|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 23:13 26. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Pokud vim tak Igor je jenom scripter ne? ty máš práva udílet napomenutí? dal bych mu za udílení napomenutí napomenutí..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 23:25 26. Nov 2008 |
|
|
*Kouka na letajici napomenuti sem a tam* Hele nemohl bych taky nekoho napomenout? *jenom spitne*
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 23:28 26. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: Pokud vim tak Igor je jenom scripter ne? ty máš práva udílet napomenutí? dal bych mu za udílení napomenutí napomenutí.. JENOM? Co si to dovoluješ, kdo seš ty? Kupuješ si děkování a lacinou popularitu hráčů rozdáváním artefaktů ve hře? To že mě potají screenuješ jak pomáham Andersonovi nebo to že máš billboard proti spamu, znamená že seš něco víc? Říkám ti, budeš mít ke mě úctu nebo ti udělam nabídku, která se neodmítá 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 23:29 26. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
kaz wrote: *Kouka na letajici napomenuti sem a tam* Hele nemohl bych taky nekoho napomenout? *jenom spitne* n3s3r se mi do remesla mladej ! 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 23:35 26. Nov 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: n3s3r se mi do remesla mladej !  *zveda ruce* Ok, klid, odvolej tu bandu zfetovanejch negru s letlampama a ja uz ani nemuknu. 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 23:39 26. Nov 2008 |
|
|
No ty tak víš, ve hře si nebyl ani nepamatuju.. na spouštěcí ikonce NWN se ti už určitě usadil prach a ve složce NWN zabydlel pavouk.. ten Screen je tvůj jedinej pádnej argument
Timto ti uděluju napomenutí z celkového počtu 15, za to že neuznáváš DM jako hlavní autoritu
a máš to
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 23:39 26. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
*udela na kaze gangstersky gesto zastraseni a zatancuje c-walk*
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 23:50 26. Nov 2008 |
|
|
*počká až Neithan dotancuje a pak na kráťu ukáže prstem* seš vyřízenej... 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 09:19 27. Nov 2008 |
|
|
pěkně ste to zaspamovali tak zpět k tématu - poslal sem kucikovi další loadscreeny, je tam kromě jinýho i šest svalovců aby se holky měli na co dívat víc sem nevyšťoural, zřejmě je mezi fantasy umělcema drtivá převaha chlapů, ženskejch je všude plno ale pěknej vobrázek chlapa je spíš vyjímka tak si to baby užijte 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 10:15 27. Nov 2008 |
|
|
Dost, agenti Thalie odhalili spamování. Okamžitě s tim přestante nebo budete vymazáni. Agenti Thalie se s ničim a nikim nes..ou
Attachments: |

193_1124101860.jpg [ 37.4 KiB | Viewed 2491 times ]
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 10:20 27. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak zase tu maj slečny obrázky těch pěknejch chlapů 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: obrazky pri prechodu mezi lokacemi.... Posted: 21:08 27. Nov 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|