|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:16 20. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Promiň ale běh není ani rychlá chůze, ani spěšná chůze. Je to běh. Každej má občas naspěch, ale připadá mi hodně divný, když někdo ani na chvilku nespomalí.
Pokud chceš rychlou chůzi, nastav si jí. Pokud chceš pomalou chůzi, můžeš si jí taky nastavit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:27 20. Apr 2009 |
|
|
aha  o tom že se to dá nastavit jsem nevěděl:) další fajn vychytávka....
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:02 20. Apr 2009 |
|
|
Pajule wrote: éh zdá se mi to nebo se tu spoeldní dobou řeší dost podobný až stejný věcí? Niektore temy maju v sebe zabudovane cyklicke opakovanie.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:34 20. Apr 2009 |
|
|
2Miky/Kucik: O tom nastaveni jsem netusil, dik za info. Mozna vyzkousim. 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 20:34 20. Apr 2009 |
|
|
Souhlas s Rejtym par stranek zpet: Je to fantasy...když nekdo zvedne nad hlavu stodolu, proč by nemoh behat v platovce? Proč by pokaždy mel furt nekdo schovavat zbrane na zada (mimojine dat zbran na zada je v realu prasečina, zkuste to z teho pri boji vyndat ) Každej ať si sahne na svoje svedomi a jedna jak si mysli že je to OK.... sme lidi ne?
Za myho Kora: sekeru skovavam ale behat me prestat nedonutite ( v ramci uspory casu sem presedlal na ponyho a pokad neni Quest, tak pesky nebo pomalu nejdu)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 01:06 21. Apr 2009 |
|
|
to je fakt znam lidi co z pleziru lezli v platech po skalach zbran na zadech se nosit i tasi da, pokud neni prilis dlouha. dela se to tak ze mas posunovaci remen a kdyz tasis, skubnes druhou rukou za remen aby jilec povyjel vzhuru, pak ho chytis a zatimco jednou rukou tahas z pochvy, druhou zase povolis remen. dokonce to vypada velmi efektne, kdyz se to umi a je to rozhodne rychlejsi nez taseni od pasu.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 02:39 21. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: Každej má občas naspěch, ale připadá mi hodně divný, když někdo ani na chvilku nespomalí. Mně v tý hře přijde dost divnejch věcí oproti reálu, ale v tom je právě její kouzlo. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:30 21. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: kucik wrote: Každej má občas naspěch, ale připadá mi hodně divný, když někdo ani na chvilku nespomalí. Mně v tý hře přijde dost divnejch věcí oproti reálu, ale v tom je právě její kouzlo.  OK, takže jsou vlastně divný všechny NPC, který choděj normální rychlostí. Můžeš je pls opravit a dát jim permanentní haste?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:33 21. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: OK, takže jsou vlastně divný všechny NPC, který choděj normální rychlostí. Můžeš je pls opravit a dát jim permanentní haste? Z čeho tak soudíš? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:46 21. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: kucik wrote: OK, takže jsou vlastně divný všechny NPC, který choděj normální rychlostí. Můžeš je pls opravit a dát jim permanentní haste? Z čeho tak soudíš?  Tak pokud je normální nonstop běhat, tak by se normálně měly chovat i všechny NPC, ne? To mi přijde jako prostá logika. Ve hře jsou kouzla -> kouzlej i NPC, jsou tam magický zbraně, maj je i NPC, jsou tam různý rasy, jsou ztvárněný i NP postavama. Tak proč sakra každý druhý NPC nelítá po vesnici jak pošuk?
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:51 21. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: Tak pokud je normální nonstop běhat, tak by se normálně měly chovat i všechny NPC, ne? To mi přijde jako prostá logika.
Ve hře jsou kouzla -> kouzlej i NPC, jsou tam magický zbraně, maj je i NPC, jsou tam různý rasy, jsou ztvárněný i NP postavama. Tak proč sakra každý druhý NPC nelítá po vesnici jak pošuk? Nechci se dotknout obdobne smyslejicich lidi, ale... nezapominate, ze tohle je hra? I kdyz treba je super se do ni zcela ponorit, porad je to hra. A poznamka k tehle logice - jeste jsem nevidel nejaka NPC odpocivat/jist/pit.. proc ma postava musi? -- Prave kvuli tomu, ze je to hra vznika spousta absurdit a nelogicnosti a mne prijde docela legracni, kdyz se tu snazite oduvodnovat sve postoje nejakyma vecma zalozenyma na realu. V realu by proti zvireti typu vlk/tygr sebelepsi hide/move silently nezabralo uz jen kvuli pachu, v realu je spousta veci slyset mas MNOHEM sirsi moznosti pohybu (nakouknuti za roh, muzes vylezt na strom, atp) co ti hra neumozni, takze to ze nekdo beha by me teda zrovna netrapilo...
