|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 10:44 27. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zyga wrote: Odhad ceny beha pod inteligenci, charisma je uplne jedno jakou mas Mno, tak to je pro duergary pichni jak rizni  . Ono by slo do odhadu ceny jeste pridat rasovou prislusnost, ale je to moc prace a malo muziky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 11:14 27. Feb 2008 |
|
|
vono by se tam dalo přidat mraky věcí, rasy, pohlaví, šlechtic/nešlechtic (taky mě dycky dostává, když mi otrokyně v kuchyni hodí unfavo) ale ono to neni pojatý jako smlouvání ale jako zbožíznalectví, jakože koupíš přesně to, co chceš a víš co chceš a nakonec i systémově je to myslim takhle OK - chceš vejhodu ? dej skillpointy !
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 14:58 27. Feb 2008 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
hups Tak to sorry to jsem se trošinku splet... To mi nějak nedošlo...
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 16:32 27. Feb 2008 |
|
|
hrusi wrote: hups Tak to sorry to jsem se trošinku splet... To mi nějak nedošlo... *podívá se blahoskloně na duergara* to nemusíš hlást 
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 23:08 29. Feb 2008 |
|
|
tak, monitor mám spravenej, tak se hlásim jako WB na plnej úvazek založim vlákno v našem podfóru, nemusí kdejaká povrchová havěť vědět, co tam děláme a spamovat nám to prozatim se soustředim na opravování chyb a vymazlování stavajícího, až bude jasná nělaká celková koncepce, počítám s tvorbou novýho
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 23:11 29. Feb 2008 |
|
|
Tak se mi pak ozvi, az budes chtit delat neco novyho.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 01:28 01. Mar 2008 |
|
|
ToPhotter: čistě jenom otázka na tebe  Budeš dělat pro drowy, nebo jsi WB celýho Podtemna?  Já jen abych byl v obraze, nic za tim nehledejte jak je občas dobrým zvykem 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 02:23 01. Mar 2008 |
|
|
to víš, že fandim našim ale budu dělat cokoli, pokud máte nějaký chybky nebo přání, prosím dobře popsat a vysvětlit, neznám to moc tam u vás 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 10:40 01. Mar 2008 |
|
|
2Photter: tak ať tě pak daj do WB skupiny a využívej pls Správu chyb 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 10:48 01. Mar 2008 |
|
|
photter wrote: ... ale budu dělat cokoli, pokud máte nějaký chybky nebo přání, prosím dobře popsat a vysvětlit... Fajn,díky 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Arto
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 17:51 05. Mar 2008 |
|
|
Změnil bych ceny služeb a věcí. Taky by se hodilo ještě o něco boostnout loot. Nebaví mě neustálé kolečkování abych si na něco vydělal... 
_________________ Oloth Zhah Tuth Abbil Lueth Ogglin
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 11:38 06. Mar 2008 |
|
|
Arto wrote: Změnil bych ceny služeb a věcí. Taky by se hodilo ještě o něco boostnout loot. Nebaví mě neustálé kolečkování abych si na něco vydělal...  to by možná stálo za úvahu a nejen v podtemnu... co takhle nějaké pravidelné (nebo nepravidelné ale možné) přijmy?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 12:26 06. Mar 2008 |
|
|
Fakt nevim, bych s tema dalsima zmenama este pockal na craft a jak se bude dat vydelavat tim. Zase ted si kazdej tech svejch par lepsich itemu fakt vazi
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 12:31 06. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
souhlasim se Zygou
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 13:34 06. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Krata wrote: souhlasim se Zygou Souhlasim se svym panem sice je to ze zacatku sok, kdyz clovek hraje na jinem serveru, ale pro mne to byl sok prijemny, protoze novou vybavu si tady opravdu clovek musi zaslouzit a pak je stastnej, ze ji ma. A ne, ze ji ma tuny a rozdava ji za dobre slovo.. A jak je videt na serveru, sice setreni je tezke, ale postavy toho schopny jsou.. treba predtim bylo vuci mnichovy "nefer" ze ruku +1 dostal na 10lvl, kdezto jine postavy zbran +1 uz treba na 3. (myslim, ze kdyby se nekdo zavrel do tartenu, tak by nebyl problem ani na 1) Ale craft ukaze vse...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|