|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Zyga
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 17:52 06. Feb 2008 |
|
|
Fixni suma je blbost, to sme zase tam odkad se to tendle system pokousi vytahnout. RP zduvodneni proc se ceny menej? proc je tezsi vytahnout mocnejsi postavu? Fakt se mi libi to neci vysvetleni ze Astaroth silny a tudiz pro nej cennejsi duse pousti fakt nerad a je pro boha tezsi mu je vyrvat tudiz to chce vod kneze vic komponentu a vseho. Modleni: to je pekny, ale proc by mel ozivovat nakej buh prisluhovace konkurence? Pokad by se melo zavadet todle tak hlasuju aby mohla byt postava ozivena jenom v chramu jejiho boha. Co se tyce vejsky poplatku tak uvidime az se rozjede craft a takovy vecicky. V porovnani s cenou ostatnich veci je ta cena za oziveni uplne ok.
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 20:01 06. Feb 2008 |
|
|
Jak již bylo vzpomenuto, na ARK 2 byl systém oživerní za střípek duše, a to i na úvěr, ovšem až do jeho splacení nestoupaly expy. Ze všech serverů, na kterých jsem byl - a nevím o žádném, který bych nenavštívil - se mi systém ARK 2 zdál být nejlepší - a jistě tu jsou i další pamětníci ! Rozhodne ne system Kandelabrie - to vede k nevážení si života ! ACH jo, vždy příjde někdo odněkud a chce to tu vše předělávat, at to ještě dřív než se rozkouká .....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 21:21 06. Feb 2008 |
|
|
monstera wrote: Jak již bylo vzpomenuto, na ARK 2 byl systém oživerní za střípek duše, a to i na úvěr, ovšem až do jeho splacení nestoupaly expy. Ze všech serverů, na kterých jsem byl - a nevím o žádném, který bych nenavštívil - se mi systém ARK 2 zdál být nejlepší - a jistě tu jsou i další pamětníci ! Rozhodne ne system Kandelabrie - to vede k nevážení si života ! ACH jo, vždy příjde někdo odněkud a chce to tu vše předělávat, at to ještě dřív než se rozkouká ..... Já jsem třeba běhal s tím zatraceným střepem i čtrnáct dní a rozhodně jsem si ten systém neochvaloval  Těch 6% co bere ten grázl tady v podsvětí je ještě přijetalných.
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 22:31 06. Feb 2008 |
|
|
system smrti bych nechala tak jak je  jak napsal photter SMRT MA BOLET 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 22:47 06. Feb 2008 |
|
|
Rejty wrote: Presne tak, neco chce knez za pripravu ritualu, neni charitativni organizace a materialy plati zakaznik. Ozivovani zadarmo se mi taky nelibi, ted se mi ty ceny zdaji adekvatni.
*edit: O zlevneni oziveni v chramu by se jeste dalo uvazovat. uprimne jsem teda jeste nedocetl celej tenhle topic, tak nevim jestli neobjevuju Ameriku....ale Ta cena za oziveni by mela bejt podle me fixní a ne veliká (treba 50zl). Knez prece nepozna kdo je an jakym lvlu a pade mu podle me docela na naklady postačí... Na druhou stranu bych rapidně zvednul odečet xp umřivší postavě. Protože ze smrti má jít strach a kdyz to zblajzne par stovek xp, tak z toho ocividne strach nejde. Zvlast pro creepery. Pekne zadny prachy, ale xp... edit: dalsi vec je, ze o takovejchhle vecech bych nenechaval rozhodovat nejakym demokratickym hlasovanim. Je to samozrejme restrikce a tudiz bude demokraticky odmitnuta a to bude jedine na skodu. (berme v uvahu ze Thalie JE RP svet, nicmene tu v o tom v hlasovani rozhoduje docela dost creeperu, ktery by o tom imho rozhodvat nemeli. Kdo nedokaze ani po vesnici chodit, nema hlasovat o tom, jakej trest bude za smrt. Zvlast kdy vyse zminovani chcipaj dost casto nejcastejc)
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 22:56 06. Feb 2008 |
|
|
Nikdo z teamu zadnej hlasovani nezakladal, takze je bezpredmetne a muze slouzit jen jako orientacni statistika...
