|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:15 02. Apr 2009 |
|
|
No, takže pořád stejná nevraživost, prostě nechci riskovat expy jen tak z bůhdarma... proč bych tam chodil jen tak umřít, sakra to mi pořád něvěříš... Asi tě fakt mít rád nebudu a asi je to vzájemný... To je totiž co kdyby ten blbej nováček měl pravdu...(myslím sebe)
Zkusím tam zajít, ale chtěl bych tam zajít s někým komu DM věří(což já určitě nikdy nebudu), abych měl jistotu, že to k něčemu bude a očistím si jméno.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:19 02. Apr 2009 |
|
|
Nebude to k ničemu, to co chceš zkoušet je hloupost. Já myslím, že po tvých komediálních příspěvcích a křiku ve hry, si na tebe udělal každej svůj názor...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:21 02. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Nebude to k ničemu, to co chceš zkoušet je hloupost. Já myslím, že po tvých komediálních příspěvcích a křiku ve hry, si na tebe udělal každej svůj názor... Jo a ty hned v první minutě jsi mě odsoudil, vůbec tě to nezajímalo...Jen oznámi za co jsem umřel a víc nic. Vůbec mě neznáš a já neznám tebe, ale vím že tě nemám rád... vyzařuješ temné negace, horší než hag grar... Nikdy se stím nesmířím, že to bylo neprávem to si pamatuj.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:34 02. Apr 2009 |
|
|
Ty si pamatuj, ze chováním se jako malej usmrkanec, kterýmu sebrali hračku, a výkřikama typu odcházím a následným návratu po pár hodinách, v životě ničeho nedosáhneš. Zvykej si, v životě nebude každej skákat podle tebe a ne vždy to bude spravedlivý. Co si myslí lidi, na kterejch mi nezáleží, je mi upřímně jedno. Ostatní ví, co si mají myslet, a to mi stačí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:36 02. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nechcete se na to už vybodnout?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:44 02. Apr 2009 |
|
|
Jo jasný, já si chci očistit jméno, ale ty mi v tom očividně nepomůžeš, co máš proti mě ? Ty víš za co jsem já naštvanej, jen nechápu tebe, co jsem ti udělal, že jsi mě nechtěl vyslechnout...
Vrátil jsem se očistit si jméno, pak tu asi skončím, protože mít nad sebou člověka kterej mi pak bude znepříjemňovat hru se mi nebude líbit...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:47 02. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: protože mít nad sebou člověka kterej mi pak bude znepříjemňovat hru se mi nebude líbit... To je jen výplod tvý bujný fantazie. Kéž bys jí tak využíval i ve hře...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:50 02. Apr 2009 |
|
|
Tak proč mi nepomůžeš, to zkusit... Nechci už ani vrátit ty pošahaný expy a zlato, chci jen dokázat že jsem se neodlogl...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:53 02. Apr 2009 |
|
|
Ty si mysliš že maji malo práce? Ještě aby se zaobirali nekým kdo tu potom stejně nebude hrát a jenom zdržuje. 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 14:54 02. Apr 2009 |
|
|
Prostě jsem nasranej za to co se stalo, a nehrajte si na to že vám by to vůbec nevadilo, kdyby vás zabili a vy jste přitom nic trestného nespáchali.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 15:00 02. Apr 2009 |
|
|
Stejně ničeho nedosáhneš a stráviš tu x hodin nad ničim a ještě k tomu zdržuješ!!
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 15:02 02. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: Jo a ty hned v první minutě jsi mě odsoudil, vůbec tě to nezajímalo...Jen oznámi za co jsem umřel a víc nic. Vůbec mě neznáš a já neznám tebe, ale vím že tě nemám rád... vyzařuješ temné negace, horší než hag grar... Nikdy se stím nesmířím, že to bylo neprávem to si pamatuj. Ufff. Jestli budeš takhle pokračovat, nabydem brzo dojmu, že to nemáš v hlavě v pořádku. Negace je popření. Opravdu Rejty vyzařuje TEMNÁ POPŘENÍ ??? Hned jak ho přístě potkám ho oskenuju, co zrovna TEMNĚ POPÍRÁ ... Myslím, že jsi už překročil hranice únosnosti, takže pokud dostaneš bez varování BAN, tak se nediv.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 15:03 02. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
innfra wrote: Prostě jsem nasranej za to co se stalo, a nehrajte si na to že vám by to vůbec nevadilo, kdyby vás zabili a vy jste přitom nic trestného nespáchali. uprimne, po tom case na Thalii stravene ti muzu rict, ze bych trisknul hlavou do klavesnice a sel se projit ven, dal si pivko, ale o den pozdeji bych to zase zapl. kazdopadne tim max. votravoval Rejtyho, ale kdyz rekl NE, tak bych to nechal plavat, protoze jak ho znam, to rozhodnuti uz nezmeni a uz vubec ne tim, kdyz jeste kricis ve hre a spawnujes forum a jak sem tak zahlid tak zrovna slusne si ze zacatku nepsal.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 15:26 02. Apr 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
proste to chce klid i kdyz je mi te opravdu lito...... *vzije se do situace,kdyby to byla pravda a ji se stalo to same,...koukne zlostne na kocku,co ji tak rada zchazuje net* je jednu komu ostatni veri,proste to tak je.....zivot no  *vzdychne*
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Padl mi net, dostal jsem kill Posted: 15:29 02. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: Prostě jsem nasranej za to co se stalo, a nehrajte si na to že vám by to vůbec nevadilo, kdyby vás zabili a vy jste přitom nic trestného nespáchali. A ty si myslis ,ze se to nikomu z nas nikdy nestalo? ...Obcas tady lidi zapominaji ,ze je to jen hra...HRA...
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|