|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 21:57 18. May 2009 |
|
|
akin wrote: Jeanes wrote: 1, pak budeš přicházet zbytečně o hlavu.
2 ve dne jsme slepý
3. tvuj charakter hrál uplne k prdu, vubec nespolupracoval, a koledoval si o uziznuti palice. Meli ti ji uriznout mnohem driv.
4 tvoje postava se chovala jako imbecil bez nejmensi chute k dalsimu zivotu. Vcera jsme potkali cca plácnu 10 dalsich postav. Tem kteri neco zahrali jsme zivot nevzali
poznamka pod carou: hmmm... kolikrát jsme te prepadli ze muzes mluvit o tom ze jenom mucime a zabijime?
to s tim vekem... nemyslim si ze bych se chlubil, ze za chvilku jdu do duchodu, a nemyslim si ze jsem se zase ztrapnil. Hraju rozumne a pokud mi nikdo nekazi hru tak ja ji nekazim jemu.
Prosimte uz se nechci hadat! jo? ad2) jak to s tim souvisi? mluvil jsem o postave Nimue... ad3+4) dekuji za oceneni, vidim, ze se mi muj charakter dari hrat MELS HO HNED ZABIT, NIKDO SE TE O NEJAKE MILOSTI NEPROSI!! Kdybych chtel milost hral bych podle toho, ale to ti zrejme nedoslo... Ty nejses Nimue??  v tom pripade bylo 3 až 4 na nimue. Ja sem psal, ze jak se mi tohle stane tak zabijet budu! Stava se to furt, ale pritom si nemyslim, ze to takhle vsichni chteli zahrat. Nebudu se hádat, akorát budu nabádat svoje kolegy aby nesetrili sebevražedne smýšlející charaktery. hotovo
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 21:58 18. May 2009 |
|
|
Ďakujem Jeanesovi, že ma upozornil, aby som sa tu zastavila .. a terz ku mne:
Po jedno, ako sa môžeš Jeanes vyjadrovať ku Korinej povahe a jednaní, keď vôbec nevieš jej životopis ani čo zažila? Po ďalšie:
raz už Kora bola znásilnená Bersom a i to vtedy, keď ju dobil do bezvedomia, že sa nemohla brániť, pričom vtedy sa snažila robiť hocičo, aby si zachránila život ... a aj tak ju upili s Artom k smrti (no nech sa tebe Bers so mnou hralo hocijako, ja som sa pri hre s tebou perfektne zabavila) .... myslíš, že jej to nepoškvrnilo česť a myslíš, že by druhý krát niečo podobné dovolila, keď celý jej život sa upel na to, aby sa pomstila? A jak ste ju dostali do podtemna, tak ste ako prvé nakázali: vyzleč sa do naha ... skôr by sa nechala rezať, ako byť druhý krát tak strašne potupená. Ďalšie: je hrdou členkou karathskej armády a kto ju pozná tak vie, že určité situácie ju vedia priviesť temer až k šialenstvu ... tak prečo ma urážaš a hovoríš, že som imbecilná???
tak nabudúce si láskavo zisti, čo všetko tomu zajatiu predchádzalo a až potom hovor ...
ku sťažovaniu sa - VIDEL??? niekedy niekto, že by som sa čo len raz sťažovala? naopak som si vždy pochvaľovala - okrem jediného prípadu, kde Koru len tak pre srandu zabili duergari a i to len preto, že sa nechcela vyzliecť ...
