny srovnavani letniho a zimniho casu, nebo euro casu s thalijjskym :p ?
edit: tak res asi nebyl-nebo byl nevim - kazdopadne spawn nebyl
ted byl res klasicky ve 14:00 - kompletne bez upozorneni - s Daladanem jsme skoncili u pavoucnatek - coz neni zadna slast..
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 14:06 30. Mar 2010 |
|
|
aj tak to bude zajímavý - jak byl ted res v 13:17 a pak to neupozornovalo na res v 14h tak sem se zapomněl u pavouku v prahvozdu a nebudu mít volnost pohybu :/ EDIT: tak nakonec OK, poradil sem si  sry za spam
_________________ paladin Daladan
Last edited by Lynx23 on 14:21 30. Mar 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 14:15 30. Mar 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
pocitam ze dm pomoc by se hodila - ony ty mrchy maji hroznej dosah (jakoze tak trojnasobnou co pc) a jak nekoho zamotaji, tak do nej rezou sneaka a obet je ve flatu
krom velke sance na smrt, minimalne ma chcipne konik Heimdall - mam k nemu za tu dobu co je se mnou citovou vazbu
edit: zijeme vsichni tri
_________________ nwn
Last edited by Sveneld on 14:21 30. Mar 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 14:21 30. Mar 2010 |
|
|
Držte se ... záchraný bernardýn je na cestě. Ale bez soudku s rumem. 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:55 02. Apr 2010 |
|
|
Tyme cim je to zpusobeno? Od 9ráno cca, neslo forum, nesly stranky, nesla cela Thalie 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:01 02. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vypli proud. Dneska v půl dvanácté jsem se dozvěděl:
V pátek 2.4. dopoledne budeme upravovat napájení serverovny v Kralovické → očekávejte dopoledne dva krátké výpadky → jednou přepojení na záložní napájení a pak zpět na hlavní rozvod, nově již zálohovaný centrální UPS. Časy nedokážeme říci předem.
oba výpadky se dotknou cca ⅓ sítě (vše, co prochází kralovickou), mělo by to být v řádu max (desítek) vteřin.
Vyjímkou je serverhousing, ten může být mimo provoz po celé dopoledne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 13:16 02. Apr 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já sem si to myslela,že to bude tohleto  ..tak co zase sem odešla a zapomněla vypnout hru 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:01 02. Apr 2010 |
|
|
Měla jsem v koze Jilmovou pavezu 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:08 02. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pajule wrote: já sem si to myslela,že to bude tohleto  ..tak co zase sem odešla a zapomněla vypnout hru  Hele tak to máš říct aspoň předem, kdyžuž si toho všimneš 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 18:19 03. Apr 2010 |
|
|
Pec nám spadla pec nám spadla...
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 19:59 03. Apr 2010 |
|
|
Tak ze by ten Leviathan spolknul celej server? 
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:03 03. Apr 2010 |
|
|
to je tak, když si člověk hraje s biblickejma potvorama 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 20:04 03. Apr 2010 |
|
|
Teď v tom byl Leviathan nevině , padlo to při logovaní acc Hacanus
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:19 04. Apr 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
*bere do ruky kámen*
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:16 05. Apr 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Krata wrote: *bere do ruky kámen* Necháš toho!!! Konečně se vrátil a ty hned takhle 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|