Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 16:38 29. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Magove
PostPosted: 14:10 18. Jan 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

jestli je do 20lvlu mag silny a pak už ne...no, at sem koukal sebelip, kvileni banshee sem v zadnem itemu nevidel...

vzhledem k stavajicim itemum navysujici zachrane hody asi nebude wizna uplne ok, ale chystaji se zmeny tak sem zvedav, proti potvoram jsou ale tyhle kouzla ucine jako hrom, a ktera jina postava umi zabit 20 potvor behem vteriny?

krom toho haste a mass haste jsou nejoblibenejsi kouzla v druzine a co si budem povidat, velmi učinne...

Sice jde vetšinu ochran a ruznych kravin dodelat lektvary, nicmene mag je ma zdarma, tak proc utracet penize z lootu, když se daji usetrit.

Proste mag neni tak slaby jak se zda... a to ani na thalii

Trochu je dojeb na povrchu, kde nemuže použivat nekro, ale tady dole je mag buh... alespon z meho pohledu

Reply with quote  

PostPosted: 14:34 18. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

Bahnak wrote:
umi zabit 20 potvor behem vteriny?

Házet kvílení na koboldy mi příjde jako overkill.

Bahnak wrote:
Sice jde vetšinu ochran a ruznych kravin dodelat lektvary, nicmene mag je ma zdarma, tak proc utracet penize z lootu, když se daji usetrit.

Jo, ušetřit na podílu mága.

Bahnak wrote:
tady dole je mag buh... alespon z meho pohledu

Tak vysoko bych Hrnka nehodnotil. :D

Reply with quote  

PostPosted: 14:42 18. Jan 2010 
Ďábel
 Profile

Hmmm no souboj 1vs1 nooo já nevím nemyslete jen na 1vs1 ale na družiny no.

K těm věcem +3. no jestli dáš max +3 zbraně, tak odorvnáš všechny povolání co nekouzlí vylepšení na zbran a uděláš z mágů těžko proazitelné šmejdy ;).

A k těm šperkům ..... moje Aria má šperky +4+3+3 a úplně jí to stačí, dle mě ani moc nepotřebuje šperky +6+5+5 a nebo jestli jsou i lepší nevím.

No ty lektvary, možná by to chtělo nějak upravit, aby šly vypít třeba jen 2-3 druhy lektvarů a šlo potřít zbraň jen jedním typem lektvaru (ostatní by se prostě zrušily). Zase si vemte, že pokud někdo není alchymista a kupuje ty lektvary, tak to fakt leze do peněz ;).

Nakonec, ne každá postava má super všechny záchrané hody. A každá postava má svou slabost a pak už je jen na chytrosti toho druhého, tu slabost protivníka najít.

Někdy mi přijde, že lidi prostě chcou supermany a když to tak není, tak knučí, ať se systém upraví pro jejich dobro. :wink:

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 14:55 18. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

tao kan wrote:
Bahnak wrote:

S tím také souhlasím. Do určitého lvl cca 20 je to tak jak říkáš. Ale na vyšších levelech kdy mají všichni všechno v lahvičkách a itemech poněkud slábne. Vysvětlí mě tu někdo, jak je možné že v itemu jsou takové věci jako předtucha,GS a jiné super kouzla?? Tohle opravdu nechápu.

Takovy itemy se mi zamlouvaji, jen kdyz je mohou pouzivat ty jsite klasy - zaklinaci/magove 8)

EDit: Bahnaku, nekromancie se neda pouzivat na povrchu? :shock: uh uh .. dle toho kde, ze? :lol:

Last edited by Necrooo on 15:07 18. Jan 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 14:58 18. Jan 2010 
Ďábel
 Profile

Necrooo wrote:
Takovy itemy se mi zamlouvaji, jen kdyz je mohou pouzivat ty jsite klasy - zaklinaci/magove 8)

A bardi a zloději :) , nezapomeň na jejich schopnost používání magických předmětů (UMD).

