|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 21:25 02. Feb 2008 |
|
|
Na dvou místech uvádí Damián, že časové expy nebudou za dobu strávenou kraftem nebo sběrem. NIKDE NENÍ POTVRZUJÍCÍ ANI VYVRACEJÍCÍ ODPOVĚĎ ! Pokud to tak je, je to konec Thalie. Mě osobně se velmi stýská po původní tolerantní neomezující Thalii, i když neměla třeba podtemno ( pro jaké procento hráčů je důležité ?). Obávám se, že z Thalie vzniká nová Equilibrie - a že příčinou jsou lidé, kteří z ní přišli. EQ znám dobře, mám tam také svou postavičku, ale zabrousím tam opravdu jen z nouze ! Kdyby na to kecání u ohníčku alepoň v Ivory zůstal ohýnek s lavičkami , místo té přebujelé Krkovičkovy nádhery ! Už jsem varoval, že čím víc omezujících pravidel, tím horší zábava a nakonec i méně až žádní hráči !!
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 21:35 02. Feb 2008 |
|
|
jak tu všichni prskají. Na systém Xp, který by mohl být skvělý po odladění chybek. Je snad chyba, že vaše postavy mají možnost být trochu časově plastičtější a né jen odlitek zabitých potvůrek? Že když chcete hrát nekonfliktní postavu (rozuměj nonlooter) tak máš šanci ty lvly dostat? XP jenom za potvory je špatný. Monstera od LDamiana zavětřil, že za craft nebude časové xp (nikde jsem to nečetl, zajímalo by mě odkud to má) a hned je celá thalie v háji. Je o tobě známo že jsi craftový fundamentalista, ale nevím proč z toho vyvozuješ takový blbiny. Co ti brání craftit? I kdyby to tak bylo,tak když provozuješ řemeslo, těžko se zlepšíš třeba v kouzlení nebo ohánění mečem  (a nebo jsi snad před wipem dostával xp za zevlení v dílně?) edit: a EQ tu z thalie (doufám) nikdo dělat nechce. Imho je většina systémů jen posun k lepšímu.
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 21:38 02. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: ...a EQ tu z thalie (doufám) nikdo dělat nechce... Jen pres mou mrtvolu! 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 21:44 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Add kucik: Hej, tak když tě to baví tak to hraj, ale nedávej na to hned omezení že to je nutnost.. sice tohle je můj první svět ale co slýchám že se děje na jinejch.. to sem si jen řek "ještě že sem si vybral Thalii, tam je ro pohoda".. jak sem psal, nechla bych expi za RP i za boj ale bez žádnýho omezení protože jsou lidi co s bavěj RP práve u toho boje a jak psal Damian, takvou dobu sedět v hospodě mě taky nebaví. Tedka už nedostávám žádný expi za jedinou potvrou co se dá na mém lvl v podtemnu lovit, když se tam objeví více drowů, pochopitelně někam razíme.. může to být divné ale bez expů to neni to pravé Co byla Thalie před wipem tak tam bylo minimu lidí co creepovalo a minimum crafterů, a i s nima se dalo koliikrát dobře hrát, tak proč tomu zabranovat když takovej problém neni  .. neřikám hned že je Thalie šaptná, baví mě to tady a změny jsou fakt super, s chybama sem počítal protože se spouští hodně netestovanejch věci a kdyby jsme chtěli bezchybnej, a tak velkej svět, museli by jsme dát DM mnohem víč času než za kterej to zvládli 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 21:48 02. Feb 2008 |
|
|
Vo co GO :
Creepim -> mam xp podla sily potvory, min 1xp Kecam -> mam casove xp (ale pri tom kecani musim nieco delat inak nemam nic) Craftim -> nemam nic
Problem je vtom, ze tymto systemom SA HRACOVI PRIKAZUJE "aktivne kecat" (teda nutnost skakat na jednej nohe) i ked nema skym, je sam , atd -> pokial to hrac neuroby ma za vsetky potvory 1xp - inak povedane pripoji sa na server a moze ho*no.
Sak len zruste tu zavislost 1:1 ci jak to je a je klud! Creeper si musi xp zasluzit, aktivny kecomaniak dostane svoj pridel a crafterov tu nemame radi ta sa nanich vyserieme no (ironia!)...
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 21:51 02. Feb 2008 |
|
|
Theo wrote: ... Mas pravdu, tak to bylo se soucasnym nastavenim. Nebojte, upravi se to. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 21:58 02. Feb 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Jako fakt nevim, ale ja jsem pred wipem nemel pocit, ze byl problem hrat RP. Poradalo se docela dost zabavnych veci a rozhodne to nebylo tak, ze by se furt nekam behalo a mlatilo vsechno okolo. A hlavne, Thalie byla pro vsechny. Pokud chtel jenom nekdo chodit mlatit hlava nehlava tak mohl. Stejne tak mohl jenom kecat a craftit. A nebo mohl kecat u ohynku. Ale bylo to tam MOHL. Problem je, ze ted musi. Proc? Komu to vadi jenom chodit na potvory? Proc by moje postava, ktera nema rada spolecnost mela chodit nekam kecat? To se mam posadit na dve hodiny do lesa a kazdejch pet minut udelat krok? Jsem dost nastvanej protoze tyhle blbosti jenom otravujou hracum pozitek s hrani. Pres tyden opravdu skoro nemam cas hrat a pokud si ho najdu, tak ho rozhodne nechci travit cekanim na to, nez se mi vyplati zajit na vypravu. Mozna je to prizemni, ale stejne vetsina lidi chce xp, aby mohla postoupit na dalsi level. To je ta motivace. A pokud tohle zacnete naprosto nesmyslne omezovat tak se jenom hraci zvednou a pudou jinam nebo prestanou hrat. Takze uprimne prosim prestante s tim omezovanim a vratte thalii tam kde byla pred wipem.
