|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 09:00 04. May 2009 |
|
|
DenGrassovi pravidla vypadají celkem dobře. Já bych je i bral.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 09:32 04. May 2009 |
|
|
pasti na sebe se dávat můžou, jinak ke to ok
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 09:36 04. May 2009 |
|
|
photter wrote: pasti na sebe se dávat můžou, jinak ke to ok To je vtip? Vždyť není šance přežít, pokud někdo hodí 4 elektriky na sebe. Spustí se všechny na jednou a je vymalováno...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 09:44 04. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Pasti asi maj mit smysl zabijeni, ne?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 09:51 04. May 2009 |
|
|
to máš něco jako igms pasti nedáš úplně na sebe, překrejvaj se tak ze 2/3 a nejsilnější past, epická elektrika má 60d6, to znamená maximum 360, v praxi tak 200, to je docela k smíchu, ne ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 10:30 04. May 2009 |
|
|
Rejty, photter: ste tým, tak se dohodněte na fóru týmu a ven dejte ucelený znění... Kiri wrote: Pasti asi maj mit smysl zabijeni, ne? všechno ve hře má nějakej smysl, kiri. například slabý pasti maj smysl způsobit slabý poranění, silný pasti větší. máme restrikce na item level, kouzelník nemůže mít silnější kouzla než má na levelu... proč by měl zloděj mít silnější pasti jenom proto, že to umožňuje bug enginu? ať se naučí klást pořádný (postoupí po lvl.) navíc se ty přes sebe položený pasti blbě odstraňujou (technicky).
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 10:51 04. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hmm, tohle už je vážně asi moc.
Rozhodně nemám pocit, že bych já, nebo někdo jinej s kterymkoliv z vás dvou jednal nějak špatně. Naopak jsem řešil věci navíc, jako bugnutou postavu a podobně okamžitě a přednostně, protože ,,přítelkyně si zrovna te chtěla zahrát".
Možná se na vás koukáme jinak, protože jinou trpělivost má člověk s nováčkem, kterýmu promine, že občas něco neví a jinou s bývalým členem týmu, který tu hraje víc jak rok. Prostě někomu, kdo řešil ceny v obchodech neni divný, že vydělává stokrát víc, než průměrná postava, že neví, že se nesmí útočit bez dislike (přestože to dřív tak prosazoval), že pasti za přechodem a v tilesetu, kde nejsou vidět se nesmí dávat, že odlogovávat se v problémech není zrovna košér.
Rozhodně to nebyla jediná bota, dokonce ani druhá, či třetí. Mám pocit že co týden slyšim na tyhle accounty nějakou stížnost.
Odcházet klidně můžeš, nakonec to není poprvé a zřejmě ani naposled. Jen podobné naříkání mi přijde fakt k ničemu.
Pasti: Pasti nikdy nejdou položit úplně přes sebe. Můžou se částečně překrejvat, ale na jednu postava vždycky šlápne první. Past má standardizovaj rozměr a pokud jich chceš dát víc blízko sebe, prostě se s tim musíš nějak popasovat.
Ještě mám takovej nápad, že by se postava automaticky zastavila, když pod ní bouvhne past - pak by jich neprolítla několik najednou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 10:53 04. May 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: Rejty, photter: ste tým, tak se dohodněte na fóru týmu a ven dejte ucelený znění... Kiri wrote: Pasti asi maj mit smysl zabijeni, ne? všechno ve hře má nějakej smysl, kiri. například slabý pasti maj smysl způsobit slabý poranění, silný pasti větší. máme restrikce na item level, kouzelník nemůže mít silnější kouzla než má na levelu... proč by měl zloděj mít silnější pasti jenom proto, že to umožňuje bug enginu? ať se naučí klást pořádný (postoupí po lvl.) navíc se ty přes sebe položený pasti blbě odstraňujou (technicky). no hlavně buď maličko zdrženlivější, než něco vypustíš ven ty pasti na sebe nebo ne se už řešilo, bug enginu tomu řikáš ty, žádnej bug enginu to neni, je to jen technickej nesmysl, že past zabírá zrovna takovou a žádnou jinou plochu, proč by past měla mít zrovna ten rozměr, jakej je ve hře nadefinovanej ? už v toolu můžeš dělat pasti libovolný velikosti a tvaru kromě toho nejde vůbec vo nějakou posranou past, ale vo stupidní nápad, zdůvodněnej "logikou" kde se nedomejšlí dopad do hry zloděj je slabý a těžký povolání a každej nápad, kterej zlodějům ztěžuje život je proto principiálně blbej
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:21 04. May 2009 |
|
|
Všiml jsem si, že tu je řeč o pastech. Nedavno jsem měl přiležitost to okusit několikrát na vlastní kůži a jako postava s malo hp mohu říci že jsem se zrovna nebavil. První byla past tak půl toolmetru za přechodem na cestě a další někde v horách, která mě omráčila a málem mě umlátili tygři. Když by ta past byla třba nalíčená někde v trávě kolem položeného zlaťáku, nebo v křoví číhal lapka tak nic neřeknu, prostě hra, přepadení. Ale po tom co jsem šlápl do pastí na cestě a nic se nedělo pochybuji že šlo o RP hru. Trousit pasti jen tak mě připadá jako sviňárna. Zvlášt když jednu smrt doháníte půl dne ne-li víc.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:35 04. May 2009 |
|
|
máš recht ale to, že někdo hraje jako dobytek neošetříš systémem rikám to furt, zloděj je povolání pro vyzrálý hráče a řikám furt, aby DM prasící zloděle bez milosti mazali, ať už de vo sviňárny s okrádáním nebo s pastma ale další restrikce slabejm classům povedou jen k tomu, že bude server plnej wizárdů a klerikfajtrů
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:43 04. May 2009 |
|
|
Zloděj není slabej, možná na nižším levelu. Má spoustu skillů, může používat hůlky, svitky, pokládat pasti, atd. Za tím, že pokládat pasti na sebe je prasárna, si stojím. Není šance to ustát, když do někoho rubou 4 elektriky, každá za 200 naráz.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:48 04. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mno jenom mít čtyři epický elektriky a mít důvod je jentak házet na cestu. Pak je ještě potřeba, aby nějakej sebevrah všude sprintoval, jinak to neprolítne. Holt nesmíš běhat tak, rychle, když to neuřídíš, nebo neubrzdíš 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:50 04. May 2009 |
|
|
Zase se chcete dostávat k nesmyslný debatě o běhání?
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:57 04. May 2009 |
|
|
návrh:Přidejte do pravidel nutnost být v dané lokaci pokud postava položí past. Pokud postava chce odejít, musí po sobě past sebrat. Tohle by mohlo vyřešit půlku problému, zbytek prasáren s pastma se asi nedá vyřešit.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 13:33 04. May 2009 |
|
|
agree
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|