|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 15:59 25. Feb 2008 |
|
|
Hele vy komici, já to tu nevyhrotil, já jen slušně napsal chybku a nic nechtěl. Kdyby si Teesha a spol odpustili hloupé gradace a poznámky, nemusel tu z toho být zase dementní flame. 
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 16:08 25. Feb 2008 |
|
|
Jak tak na to ale delší dobu koukam, tak vás to vyloženě baví ...
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 16:13 25. Feb 2008 |
|
|
všechno je o komunikaci...a proto Zabijte je všechny, Bůh už si je nahoře přebere... 
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 16:38 25. Feb 2008 |
|
|
Jo proti tomu nic nemam, ale je něco jinýho komunikovat a komunikovat tak, abych toho durhýho zkoušel tlačit a von tak neměl jinou možnost než přejít do protiútoku jinou narážkou, a podobně... Poslední dobou tu nečtu nic jinýho, než vaše slovíčkaření...
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:02 25. Feb 2008 |
|
|
Jak je ta cestina krasna...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:16 25. Feb 2008 |
|
|
Flámy na fóru jsou zábava ne (a ještě že se tu nebere flejmr jako nepohodlný člověk...to je pak na fóru hrozná nuda  )
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 19:39 25. Feb 2008 |
|
|
Dyť jo. Je to sranda, jak tady každej placá furt dokola to svý a neustoupí ani o píď už z principu 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 20:17 25. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
*jakoby sel kolem, neco zaslech pousmal se pro sebe, odplivl a sel dal*
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 20:19 25. Feb 2008 |
|
|
Kiriho bych nazval "příspěvkovej creeper" 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 20:32 25. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: Kiriho bych nazval "příspěvkovej creeper"  Vybavuju si jak jsem mu snad před 14ti dněma gratuloval k jubilejnímu 300. příspěvku a koukam kluk si jde pro 500. 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 21:15 25. Feb 2008 |
|
|
Jste hnusný flameři, nevím co vás vůbec vede k tomu psát na forum!!! Huby držet a hrát, co máte 
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 21:22 25. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Jste hnusný flameři, nevím co vás vůbec vede k tomu psát na forum!!! Huby držet a hrát, co máte  Proto nehraju a věnuju se profesionálně psaní na fóru  )
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 23:39 25. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
igor wrote: Darien wrote: Jste hnusný flameři, nevím co vás vůbec vede k tomu psát na forum!!! Huby držet a hrát, co máte  Proto nehraju a věnuju se profesionálně psaní na fóru  ) JA jsem tak dobrej, ze zvladam oboje, oboje si uzivam a snad nidky nepodcenim soupere, je to tu opravdu vyrovnany boj *zhluboka oddychuje* trenuju tedka dost napadni a rychly brejky noooo *otre pot* tak snad se nam zadari par dobrejch topicu...pak uz jen staci zabednit defensivu a snad to ustojime do uspesneho finishe, le jak rikam, nesmi me to podcenit...*trubka parkrat zatroubi a kiri odchazi do saten*
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:42 27. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ted mě napadlo jesli funguje ten systém ničení a chátrání věcí.. a jesli ano tak kdyby někdo molh přidat opravovací bedny do podtemna 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 14:05 28. Feb 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
System funguje, zrovna dneska jsem opravoval veci.
No a jeste k tomu aasimarovi.... Jak uz jsem psal jeho bonus k utoku proti zlu ignoruje postihy na zbranich. Na lvl 4 jsem mel pri sile 16 s nozikem na stahovani AB proti zlu +9. Dal take tento bonus ignoruje magicke ovlivneni zbrane. Pri pouziti kouzla Pozehnana zbran nabehne vsechno jak ma, ale nezvedne se bonus k utoku proti zlu
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|