|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:41 07. Jun 2010 |
|
|
Ravangorn rikal, ze nektere igredience maji spatny pocet kladnych efektu tusim ze treba vyhonek popinaveho slahounu má napsano snad 3, ale ve skutecnosti ma 4 jestli si pamat8uju
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 22:00 07. Jun 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Nic takového jsem nikdy nepozoroval. Neměl ten boss třeba dispelující schopnost při zásahu? Urcite nie.A nestalo sa mi to len z tym jednym bossom.Nechcel som to sem pisat kym si to poriadne neoverim.Odskusal som to aj na ostatnych NPC. Je to tak... ucinok lekvaru sa vytrati okamzite po tom ako dostanem zasah.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 17:17 08. Jun 2010 |
|
|
nekombinoval jsi nahodou treba Bob a bosi? jejich efekty se tusim vyrusi
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 20:04 08. Jun 2010 |
|
|
Nie.Ucinok zmizne az po tom ako dostanem ten zasah. Keby sa mal ucinok anulovat pozitim ineho lekvaru, padlo by to hned ale v tomto pripade sa tak stane az pri zasahu od protivnika.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 23:18 08. Jun 2010 |
|
|
A nebylo na tý situaci něco zvláštního? nebyls v proměně nebo tak? Když tak zkus dodat log, ať vidíme co se děje, jinak je to težko hledat kde je chyba.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 23:57 08. Jun 2010 |
|
|
No hram menavca  V boji som vzdy premeneny ale v logu sa nic neukaze.  Teraz si ma zneistil... mrknem sa este na to. Ale vravim, kym som to sem napisal overil som si to na viacerich NPC.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 00:25 09. Jun 2010 |
|
|
je možný že je to nějakej speciální bug u měňavce... já jsem to nikdy nepozoroval,a le je pravda že jsem to zvlášť nezkoumal. ať někdo prosím udělá ve hře pokus.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 17:17 09. Jun 2010 |
|
|
No neverim svym ocim  fakt  kdyz mě zasáhli tak mi bosi opadl a to by měl ještě působit 
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 07:47 14. Jun 2010 |
|
|
Takže... Účinok lektvaru BOSI nepadne hneď po zásahu.BOSI dáva aj bonusové HP a účinok opadne okamžite po tom ako vás protivník svojim dmg. pripraví o tieto HP. Keďže bonusové HP niesu nejak extra vysoké, prídete o ne takmer vždy už pri prvom zásahu.Preto som si najprv myslel že účinok sa stráca po tom ako dostanete zasah od protivníka ale ono je to proste nejak naviazané na tie bonusové HP.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 16:14 14. Jun 2010 |
|
|
Dáno kucikovi do úkolníčku k opravě, podívá se na to až bude mít čas. Nebo nám řekne, že je to tak správně... 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 10:22 15. Jun 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Fajn. Oddělim ty efekty.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 22:27 04. Aug 2010 |
|
|
nevím jestli to tu už někdo psal, ale 2 efekty nic nedělají: prt - dělá totálně prd  kama - udělá jen hezkej efekt obě jsou na vyšších % kat. tak by mě zajímalo jestli jsem něco přehlédl nebo jestli to je chyba EDIT: aha Prometheus to už psal. tak připomínám ještě THU
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 00:27 08. Sep 2010 |
|
|
XP se u alchymie průběžne neukládají a pokud dojde k pádu serveru a mezitím se nepoužije na konci práce "Řemeslnický deník" (nevim jestli na to má taky vliv relog postavy), XP se ztratí a může dojít při vracení XP k nedorozumění.
uvařil jsem 11 flašek a ani jednou se neobjevila hláška "Craft XP byly uloženy do databaze !" jak to je u ostatních craftů pokaždé, kdy si postavička odpočine (=10 kroků).
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 01:43 09. Sep 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Mam dotaz na lektvar lel, pri vypiti se mi v combat logu napise hlaska conflict 27. Je to spatne uvareny lektvar, nebo co to znamena? U jednoho lektvaru se mi dokonce napsalo tech konfliktu vic, tusim 4 ruzna dvojciferna cisla.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 06:53 09. Sep 2010 |
|
|
Tashara wrote: Mam dotaz na lektvar lel, pri vypiti se mi v combat logu napise hlaska conflict 27. Je to spatne uvareny lektvar, nebo co to znamena? U jednoho lektvaru se mi dokonce napsalo tech konfliktu vic, tusim 4 ruzna dvojciferna cisla. viewtopic.php?f=38&t=785&st=0&sk=t&sd=a&start=214#wrapheaderTy čísla jsou označení efektů, které tu ruší.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|