|
|
Top |
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 22:08 02. Feb 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Dalsi vec, vite jak se tedko ochcava to omezeni na bojove expy? Nechate postavu rybarit. Dela to porad dokola a expy pribejvaj. Takze je to jasny. Az pujdu do prace, tak rano pustim rybareni a vecer si konecne budu moct jit zahrat. Volovina
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 22:09 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
ja teda nevim jo, ale to uz to nekdo pocitil? ja mam ve smes celkem nemluvnou postavu a zatim sem nepocitil rozdil delam si svoje kolecka a mam porat vse celkem vyrovnane...nechapu ze nekdo muze mit 1XP to uz by musl mit snad v zadku vrtuly ruce jako strihorukej eda
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 22:10 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Seth-Plzen wrote: Dalsi vec, vite jak se tedko ochcava to omezeni na bojove expy? Nechate postavu rybarit. Dela to porad dokola a expy pribejvaj. Takze je to jasny. Az pujdu do prace, tak rano pustim rybareni a vecer si konecne budu moct jit zahrat. Volovina no asi si to moc nezkousel, protoze nahodnej spawn..bo jak se to pise by te mohl prekvapil a postavicka by ti asi chcipla nez by si dosel z prace  jinak by tu byl rybarskej krouzek  edit: OneHeart wrote: jsi úplně mimo. Právě že systém XP před wipem hodně omezoval - pokud jsi chtěl lvly, musel jsi mlátit potvory. Teď dostávají XP všichni, i ti co nechtějí hlava nehlava mlátit potvoráky... jo mam stejnenj nazor, ale zase se musis zamyslet nad tim kdy hrajes a kolik mas casu. Pracoval sem a vim jak dokaze nastvat, kdyz se celej den tesis az si zahrajes aspon 4 hodinky a dozenes ty ostatni skolaky co creepingujou cele dny  zvlast o zkouskovem, ze. Na druhou stranu takovy hraci dorazi rychlejc konecneho lvlu, kdy je omrzi postava, ktera uz skoro vubec neroste na lvlech. Pak zacne dalsi a dalsi a budeme zase an zacatku .. vsimnete si jak setrim prispevky 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 22:15 02. Feb 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 22:11 02. Feb 2008 |
|
|
@Seth-Plzen:jsi úplně mimo. Právě že systém XP před wipem hodně omezoval - pokud jsi chtěl lvly, musel jsi mlátit potvory. Teď dostávají XP všichni, i ti co nechtějí hlava nehlava mlátit potvoráky...
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 22:13 02. Feb 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Omlouvám se, pokud můj příspěvek bude působit negativně, ale i mě občas dojde trpělivost... monstera wrote: Mě osobně se velmi stýská po původní tolerantní neomezující Thalii Třeba taková Demona je ještě tolerantnější a ještě méně omezující... monstera wrote: i když neměla třeba podtemno ( pro jaké procento hráčů je důležité ?) Trochu sobec, ne? monstera wrote: Obávám se, že z Thalie vzniká nová Equilibrie - a že příčinou jsou lidé, kteří z ní přišli. Já sem "jeden z těch co přišli z Equilibrie" resp. mam tam postavu. A to, že teď hraju na Thalii je z důvodu, že Thalie nabízí jak slušnou RP základnu, tak i možnost akce a odreagování. Věř mi, že má od Equilibrie hoodně daleko a pevně doufám, že se jí nepřiblíží. Equiibrie je fajn, ale stačí jedna. monstera wrote: Už jsem varoval, že čím víc omezujících pravidel, tím horší zábava a nakonec i méně až žádní hráči !! Ježiš tak chvilku počkejte.. pokud budou odcházet hráči, tak sem pro to, aby se všechno zase vrátilo(zmírnilo)
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 22:14 02. Feb 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
OneHeart wrote: @Seth-Plzen:jsi úplně mimo. Právě že systém XP před wipem hodně omezoval - pokud jsi chtěl lvly, musel jsi mlátit potvory. Teď dostávají XP všichni, i ti co nechtějí hlava nehlava mlátit potvoráky... A proc teda ted omezovat postavy, ktery maji chut mlatit hlava nehlava? Kolik jsi jich pred wipem potkal? Ja teda moc ne
|
|
Top |
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 22:15 02. Feb 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Kiri wrote: Seth-Plzen wrote: Dalsi vec, vite jak se tedko ochcava to omezeni na bojove expy? Nechate postavu rybarit. Dela to porad dokola a expy pribejvaj. Takze je to jasny. Az pujdu do prace, tak rano pustim rybareni a vecer si konecne budu moct jit zahrat. Volovina no asi si to moc nezkousel, protoze nahodnej spawn..bo jak se to pise by te mohl prekvapil a postavicka by ti asi chcipla nez by si dosel z prace  jinak by tu byl rybarskej krouzek  No on uz taky je, jsou mista kde spawn neni a rybarit se da v pohode
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Za vsechna monstra 1 XP Posted: 22:16 02. Feb 2008 |
|
|
dyk přece můžeš mlátit hlava nehlava, copa ti to někdo zakazuje ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|