|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 15:46 22. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
fuxxo wrote: Daanri wrote: Takze dobrovolniciek do stanu sa ti zachcelo co? Sak pockaj, ked sa to dozvie tvoja draha, inac dostanes po usoch. to je vsetko vramci mojej obetavosti... ak by sa nenaslo miesto na spanie v chate...  ty mas od tvojej zakazane spavat v stane ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 18:20 22. Apr 2009 |
|
|
Jezis  tam vubec nejde to ten stan, ale o tie dobrovolnicky s nim v tom stane. Ach jo nechapavci, to aby clovek vsetko vysvetloval. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 18:37 22. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ježiš  to sis nevšim, že Neithan si často dělá z věcí srandu? Ach jo nechapavci, to aby človek všecko vysvětloval 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 19:25 22. Apr 2009 |
|
|
jezis  kto ma u vas spamerov vediet co myslite vazne a z coho s robite srandu, to potom clovek aby vsetko vysvetloval. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 19:54 22. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To mas jednoduchy. Kdyz maj ruce na klavesnici, tak si delaj srandu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 20:46 22. Apr 2009 |
|
|
@kucik - ja niesom spamer, to je moje RP. @jezis - porusujete tu druhe prikazanie @krata - mas pravdu @daanri - krata ma pravdu
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 21:46 22. Apr 2009 |
|
|
já taky nejsem spamer, jen je těžké pochopit hloubku a smysl příspěvků mnou napsaných
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 09:32 23. Apr 2009 |
|
|
Neithan1 wrote: @jezis - porusujete tu druhe prikazanie
Druhé přikázání, tedy 0010 zní: Každý sedmý den zanecháš práce a dle svého uvážení budeš na PC pařit Linuxové hry. Pamatuj, v neděli se relaxuje!A toho se pevně držim!
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 10:37 23. Apr 2009 |
|
|
amen
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 16:33 23. Apr 2009 |
|
|
slyseli sme slovo bozi
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 06:57 24. Apr 2009 |
|
|
Neithan1 wrote: slyseli sme slovo bozi bohu díky
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 09:38 24. Apr 2009 |
|
|
Theogil I wrote: bohu díky Za málo 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 10:17 24. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: Theogil I wrote: bohu díky Za málo  Tak přesně tohle jsem čekal, ale od Kraťomila ..... 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 11:46 24. Apr 2009 |
|
|
má moc se projevuje činy a tlachánim na foru 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 20:23 24. Apr 2009 |
|
|
amen
|
|
Top |
|