A!!!! videl niekto, že som sa niekedy sťažovala na to, že pri KAŽDOM prepade bol aspoň jeden nepriatel modrý a veselo si na mňa kúzlil?? (okrem prvého prepadu Bersa s Artom)
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:05 18. May 2009 |
|
|
Jeanes wrote: Ty nejses Nimue??  v tom pripade bylo 3 až 4 na nimue. Ja sem psal, ze jak se mi tohle stane tak zabijet budu! Stava se to furt, ale pritom si nemyslim, ze to takhle vsichni chteli zahrat. Nebudu se hádat, akorát budu nabádat svoje kolegy aby nesetrili sebevražedne smýšlející charaktery. hotovo Nejsem Nimue. Nicmene vim jak hraje a jaky ma charakter. Takze mi prislo zcela v poradku to co jsem videl. Jedine co jste vubec nebrali v potaz je rychlost psani na klavesnici. Jezisi, jestli jste se tak moc snazili nas nezabit, tak to vysvetluje proc z toho mam tak trapnej pocit. Myslim, ze jak ja, tak hrac/ka Nimue, jsme dost vyspeli, abychom umeli nest nasledky za ciny postav. To nebylo ignorantstvi hracu ale hrani charakteru. Kdybych IC sekci nebral za totalni metagame, tak bys chapal jak akinovy reakce, tak asi i reakce Nimue. Treba mi doted neni jasne, proc jste ji nezacali vydirat pres moji postavu, kdyz evidentne vyhruzky nasilim na ni nezabirali.....  Edit jeste bych dodal, ze jsem pocital se smrti ale cekal jsem to proste nejak lepe zahrane, to co se stalo vcera mi fakt prislo DIVNY...
_________________ running man...
Last edited by akin on 22:06 18. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:06 18. May 2009 |
|
|
jachyra wrote: Ďakujem Jeanesovi, že ma upozornil, aby som sa tu zastavila .. a terz ku mne:
Po jedno, ako sa môžeš Jeanes vyjadrovať ku Korinej povahe a jednaní, keď vôbec nevieš jej životopis ani čo zažila? Po ďalšie:
raz už Kora bola znásilnená Bersom a i to vtedy, keď ju dobil do bezvedomia, že sa nemohla brániť, pričom vtedy sa snažila robiť hocičo, aby si zachránila život ... a aj tak ju upili s Artom k smrti (no nech sa tebe Bers so mnou hralo hocijako, ja som sa pri hre s tebou perfektne zabavila) .... myslíš, že jej to nepoškvrnilo česť a myslíš, že by druhý krát niečo podobné dovolila, keď celý jej život sa upel na to, aby sa pomstila? A jak ste ju dostali do podtemna, tak ste ako prvé nakázali: vyzleč sa do naha ... skôr by sa nechala rezať, ako byť druhý krát tak strašne potupená. Ďalšie: je hrdou členkou karathskej armády a kto ju pozná tak vie, že určité situácie ju vedia priviesť temer až k šialenstvu ... tak prečo ma urážaš a hovoríš, že som imbecilná???
tak nabudúce si láskavo zisti, čo všetko tomu zajatiu predchádzalo a až potom hovor ...
ku sťažovaniu sa - VIDEL??? niekedy niekto, že by som sa čo len raz sťažovala? naopak som si vždy pochvaľovala - okrem jediného prípadu, kde Koru len tak pre srandu zabili duergari a i to len preto, že sa nechcela vyzliecť ...
A!!!! videl niekto, že som sa niekedy sťažovala na to, že pri KAŽDOM prepade bol aspoň jeden nepriatel modrý a veselo si na mňa kúzlil?? (okrem prvého prepadu Bersa s Artom) soudím to podle toho co viděl můj charakter ve hře. Přislo mi uplně absurdní to jak se chovala kora ve chvili kdy mela na krku docela solidni nůž. Stejne tak absurdni jako to jak se chovali podtemnaci. meli ste bejt uz davno bez hlav. Heled, ja te v žadným připadě nechtel uražet! Jesi jsem nekoho urazil tak to byla maximalne Kora, yop? A neříkám že ty někde brečíš že te zabíjejí
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:07 18. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:11 18. May 2009 |
|
|