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 15:46 18. Jan 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
podle me cele tema nema smysl. Mag na 100% neni nejslabsi povolani, pokud se snazil autor rici tohle.

Nerikam, ze je i nejsilnejsi, ale je urcite dost vhodnym kandidatem. je pravda, ze od 20 neni tak videt ten rozdil, ale do 20 je na tom hodne dobre. A muze xpit i sam, i v parte, coz hodne povolani nemuze. Kazdopadne nevidim duvod ho menit. Spise bych radsi menil BUGy u pale mastra apod.

Reply with quote  

PostPosted: 15:53 18. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

nomis_b wrote:
Spise bych radsi menil BUGy u pale mastra apod.

Moje řeč. Nefunkční jedno povolání mi přijde jako větší priorita.

Reply with quote  

PostPosted: 16:03 18. Jan 2010 
Poutník
 Profile

Diky za odpoved od DM a vsem co muj text chapou.
Zda dobre ctete psal jasne ze pisu muj postreh na maga jeho uprava a omezeni me nevadi a proto ho asi nekolik let hraju pro ty mene chapave co me tu radi jak ho mam hrat a jak nastavovat :wink:
Ja tu psal pro dve veci.
1. TO u epickych kouzel zda nepujde opravit nebot tam je chyba z NWN a kdyz ma epicke kouzlo TO 22 jako TO na 2 kruhu tak je tam asi neco spatne.
2. Ma zadost k zamysleni moznosti zvedani TO na epickych levelech stejne jako u devastu protoze tu pak neni treba 40L ale jen 25L kdy je mag v sile navrcholu pak uz jen kazdym levelem stejne lama oproti ostatnim.
Ostatni omezeni beru proto tu asi ty roky hraju i s omezenima :lol:
A ohledne predmetu jsem moc rad ze se to predelava nebot predmety do tri vlastnosti kdy si kdekdo udela postavu se ctyrma vymaxovanejma vlastnostma je silene kcemu pak na Thali mame bohy kdyz behaji dole?
Pamatuju na cas kdy vec +1 mela hodnotu a kazdej si ji strezil a vazil.
Taky pamatuju na narek nemagickych povolani nemame kouzla udelal se obchod na lektvary a ted je to s vecma tak dotazene ze magi neni ve svete treba.
Pamatuju si jak se chtelo obchudek dobrodruha a ted nikdo tam stejne skoro nejde pac v craftu ma levnejsi a 2x-3x silnejsi veci a to je si myslim spatne.
Podle me ten obchudek byl dobrej napad dalo se sehnat neco pekneho ale ne tak sileneho ted to je tak ze svet nepotrebuje magicke povolani a to je asi nekde chyba kdyz magi patri do Fantasi :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 16:12 18. Jan 2010 
Urozený
 Profile

Magratela wrote:
A ohledne predmetu jsem moc rad ze se to predelava nebot predmety do tri vlastnosti kdy si kdekdo udela postavu se ctyrma vymaxovanejma vlastnostma je silene kcemu pak na Thali mame bohy kdyz behaji dole?

Není pravda, že 4 já mám jednu a vysokej hod, prakticky tak 2 možná 2a půl
Magratela wrote:
Pamatuju si jak se chtelo obchudek dobrodruha a ted nikdo tam stejne skoro nejde pac v craftu ma levnejsi a 2x-3x silnejsi veci a to je si myslim spatne.
Podle me ten obchudek byl dobrej napad dalo se sehnat neco pekneho ale ne tak sileneho ted to je tak ze svet nepotrebuje magicke povolani a to je asi nekde chyba kdyz magi patri do Fantasi :twisted:

do obchodu chodím každej den né livíckrát za den a dají se tam stále sehnat perfektní věci, lepší než craftový.