_________________ running man...
Last edited by akin on 09:54 21. Apr 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:53 21. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: Tak pokud je normální nonstop běhat, tak by se normálně měly chovat i všechny NPC, ne? To mi přijde jako prostá logika.
Ve hře jsou kouzla -> kouzlej i NPC, jsou tam magický zbraně, maj je i NPC, jsou tam různý rasy, jsou ztvárněný i NP postavama. Tak proč sakra každý druhý NPC nelítá po vesnici jak pošuk? Mohou běhat, mají možnost. Stejně jako si hráčská postava může vybrat, jestli poběží a nebo půjde. MÁ MOŽNOST VOLBY. Nezdá se ti, že už to trochu přeháníš a srovnáváš jabka z hruškama? Nebo za chvíli budeš chtít, aby NPC z města chodily do dungu a obsazovaly craft stojany v dílnách?
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:54 21. Apr 2009 |
|
|
Jenže to je právě jádro problému. Lidi se tu ohánějí logikou jen pokud se jim to hodí. Nevím proč cpát nějakou pitomou logiku před hratelnost a zábavnost... Můžeme podle vaší logiky udělat svět dle reálu, kde se chodí do práce, na záchod, platí se daně. Nebudou tu žádný nadpřirozený jevy. To chcete?
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:59 21. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ano!
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 10:29 21. Apr 2009 |
|
|
Já jsem mluvil o reálnym světě? Že jsem si nevšiml. akin wrote: Nechci se dotknout obdobne smyslejicich lidi, ale... nezapominate, ze tohle je hra? I kdyz treba je super se do ni zcela ponorit, porad je to hra. A poznamka k tehle logice - jeste jsem nevidel nejaka NPC odpocivat/jist/pit.. proc ma postava musi?
Ne? Ok, chápu, asi jsi nikdy nevlezl do hospody U Krkovičky. Kdyby jo, tak bys to viděl. A že není graficky ztvárněno, jak přežvykují, nebo že nevidíš, jak je AI zvedne, oni odejdou, dojdou domu a spěj? Znamená to, že to nedělaj? Ne, prostě se s tim jen nikdo nepsal, protože je to zbytečná práce a fantasie hráče by to snad mohla zvládnout. akin wrote: Prave kvuli tomu, ze je to hra vznika spousta absurdit a nelogicnosti a mne prijde docela legracni, kdyz se tu snazite oduvodnovat sve postoje nejakyma vecma zalozenyma na realu. V realu by proti zvireti typu vlk/tygr sebelepsi hide/move silently nezabralo uz jen kvuli pachu, v realu je spousta veci slyset mas MNOHEM sirsi moznosti pohybu (nakouknuti za roh, muzes vylezt na strom, atp) co ti hra neumozni, takze to ze nekdo beha by me teda zrovna netrapilo... Ještě jednou: Já jsem mluvil o reálnym světě? Rejty wrote: Mohou běhat, mají možnost. Stejně jako si hráčská postava může vybrat, jestli poběží a nebo půjde. MÁ MOŽNOST VOLBY. Nezdá se ti, že už to trochu přeháníš a srovnáváš jabka z hruškama? Nebo za chvíli budeš chtít, aby NPC z města chodily do dungu a obsazovaly craft stojany v dílnách? Ano, má možnost volby. Ale proč je teda AI nastavená tak, aby chodila a nesprintovala? Na to by mě fakt zajímala odpověď. NPC klidně může chodit do dungu, nebo do dílny. Proč to nedělá? Asi protože se nikdo nechce psát s takovou AI a předpokládá se, že fantasie hráče se s tím nějak popasuje. Rejty wrote: Jenže to je právě jádro problému. Lidi se tu ohánějí logikou jen pokud se jim to hodí. Nevím proč cpát nějakou pitomou logiku před hratelnost a zábavnost... Můžeme podle vaší logiky udělat svět dle reálu, kde se chodí do práce, na záchod, platí se daně. Nebudou tu žádný nadpřirozený jevy. To chcete? Já jsem **** mluvil o reálu?! Vy pořád dokola mluvíte o reálnym světě, tak mi to laskavě necpěte do huby. Já nikomu neřikám, že nesmí běhat, ale ať mi sakra netvrdí, že když kolem mě prolítne ve městě s tasenejma zbraňěma, vyhodí quickslot hlášku a letí dál, že je to normální. Proč teda třeba nepovolíme vstup do měst v proměně a proč jsme zakazovali zvířata ve vsi? Vždyť je to hrozně otravný, pokaždý se proměňovat zpátky a odvolávat toho nemrtvýho golema.
|
|
Top |
|