akin wrote: Jeanes wrote: Ty nejses Nimue??  v tom pripade bylo 3 až 4 na nimue. Ja sem psal, ze jak se mi tohle stane tak zabijet budu! Stava se to furt, ale pritom si nemyslim, ze to takhle vsichni chteli zahrat. Nebudu se hádat, akorát budu nabádat svoje kolegy aby nesetrili sebevražedne smýšlející charaktery. hotovo Nejsem Nimue. Nicmene vim jak hraje a jaky ma charakter. Takze mi prislo zcela v poradku to co jsem videl. Jedine co jste vubec nebrali v potaz je rychlost psani na klavesnici. Jezisi, jestli jste se tak moc snazili nas nezabit, tak to vysvetluje proc z toho mam tak trapnej pocit. Myslim, ze jak ja, tak hrac/ka Nimue, jsme dost vyspeli, abychom umeli nest nasledky za ciny postav. To nebylo ignorantstvi hracu ale hrani charakteru. Kdybych IC sekci nebral za totalni metagame, tak bys chapal jak akinovy reakce, tak asi i reakce Nimue. Treba mi doted neni jasne, proc jste ji nezacali vydirat pres moji postavu, kdyz evidentne vyhruzky nasilim na ni nezabirali.....  Edit jeste bych dodal, ze jsem pocital se smrti ale cekal jsem to proste nejak lepe zahrane, to co se stalo vcera mi fakt prislo DIVNY... oki neřeším a nebudu se snažit vás chápat vaše chary. Budu si hrát svůj tak jak se ke drowovi hodí a prostě ty charaktery co se budou chovat imb.... budou bez hlavy. Hotovo, nebrečíte kvůli tomu, je to v pořádku. Tak už to nemusíme řešit!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:11 18. May 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Jeanes wrote: Jeste jednou mi zkus napsat neco o rozkopáváni hlavy a dojedu si za tebou a dám ti šanci ty trosko! Ses nehorázne hloupej! super.. mas u mna XP edit : hlavne ze si obe strany stazuju, nieco tu fakt nieje v poriadku a na system to nezhodite.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:15 18. May 2009 |
|
|
Sou tady!! *utíká se schovat do hry*
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:16 18. May 2009 |
|
|
Jeanes wrote: oki neřeším a nebudu se snažit vás chápat vaše chary. Budu si hrát svůj tak jak se ke drowovi hodí a prostě ty charaktery co se budou chovat imb.... budou bez hlavy. Hotovo, nebrečíte kvůli tomu, je to v pořádku. Tak už to nemusíme řešit! Jasne, vsak ok. Dle meho ve vedlejsim topiku doslo k mylce. Nimue mluvila o nasili a ja zase o tom zahrani.
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:17 18. May 2009 |
|
|
....Omlouvám se všech které jsem nějak osočil  teda hlavně infrovi. Měla mi radši upadnout huba. Mám nervy v kýblu. Příště se půjdu o nwn hádat do knajpy
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:20 18. May 2009 |
|
|
Čo sa týka sebevražedného fanatizmu a celkovo fanatizmu Kory ... kludne sa spýtajte Artaxasa na jeho názor  myslím, že vám jasne odpovie, aká Kora dokáže byť, keď jej niekto zraní jej miláčika Falliona .. PS: jeden skutočný príbeh z histórie - v boji napichli bojovníka na 3m kopiju a on sa po nej ešte preplazil rukami, aby mohol zabiť toho, kto ju držal ... a Kora je presne taká istá.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:21 18. May 2009 |
|
|
Však v pohodě, já jsem taky nerv... Taky by mi měla někdy ta huba drzostí upadnout... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:23 18. May 2009 |
|
|
Milujme se  Vidíte, jak umíte být rozumní?
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:23 18. May 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
jachyra wrote: PS: jeden skutočný príbeh z histórie - v boji napichli bojovníka na 3m kopiju a on sa po nej ešte preplazil rukami, aby mohol zabiť toho, kto ju držal to bolo v tom filme podla komixu 300 od Franka Millera  - na uplnom konci prepichol perzan toho spartana ktoreho synovi odsekli v boji hlavu na kopiju, nasrany fotrik sa preruckoval az k chudakovi kopijnikovi a pichol ho mecom.. to si pamatam 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!! Posted: 22:25 18. May 2009 |
|
|
Neithan - videla som ten film aj paródiu, bol super ;DDD ale to, čo som povedala, som počula/čítala už mnohonásobne skôr - bola to bitka pri Agincorte počas 100 ročnej vojny a tá reku bola určite skôr ako vôbec film 300 vydali 
|
|
Top |
|