Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:38 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 89 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: napadeni bez vyhlaseni nepratelstvi
PostPosted: 08:30 11. Feb 2009 
Nováček
 ICQ  Profile

-speck- wrote:
Pokad myslíš postavičku Anadriel Er´lof tak bych jen dodal že Tě neokradla, nemá ani žádné body v okrádání, ano past co zabila dítě. Tam blbě zrovna vlezlo.
Jinak abych se k tomu vyjádřil - tys mi dal odpor, v pohode, paks vytahl zbran a zacal ke mne pristupovat, bez jakehokoliv slova ci tak. Tak jsem pak zacal zdrhat a lehce mne zarazilo jen to, zes vytahl zbran a zacal jit na mne. Pri toms nemohl vedet ze tu past tam dala ma postava :)

Tak když už si se tedy přiznal, tak bych jen upřesnil ještě jednou, že tak to vnímala má postava. Pokud postavu někdo okrade a nastraží na ni past, tak samozřejmě že podezření padne na nejbližší zahelené individuum, které se plíží kolem a skrývá se. Takže nevím, jak se někdo může divit, když nahodím nepřátelství a se slovy "Tos byla ty!" tasí meč :-)

Mimochodem ta věc byla pro postavu tak cenná, že po jejím ukradení přestala hrát. Doufám, že se zloděj s těma pár stovkama, co za to dostane, udáví :evil:

Reply with quote  

Post subject: Výzva
PostPosted: 09:52 11. Feb 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Vyzývám velitele stráží i vyšší funkcionáře království Karathy k založení speciálního odboru stráže pro boj se zloději, lapky a jinými škůdci !
Už toho řádění zlodějů bylo dost ! A pokud mistr kat nebude mít dostatek finančních prostředků k zajištění řádných poprav, jsem ochotna mu přispět ! Mnohokrát o velmi cenné věci okradená Sandra.

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

PostPosted: 12:33 11. Feb 2009 
Měšťan
 Profile

Dron wrote:
-speck- wrote:
Pokad myslíš postavičku Anadriel Er´lof tak bych jen dodal že Tě neokradla, nemá ani žádné body v okrádání, ano past co zabila dítě. Tam blbě zrovna vlezlo.
Jinak abych se k tomu vyjádřil - tys mi dal odpor, v pohode, paks vytahl zbran a zacal ke mne pristupovat, bez jakehokoliv slova ci tak. Tak jsem pak zacal zdrhat a lehce mne zarazilo jen to, zes vytahl zbran a zacal jit na mne. Pri toms nemohl vedet ze tu past tam dala ma postava :)

Tak když už si se tedy přiznal, tak bych jen upřesnil ještě jednou, že tak to vnímala má postava. Pokud postavu někdo okrade a nastraží na ni past, tak samozřejmě že podezření padne na nejbližší zahelené individuum, které se plíží kolem a skrývá se. Takže nevím, jak se někdo může divit, když nahodím nepřátelství a se slovy "Tos byla ty!" tasí meč :-)

Mimochodem ta věc byla pro postavu tak cenná, že po jejím ukradení přestala hrát. Doufám, že se zloděj s těma pár stovkama, co za to dostane, udáví :evil:

Tady tedy vznikají dvě odlišné verze. Já jsem Tě neokradl! Zdůrazňuji, nemám na to ani body, to za prvé. A za druhé, jsi nahodil odpor a tasil. Žádná slova u toho nebyla, nebo alespoň mne se v dialogovém okně nic nezobrazilo.
Nevím, ale já jsem Tě o nic neokradl, klidně at se DM podívají na moji postavu, ale nemám okrádat ani v možnostech. Bohužel, třeba si mne s někým pleteš, či nevím.

Reply with quote  

PostPosted: 13:00 11. Feb 2009 
Nováček
 ICQ  Profile

Tak dotřetice: Moje postava jako zloděje vnímala tvojí postavu a jelikož jak bylo řečeno, odpor si může dát kdokoliv na kohokoliv, tak nevím, v čem je problém. Navíc tasení zbraně je myslím jasný RP signál, že se k něčemu schyluje aby tvoje postava mohla nějak adekvátně jednat. Pokud je neviná a neví třeba vůbec co se děje, protože došlo k omylu, tak i to se může stát a může třeba zemřít nespravedlivě.
Přijde mi to reálnější, než jako hráč zjišťovat, jestli dotyčný hráč má body na kradení nebo kdo to byl. Navíc i kdyby to bylo hráči jasný, tak postavě to samozřejmě jasný vůbec neni a na nahození odporu by postava neměla reagovat vůbec, jak se tu již probíralo.

Reply with quote  

PostPosted: 18:29 11. Feb 2009 
Měšťan
 Profile

Dron wrote:
Tak dotřetice: Moje postava jako zloděje vnímala tvojí postavu a jelikož jak bylo řečeno, odpor si může dát kdokoliv na kohokoliv, tak nevím, v čem je problém. Navíc tasení zbraně je myslím jasný RP signál, že se k něčemu schyluje aby tvoje postava mohla nějak adekvátně jednat. Pokud je neviná a neví třeba vůbec co se děje, protože došlo k omylu, tak i to se může stát a může třeba zemřít nespravedlivě.
Přijde mi to reálnější, než jako hráč zjišťovat, jestli dotyčný hráč má body na kradení nebo kdo to byl. Navíc i kdyby to bylo hráči jasný, tak postavě to samozřejmě jasný vůbec neni a na nahození odporu by postava neměla reagovat vůbec, jak se tu již probíralo.