Jinak to, ze knez chce vice za oziveni postavy na vyssim lvl se da vysvetlit tak, ze Astaroth si chce udzet duse mocnejsich postav a proto je obtiznejsi ji vyrvat zpet z podsvet, proto je ritual narocnejsi a drazsi.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 23:06 06. Feb 2008 |
|
|
jiromir napsal edit: dalsi vec je, ze o takovejchhle vecech bych nenechaval rozhodovat nejakym demokratickym hlasovanim. Je to samozrejme restrikce a tudiz bude demokraticky odmitnuta a to bude jedine na skodu. (berme v uvahu ze Thalie JE RP svet, nicmene tu v o tom v hlasovani rozhoduje docela dost creeperu, ktery by o tom imho rozhodvat nemeli. Kdo nedokaze ani po vesnici chodit, nema hlasovat o tom, jakej trest bude za smrt. Zvlast kdy vyse zminovani chcipaj dost casto nejcastejc) jiromire pokud dobre vidim jsou skoro vsichni hraci pro zachovani ninejsiho systemu smrti  i ty co neumi chodit po vsi 
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 23:11 06. Feb 2008 |
|
|
jitka wrote: jiromir napsal edit: dalsi vec je, ze o takovejchhle vecech bych nenechaval rozhodovat nejakym demokratickym hlasovanim. Je to samozrejme restrikce a tudiz bude demokraticky odmitnuta a to bude jedine na skodu. (berme v uvahu ze Thalie JE RP svet, nicmene tu v o tom v hlasovani rozhoduje docela dost creeperu, ktery by o tom imho rozhodvat nemeli. Kdo nedokaze ani po vesnici chodit, nema hlasovat o tom, jakej trest bude za smrt. Zvlast kdy vyse zminovani chcipaj dost casto nejcastejc) jiromire pokud dobre vidim jsou skoro vsichni hraci pro zachovani ninejsiho systemu smrti  i ty co neumi chodit po vsi  tim spis bych nehlasoval demokraticky  edit: btw hlasovalo 14 lidí, takze bych se zatim moc neoháněl skoro vsemi hráči. Krom toho je to z myho pohledu spis 9:5 nez 9:2:2:1... Uprime nevim skoro pro co hlasovat, rozhodne pro neco krome prvniho.
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 23:22 06. Feb 2008 |
|
|
myslela jsem vsechny hrace co se zucastnili hlasovani  ale ty vis vse nejlip 
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 23:27 06. Feb 2008 |
|
 |
Měšťan |
|
|
S tim se Jiromire nada vic nez souhlasit  kdo neumi chodit po meste v klidu by hlas mit nemel..., ze te ale dneska v Ivory ty straze pekne vyhmatli. Ja si rikal, ze spravedlnost neni... ale jak te zacli nahanet... kovar, domoobrana, hned me bylo jasne, ze mistniho lapku brzo chytej. Pripada me smesne co pises... Thalie je pro hrace ne jen pro tebe, kdyz se ti vse tak nelibi proc si doma neudelas jednu lokaci... tam muzes chodit dokolecka jako mys v lahvy od okurek a prez tlustou stenu skla muzes mrkat(emotovat) na nebezpeci. Me rozesmiva jak pises ohledne umrti... On asi kazdej hrac umira umyslne.... vetsina smrti, aspon u zkusenych hracu, je chyba systemu, lagy atd. malo kdy sebevrazedne nabehnuti... hraci maj soudnost, nejsou to pitomci.