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 16:23 18. Jan 2010 
Poutník
 Profile

Vidis chudacku tak to jeste nejses v te lepsi sorte kde ma kazdej predmety s trema vlastonostma vis to pak nemuzes vedet ani chapat to co tu resime ale ted asi marne.
Nebot slovo bozi reklo jasne predelavano tedy to asi naznacuje neco otom ze asi ty predmety nejsou vporadku kdyz se to predelava :wink:
*doda diky ti boze za zachranu zachovani magie*

Reply with quote  

PostPosted: 17:41 18. Jan 2010 
Urozený
 Profile

Právě že dělám šperkařinu a mám tak nějak přehled co se dá všechno vyrobit a newbik nejsem takže vim oč jde. To že nemám silnější itemy je jen moje lenost a nepotřebnost dalšího PBildění.

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 18:11 18. Jan 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Necrooo wrote:
EDit: Bahnaku, nekromancie se neda pouzivat na povrchu? :shock: uh uh .. dle toho kde, ze? :lol:

Myšleno obecně jako pohled povrchňanů na necromancii:-) vyjímka potvrzuje pravidlo...:-)

Jinak k těm bodům, za mága nehraji, ale jednoho mám pernamentně po boku tak vím o co jde. nad 20 to už s magem není tak slavné jak by asi být mělo, ty Epické kouzla jsou opravdu trochu dojeb, na druhou stranu mág se po boku družiny dostane z 1 na 20 poměrně rychle, obvykle daleko rychleji než ostatní povolání, neboť málokdy chcípne.
Nomis to výborně vystihl a plně s ním souhlasím, určitě je co na mágovi zlepšit, ale raději by se teď mělo více soustředit na jiné a žhavější problémy jako např. PM
Jinak to řešení, že mág investuje spoustu peněz do výcviku oproti fighterovi je podle mě zcestné, neboť fighter musí opravdu hodně peněz rvát do výbavy, mág si vystačí obvykle sám se sebou, případně jen zkoupí craft ringy, aby měl dokupy +12 inteligenci a tím defakto končí a zbytek jsou jen vymoženosti navíc... Musí si kupovat kouzla, ale ty padají z lootu, obvykle mu je všichni nosí, a ty meně dostupné si holt koupí, stále to však nejsou ty rance peněz, co musí cpát válečník do výbavy (to je podle mne výbava v řádech milionů zlatek)
Take Kucik to uvedl pěkně, ve družině je prskavka prostě nutnost, bigbiovky, haste, kamenky, dispely, imky, redukce, oslabování a rušení ochran... wizna je duležitý a strategický prvek, a podle mě je vždy opravdu důležitým článkem jakékoliv družiny.
A po upravách identifikace předmětů se stal wizna navíc i vyhledávaným identifikátorem...:-)

Last edited by Bahnak on 20:53 18. Jan 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 19:44 18. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

Precteno, zamysleno, zhodnoceno. Ja bych rekl, ze by pomohl navrat ke svetu jaky byl pred craftem, craft lepe zhodnotit a pak mozna vpustit. Pravda, ze dobrodruhuv kramek bylo neco co urcovalo ty "lepsi" veci a kazdy byl spokojen... ted uz leda wipe kompletni (opravdu nerad to rikam)
muj nazor, nikomu nevnucuju

Reply with quote  

PostPosted: 19:53 18. Jan 2010 
Urozený
 Profile

Tidám wipe... pro tohle jsem nešel hrát abych dostal wipe a šel od píky.

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 19:56 18. Jan 2010 
Obyvatel
 ICQ  Profile

Istvan wrote:
Precteno, zamysleno, zhodnoceno. Ja bych rekl, ze by pomohl navrat ke svetu jaky byl pred craftem, craft lepe zhodnotit a pak mozna vpustit. Pravda, ze dobrodruhuv kramek bylo neco co urcovalo ty "lepsi" veci a kazdy byl spokojen... ted uz leda wipe kompletni (opravdu nerad to rikam)
muj nazor, nikomu nevnucuju

To je dobrý nápad , wipe by mi vůbec nevadil, ještě bych ho přivítal. :)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]