Já tu jen udám jak to viděla moje postava zas. Na náměstí se dívala na sluneční hodiny a ty ses ke mne zacal blizit. Stal si nejakej kus ode mne, tak v pohode. Dals odpor, tak jsem furt nereagoval, pak ale si tasil zbran, ma postava jako ze nikomu neni duveriva zacala couvat a tys sel na mne bez jakehokoliv slova, furt, tak pak zacala zdrhat a za prvnim rohem ti zmizela :)

Reply with quote  

PostPosted: 18:35 11. Feb 2009 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

odpor je OOC, když ti někdo dá před tebou odpor, tak by se postava měla chovat pořád stejně

Reply with quote  

PostPosted: 18:47 11. Feb 2009 
Šlechtic
 Profile

Odpor je povinnost! :twisted:

Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.

Titulní strana Knihy Řetězů

Reply with quote  

PostPosted: 20:22 11. Feb 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

igor wrote:
odpor je OOC, když ti někdo dá před tebou odpor, tak by se postava měla chovat pořád stejně

škoda škoda, jenom dneska sem viděl jednoho hráče, který po vyhlášení nepřátelství zareagoval takto: si děláš srandu?!

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou

Reply with quote  

PostPosted: 20:29 11. Feb 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Znovu jsem mel tu cest shlednout radeni drowu pobliz vesnice Ivory. Nechcu se nikoho dotknout ale drowske PVP RP styl hrani bych prirovnal k Arkhalii, kde se mezi sebou reze naka stinova legie a rytiri. Bezeslova se objevit, zadna emoce nebo naznak neceho podobneho a samozrejme nasleduje kill onoho dobrodruha. Samozrejme se to da na tomhle serveru ocekavat, ale nebylo by lepsi hrat to PVP, aby ztoho mela zabavu i ona obet ? co takhle neco ve stylu bicovani, vymahani penez, kdyz postava vylozene nespolupracuje tak bohuzel smrt ? Nekteri si tu stezovali, ze jak uvidi dobrodruh dislike, tak pelasi pryc. Neni to treba tim, ze lidi nechcou hrat vase raboby RP PVP ? (myslim to ze pribehnete do zad dve rany a je mrtev).

Vyjimku tvori trojice dvou trpasliku a pulcika z podtemna. Stema jsem mel tu cest a mohu rict, ze takhle nejak si predstavuji RP PVP .. bicovani, muceni rezani usi apod...

Reply with quote  

PostPosted: 20:37 11. Feb 2009 
Šlechtic
 Profile

Zabil jsem tě stínovým zraněním. Jenže si utekl přes podsvětí než jsme stihli něco udělat....

Reply with quote  

PostPosted: 20:42 11. Feb 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Dark_Sidius wrote:
Zabil jsem tě stínovým zraněním. Jenže si utekl přes podsvětí než jsme stihli něco udělat....

Omyl me ste nezabili ja byl divak a vse jsem sledoval.

A mel jsem zato ze stinove zraneni je ktomu aby dotycny toho druheho nezabil a zustalo mu 1hp. Tim padem mi nedava smysl to jak mohl utect pres podsveti.

Reply with quote  

PostPosted: 20:49 11. Feb 2009 
Šlechtic
 Profile

Tak jsi viděl, že jeho tělo zmizelo...

Reply with quote  

PostPosted: 20:51 11. Feb 2009 
Měšťan
 Profile

Takze stinove zraneni je tedy k tomu aby dany clovek nebyl usmrcen ale jen srazen na 1hp a tim padem jakoby vam upadl bez sil a vy si ho mohli odnest?

Reply with quote  

PostPosted: 20:53 11. Feb 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Dark_Sidius wrote:
Tak jsi viděl, že jeho tělo zmizelo...

No nejsem presne vtomhle zkuseny ale stinove zraneni jak rika by melo byt to jak uz jsem tvrdil, ze by obeti melo zustat 1HP. Tim padem mi nedava smysl to ze ho zabijete objevi se mrtvola a hrac v podsveti. Co mel jineho hrac delat kdyz ste ho zabili nez projit podsvetim ? :D Fakt nevim jestli to funguje i tak ze ho zabijete :D on se octne jako duch v podsveti a vy ho potom jak ozivite ? Fakt nevim vysvetlete mi to :D

Last edited by Lashek on 20:55 11. Feb 2009, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 20:54 11. Feb 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

při použotí stin zranení ze to hodi do podsvetí
,,novinky, Kucik: - Upravena stínová zranění
Po umlácení se stínovými zraněními se postava přesouvá do podsvětí, stejně jako když je zabita. Její tělo je pak možné kamkoliv odnést a je možné ho jednoduše pomocí dialogu (dialog se otevře pokaždé, když má postava v ruce kudlu na stahování, jinak tělo automaticky sebere) vzkřísit (pokud tělu neuříznete hlavu, nebo jiné důležité části).,,

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 89 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]