|
|
Top |
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 00:05 07. Feb 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Jiromire Jiromire, s tebou je to tezky  . Thalie pred wipem fungovala jako dobry mix. Kazdy si tam nasel to svoje. Ty jsi prisel a asi jsi cekal neco jineho. Ale me se naopak tohle souziti libi. Kazdy si muze najit to svoje. Vsechny upravy, co navhujes smeruji k omezeni bojove casti hry. A musim ti rict jedno, jsem asi posahanej, ale me opravdu bavi jit se svoji postavickou neco vymlatit. Fakt bavi. A taky mi bavi obcas si jen tak sednou a pokecat s nekym jinym. Ale uprimne, kdyz zrusime bojovou cast hry, tak to rozhodne hrat nebudu. A asi nejsem sam. Doufam  Takze neber si to osobne, ale podle me je tu vetsina hracu, ktera hrala na Thalii i predtim a s pomerem nastaveni RP-Boj byla spokojena. Takze asi moc sanci na to to zmenit nebude. Ale iniciative se meze nekladou.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 00:52 07. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Seth-Plzen wrote: Jiromire Jiromire, s tebou je to tezky  . Thalie pred wipem fungovala jako dobry mix. Kazdy si tam nasel to svoje. Ty jsi prisel a asi jsi cekal neco jineho. Ale me se naopak tohle souziti libi. Kazdy si muze najit to svoje. Vsechny upravy, co navhujes smeruji k omezeni bojove casti hry. A musim ti rict jedno, jsem asi posahanej, ale me opravdu bavi jit se svoji postavickou neco vymlatit. Fakt bavi. A taky mi bavi obcas si jen tak sednou a pokecat s nekym jinym. Ale uprimne, kdyz zrusime bojovou cast hry, tak to rozhodne hrat nebudu. A asi nejsem sam. Doufam  Takze neber si to osobne, ale podle me je tu vetsina hracu, ktera hrala na Thalii i predtim a s pomerem nastaveni RP-Boj byla spokojena. Takze asi moc sanci na to to zmenit nebude. Ale iniciative se meze nekladou. problem je, ze vsechno co navrhuje jiromir je naprosto uzasny a jenom ty omezenci tady proste nechapou, ze thalie je prece RP server chudak to ma tezky, ale musi se uznat, ze bojuje statecne, jak don Quijote s vetrnymi mlyny 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 01:34 07. Feb 2008 |
|
|
Lobby za RP je treba  Aspon je na fórku zivo  prece tu nebudu vsechno odkejvávat, zvlast kdyz jsme ve flames 
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 01:47 07. Feb 2008 |
|
|
jiromir wrote: (berme v uvahu ze Thalie JE RP svet, nicmene tu v o tom v hlasovani rozhoduje docela dost creeperu, ktery by o tom imho rozhodvat nemeli. Kdo nedokaze ani po vesnici chodit, nema hlasovat o tom, jakej trest bude za smrt. Zvlast kdy vyse zminovani chcipaj dost casto nejcastejc) (Nebudu se moc rozepisovat, protože cca za tři minuty se mi naspawnujou větrné vršky.) Navrhuji udělat zvláštní team "Pouze těch pravých RP" hráčů, kteří by rozhodovali za ostatní, co je dobré a co je špatné, protože my creepeři jsme tak vypočítaví, že na úkor vyváženosti systému hlasujeme, pro věci nám prospěšné. Členství pouze pro ty, kteří po vesnici chodí a ještě neumřeli (smrt celkově tak nějak není RP a kdo neumírá má největší potuchy o tom, jak by to mělo být nastavené). Nějak jsem se k hlasování dostal až teď a popravdě nevím, jestli jsem dal možnost číslo jedna proto, že to je opravdu můj názor nebo proto, že to je možnost, kterou bys rozhodně nedal ty. Já ale naštěstí ve vesnici zásadně běham, nejlépe s hastem, takže oficiálního hlasování bych se asi zdržel. Pakliže bych hlasoval pro možnost jedna s čistou hlavou, bylo by to proto, že finanční odstupňování v praxi (do desátýho levelu) zatím funguje celkem dobře. Čas od času se prostě peníze najdou a skupina někoho odnese. Je to spíš sváteční záležitost a sežere to všechny peníze všech zúčastněných. Zvýšení ztráty XP za smrt raději nebudu komentovat. Tenhle týden jsem byl dvakrát svědkem toho, jak se nějaka nadšená bardka, jinak úplně mírumilovná, zůčastnila větší výpravy a pokaždé zkraje chcípnula (protože prostě bard). Takovýchto víkendových výletníků je víc. Určitě bys jim neudělal radost oznámením, že teď budou po každé výpravě -10% místo starých dobrých přátelských -6%. Nám creeperům by to jinak bylo celkem jedno. Kolečko navíc. Nicméně chápu, že se snažíš o to, aby ten systém byl co nejjednodušší a aby měl daná jasná pravidla (viz parry u elfa a spaní pod širákem). Já sám nejsem schopnej vytvořit cokoliv produktivního a nezmůžu se na nic víc, než na destrukci práce ostatních, případně na pár ironických odpovědí.  Neber můj post hlavně příliš vážně.
