|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 12:36 18. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: ... Diky za zhodnoceni situace, u ktere si nebyl. Muzes mi vysvetlit jak se ma pomahat nizkym levelum kdyz lezou na potvory, ktere jsou nad jejich sily at uz za doprovodu vysokeho levelu a nebo sami? U te jedne smrti jsem ani nebyl. To, ze DM nechal hrace prezit i kdyz mel zemrit, je hloupost. Hrac se ma ze svych chyb poucit a priste byt opatrnejsi. Ze DM nekoho zvedne po smrti v dungu vede jen k tomu, ze to hrac priste bude cekat ci dokonce vyzadovat. Uz jsem i takove pripady zazil, kdy hrac vynadal DM, ze ho nezvedne a ze je zlej, protoze DM XXX by to udelal...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 12:38 18. Mar 2008 |
|
|
OneHeart wrote: ''Dyť já si jen skočil pod vlak, proč jsem umřel?'' zhruba takhle na mě působí tvůj příspěvek... Smiř se s tím ,že na všechno prostě nemáš.  pan Berserk by se rad podival nekam na draka muzu si najmout nekde nakyho noboostenyho pruvodce ? 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 12:38 18. Mar 2008 |
|
|
OneHeart wrote: danielfojt wrote: ... ''Dyť já si jen skočil pod vlak, proč jsem umřel?'' zhruba takhle na mě působí tvůj příspěvek... Smiř se s tím ,že na všechno prostě nemáš. Dej pokoj ... před dungy není cedulka do 12 lvl vstup zakázán ... a jak jinak zjistíš co tam je než že tam vlezeš a podíváš se ... a to že pak "hodné" DM ti dá šanci z toho bez úhony vyklouznout je jenom dobře a zpříjemní ti to hru ... opak naopak znepříjemní ... to je celé a tak to je, tak to většina lidí prostě cítí a s tím se nedá moc dělat.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 12:39 18. Mar 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: :mrgreen:  pan Berserk by se rad podival nekam na draka muzu si najmout nekde nakyho noboostenyho pruvodce ?  A nebo DM co me kdyztak zvedne? 
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 12:42 18. Mar 2008 |
|
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 12:51 18. Mar 2008 |
|
|
Theo: proto jsem obarvil to duležité z popisku..  co se týče toho, že někdo napíše..já teda nevím co se stalo, ale stojím za hráčema...to svědčí o...no..to je jedno nebudu nikoho urážet
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Last edited by Teesha on 13:26 18. Mar 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 12:55 18. Mar 2008 |
|
|
Teesha wrote: co se týče toho, že někdo napíše..já teda nevím co se stalo, ale stojím za hráčema...to svědší o...no..to je jedno nebudu nikoho urážet No, to si kazdy normalne smyslejici clovek domysli a udela si obrazek sam. 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 13:00 18. Mar 2008 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 13:02 18. Mar 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: pan Berserk by se rad podival nekam na draka muzu si najmout nekde nakyho noboostenyho pruvodce ?  nabízíme krátké, leč zážitky nabité výlety po světe Thalie s příjemným a drakoznalým průvodcem. ceny mírné, jejich součástí je i malé překvapení na závěr. cestovní agentura stříbrný drak (to sorrow: vtip  )
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 13:53 18. Mar 2008 |
|
|
Teesha wrote: Theo: proto jsem obarvil to duležité z popisku..  co se týče toho, že někdo napíše..já teda nevím co se stalo, ale stojím za hráčema...to svědčí o...no..to je jedno nebudu nikoho urážet Pokud jsem někoho urazil tak se omlouvám víc už to řešit nebudu.Od toho je tu DM.Co řekne DM je svaté a já to budu respektovat .
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 13:55 18. Mar 2008 |
|
|
OneHeart wrote: danielfojt wrote: ... ''Dyť já si jen skočil pod vlak, proč jsem umřel?'' zhruba takhle na mě působí tvůj příspěvek... Smiř se s tím ,že na všechno prostě nemáš. hele ja nejsm jeden z tech co tam zarval tak se hod do klidu.
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 13:57 18. Mar 2008 |
|
|
Rejty wrote: danielfojt wrote: ... Diky za zhodnoceni situace, u ktere si nebyl. Muzes mi vysvetlit jak se ma pomahat nizkym levelum kdyz lezou na potvory, ktere jsou nad jejich sily at uz za doprovodu vysokeho levelu a nebo sami? U te jedne smrti jsem ani nebyl. To, ze DM nechal hrace prezit i kdyz mel zemrit, je hloupost. Hrac se ma ze svych chyb poucit a priste byt opatrnejsi. Ze DM nekoho zvedne po smrti v dungu vede jen k tomu, ze to hrac priste bude cekat ci dokonce vyzadovat. Uz jsem i takove pripady zazil, kdy hrac vynadal DM, ze ho nezvedne a ze je zlej, protoze DM XXX by to udelal... vis co ja jen necekaml ze to udela,byl jsme smiren se smrti,takze bych nic nenamita.a jak se svym zivotem moc nehazarduju vim ja lehke je zemrit ao kdekoli.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 14:09 18. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: hele ja nejsm jeden z tech co tam zarval tak se hod do klidu.  OneHeart wrote: ''Dyť já si jen skočil pod vlak, proč jsem umřel?''
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 14:12 18. Mar 2008 |
|
|
OneHeart wrote: danielfojt wrote: hele ja nejsm jeden z tech co tam zarval tak se hod do klidu.  OneHeart wrote: ''Dyť já si jen skočil pod vlak, proč jsem umřel?'' co by si nekteri lide na tomhle foru pocali,takhle se muzoz vysmivat lidem,ale pritom vedi ze nedostanou pres drzku 
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 14:15 18. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: OneHeart wrote: danielfojt wrote: hele ja nejsm jeden z tech co tam zarval tak se hod do klidu.  OneHeart wrote: ''Dyť já si jen skočil pod vlak, proč jsem umřel?'' co by si nekteri lide na tomhle foru pocali,takhle se muzoz vysmivat lidem,ale pritom vedi ze nedostanou pres drzku  ????? lidi pls..používejte ten zvláštní oříšek z šedé hmoty co máte v hlavě....hlavně než něco napíšete....
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|