|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 18:29 12. May 2008 |
|
|
Uz som sa tu k tomu vyjadroval niekde inde. Nasa predstava o THALI je jasna, ale pokial hraci maju nake rozumne napady tak na nich dame a upravime to k vseobecnej spokojnosti. Pokial sa ti nieco nepaci na nasej predstave THALIE tak je mi naozaj luto, ale budes musiet hladat asi nieco ine. Tvoj spam na fore uz naozaj stacil.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 21:30 12. May 2008 |
|
|
Super... jak se pozná ta všeobecná spokojenost?
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 22:19 12. May 2008 |
|
|
To Darien: Já tě obdivuju...jak můžeš stíhat psát aspoň do poloviny témat pořád něco(i když možná trochu usnadňuje to, že je to vlastně furt to samý), když já to nestíham pořádně ani číst? Ať se kouknu kam se kouknu tak je to Darien vs někdo...
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 00:15 13. May 2008 |
|
|
Phantorris wrote: To Darien: Já tě obdivuju...jak můžeš stíhat psát aspoň do poloviny témat pořád něco(i když možná trochu usnadňuje to, že je to vlastně furt to samý), když já to nestíham pořádně ani číst? Ať se kouknu kam se kouknu tak je to Darien vs někdo... Mám v práci dost času a píšu všema deseti:)
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 00:54 13. May 2008 |
|
|
aaa dalsi kronikář 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 15:44 14. May 2008 |
|
|
[quote="Darien"][quote="Phantorris"]To Darien:když já to nestíham pořádně ani číst?
Taky to nestíhám a místo hry čtu! Za to čtení těchto výplodů by měly být časové expy s bonifikací !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 16:21 14. May 2008 |
|
|
monstera wrote: Darien wrote: Phantorris wrote: To Darien:když já to nestíham pořádně ani číst?
Taky to nestíhám a místo hry čtu! Za to čtení těchto výplodů by měly být časové expy s bonifikací ! Ty se nauč quotovat:))) Jo, expy jo, ale pro mne:)) Páč se snažím o pozdvihnutí serveru 
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 17:58 14. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
no ale číst po tobě ty romány dá někdy zabrat 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 21:52 14. May 2008 |
|
|
Krata wrote: no ale číst po tobě ty romány dá někdy zabrat  Ale ty moudra, co se dozvíš!!! 
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 00:52 18. May 2008 |
|
|
Tak nam zas ubeh nakej cas a me tak napadla jedna uz dlouho nepolozena otazka...... Jak to vypada s ostatnima craftama? nepotrebuju zadny ultra konkretni udaje, jenom jestli se pracuje i na nich nebo de ted vsecko do odlazeni alchymie?
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 17:37 18. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja delam kovarinu, ale poslednich par vikendu jsem se vubec nedostal k pocitaci s toolsetem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 12:06 19. May 2008 |
|
|
platnerinu sem pozastavil, protoze potrebuju do ni nejaky veci z krejcoviny. Takze ted krejci jeste. Jinak na craftu delam chvillkama 
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 12:59 20. May 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
A co horník(kopáč nebo jak to nazýváte)? Jak ten je na tom? Je hrozný za trpoše si vydělávat jen jako nějakej sběrač malin nebo heřmánku. 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 13:01 20. May 2008 |
|
|
Erkwinn wrote: Je hrozný za trpoše si vydělávat jen jako nějakej sběrač malin nebo heřmánku.  Já myslel že to jde ne? Viděl jsem trpaslíky jak chodí s mulou kopat uhlí k jezevcům a pak to prodávali či co, nebo se mejlim?
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 14:42 20. May 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
igor wrote: Erkwinn wrote: Je hrozný za trpoše si vydělávat jen jako nějakej sběrač malin nebo heřmánku.  Já myslel že to jde ne? Viděl jsem trpaslíky jak chodí s mulou kopat uhlí k jezevcům a pak to prodávali či co, nebo se mejlim? No já právě nevím..ještě jsem to nezkoušel.A jestli to funguje tak, že od uhlí pokročím na další úroven-třeba železo, pak stříbro atd...jestli už je to hotovo.Prostě jestli se dá skillovat jako horník?
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|