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 02:01 07. Feb 2008 |
|
|
Istvan wrote: S tim se Jiromire nada vic nez souhlasit  kdo neumi chodit po meste v klidu by hlas mit nemel..., ze te ale dneska v Ivory ty straze pekne vyhmatli. Ja si rikal, ze spravedlnost neni... ale jak te zacli nahanet... kovar, domoobrana, hned me bylo jasne, ze mistniho lapku brzo chytej. Pripada me smesne co pises... Thalie je pro hrace ne jen pro tebe, kdyz se ti vse tak nelibi proc si doma neudelas jednu lokaci... tam muzes chodit dokolecka jako mys v lahvy od okurek a prez tlustou stenu skla muzes mrkat(emotovat) na nebezpeci. Me rozesmiva jak pises ohledne umrti... On asi kazdej hrac umira umyslne.... vetsina smrti, aspon u zkusenych hracu, je chyba systemu, lagy atd. malo kdy sebevrazedne nabehnuti... hraci maj soudnost, nejsou to pitomci. Myslis, ze to beru tak vazne, ze kdo nechodi, nema mit pravo volit?  Jsme ve flames, tak zkus popremejslet, jestli si z toho taky nemuze nekdo trochu delat srandu Jinak kdyz si ten tvuj koment rozeberu, tak pripada smesnej spis me. Jednak nevim, kde jsem rikal ze spravedlnost neni (bez ohledu na to jestli si to myslim nebo ne, tak na forko jsem, pokud vim, nic tykovyho nepsal), nicmene blbe nastaveny frakce opravdu nepovazuju za spravedlnost (za spravedlnost budu povazovat to, ze se to jednou stane, za tuhle hlasku, tobe). Nejsem mistni lapka, nevim jak jsi na to prisel. Dale nevim jak si prisel na to, ze se mi tu vse nelíbí. To ze na foru rikam svoje nazory na ruzny upravy sveta neznamena, ze se mi tu vse nelibi. Kdyby se mi vse nelibilo, tak jdu pryc a nebudu se tu hádat s drtivou přesilou na fóru... A forum, zvlast topic diskuze je imho od toho, aby se v nem diskutovalo, tudiz aby kazdej prispival svym nazorem a obhajoval to, co se mu líbí a co by rád.. Nejsem idiot abych si nedovedl spocitat, ze kdyz jedna postava z deseti je ochotná mimo mesto chodit, tak ze tu asi nic takovyho neprosadim. Nicmene kdyz mi to vadi, tak to napisu (a ve flames s tim i flamuju a prudim, samosebou : ) Jestli si myslis, ze RP podle jiromíra je chození po vesnici a emotování tak k tomu nemam skutecne co dodat... Jestli myslis, ze moje postava chodi po vesnici a mrka na ostatní, tak jses trosinku mimo. RP (i PR dle jiromíra, jestli v tom shledáváš rozdíl) se zásadně nevylučuje s bojem (vylučuje se s creepingem) a nevim jak jsi prisel na to, ze se vyhejbam nebezpeci. (ono v soucasny dobe je pro me docela nebezpecny i zajit do ivory na pivko). A za tim co jsem tu, byť castecne ze srandy, napsal o ty smrti si stojim... To ze zkuseny hraci umiraj vetsinou v dusledku systemovy chyby je blbost. Umira se predevsim nesoudností, touhou dostat se dál, pripadne na konec, kdyz uz tam skoro jsi a hlavne nejakou hracovou hlouposti. Nehraju to tejden a uz sem videl par postav zarvat  Mas pravdu ze sebevrazedny nabíhání do nepřátel se nedeja moc casto, ale zas kde jsem psal, ze vsichni nabihaj sebevrazedne do potvor? To bylo v diskuzi o orcích a tam mi bylo naopak oponováno tim, ze takovej ork nabehne tak kde vidí potvoru. O tom, ze hraci nejsou pitomci a maj soudnost ani v nejmensim nepochybuju a prave proto bych zrusil placeni za smrt penezma a zavedl bych podstatne drsnejsi postih na xp, prave aby si ty hraci poradne rozmysleli, do čeho vlítnou a do čeho ne (rozuměj, zas tak moc se ten svet po wipu nezmenil. Kdo tu mel nejakej vyssi lvl tak vi kde je jakej dung a co za poklad je na jeho konci. A kdyz uz je u toho konce blízko, tak to proste riskne i kdyz vi, ze mu staci jeden kritikal na to, aby chcipnul. Proste to riskne a kdyz chcipne, tak mu to holt sezere nejaky prachy, ktery si ale za chvilku nahrabe zpatky a neco málo xp který dostane za pristi vymlacenej dung. Kdyz mu to sezere poradnou davku, tak si to kurva rozmysli i kdyby byl nadohled tomu pokladu a jsem jednoznacne zastancem tohodle systemu na RP serveru, mysli si treba ze jsem dement ; )
|
|
Top |
|