|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 20:21 28. Jan 2010 |
|
|
Nechtěl jsem ragovat, hlavně ne hned, už jsem klidny, tak mužu.
Suroviny dole i nahoře jsou dostačujici. To že nahoře neni meteor a par šutriku? Craftil jsem nahoře, vím o čem mluvím a musím se smát. Na povrchu jsem leštil všechny podtemňacke kamínky... At mi nikdo neříká že se nedaj sehnat. Daj. Je to jen o RP a troše srandy. Těm co chcou za každou cenu solovat a mit za dva dny hry 40 level a vedle dilny dul s meteorem bych rad něco vzkazal, ale neudělám to. Těm co ví a craftí děkuji že povětšinou vubec nereagovali, neboť mi ten TOPIC přijde v zakladu jako stížnost dítěte mamince, že ta holčička vedle má hezčí šatičky.
To Carion: jsou tady i ti, co si váží vaší práce a cení si ji. Mlčí když padne servr, neobtěžují hovadinama co si dodelaji sami za hodinu dvě ve hře. Díky vám, že pořád makáte a nikdo to neocení, pořád jen samé: CHCI, chci, a chci.
Pro připadne zajemce vybuduju servr kde bude jedna mistnost, postave ihned po logu vypadne 1 miliarda zlatych a expu a nad hlavou se objevi zlaty napis "BUH"... Snad se bude většině zde odpovidajich hraču libit a budu mít "plno".
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 20:23 28. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Bahnak wrote: Nechtěl jsem ragovat, hlavně ne hned, už jsem klidny, tak mužu.
Suroviny dole i nahoře jsou dostačujici. To že nahoře neni meteor a par šutriku? Craftil jsem nahoře, vím o čem mluvím a musím se smát. Na povrchu jsem leštil všechny podtemňacke kamínky... At mi nikdo neříká že se nedaj sehnat. Daj. Je to jen o RP a troše srandy. Těm co chcou za každou cenu solovat a mit za dva dny hry 40 level a vedle dilny dul s meteorem bych rad něco vzkazal, ale neudělám to. Těm co ví a craftí děkuji že povětšinou vubec nereagovali, neboť mi ten TOPIC přijde v zakladu jako stížnost dítěte mamince, že ta holčička vedle má hezčí šatičky.
To Carion: jsou tady i ti, co si váží vaší práce a cení si ji. Mlčí když padne servr, neobtěžují hovadinama co si dodelaji sami za hodinu dvě ve hře. Díky vám, že pořád makáte a nikdo to neocení, pořád jen samé: CHCI, chci, a chci.
Pro připadne zajemce vybuduju servr kde bude jedna mistnost, postave ihned po logu vypadne 1 miliarda zlatych a expu a nad hlavou se objevi zlaty napis "BUH"... Snad se bude většině zde odpovidajich hraču libit a budu mít "plno". co na to říct , snad jen ,že má pravua že souhlasim! 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 20:31 28. Jan 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Nojono, tak hold jak někdo něco nemá, tak je nervózní. Já sem dám jen takový nápad. Dole by měli meteor a například diamant. Bylo by to stále odloučené od povrchu jako do teď. Ale u povrchňanů by zase byl smaragd a safír, který by byl taky odloučený zase od podtemna. Pomohlo by to k RP, bylo by to zajímavé a přitom by stížnosti být neměly. (samozřejmě někdo si stížnost najde vždy  ) Je to můj názor, a návrh, tak me neukamenujte! 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 21:06 28. Jan 2010 |
|
|
nekamenuju Jorgu hezky napad, skoda ze již podobne funguje A pokud ne tak at mi dotycny ukaze prstem dole na ohnivy opal... (ale treba se mylim a nekde tam je a treba se mylime vsichni a nahore je taky vsechno)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 21:09 28. Jan 2010 |
|
|
Bahnak wrote: nekamenuju Jorgu hezky napad, skoda ze již podobne funguje A pokud ne tak at mi dotycny ukaze prstem dole na ohnivy opal... (ale treba se mylim a nekde tam je a treba se mylime vsichni a nahore je taky vsechno) ohnivý opál je pro podtemno přístupný - je v ...
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 21:24 28. Jan 2010 |
|
|
pokud to beres takto tak ano, je pristupny, pokud se nekdy bude hlasovat pro jeho absolutni znepristupneni podtemnakum, klidne zvedam ruku...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 21:28 28. Jan 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Bahnaku, nevím jestli jsem to nepochopil já nebo ty, ale já měl na mysli zamezení přístupu jen k surovinám které jsou nejlepší, prostě legendy. Opál by zůstal (podle mojeho návrhu).
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 21:39 28. Jan 2010 |
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 21:53 28. Jan 2010 |
|
|
že ja radsi nemlčel, ale neda mi to... co treba nechat DMka přepočítat kolik postav má nahoře prsteny a amulety s kameny zespoda (nejlepe z meteoru), kolik zbraní je nahoře z meteoru. Sečíst, podtrhnout a porovnat s podtemnakama...
To by jeden neveril k jakym cislum by sme se dostali...
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 21:54 28. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
artaxas wrote: Bahnak wrote: nekamenuju Jorgu hezky napad, skoda ze již podobne funguje A pokud ne tak at mi dotycny ukaze prstem dole na ohnivy opal... (ale treba se mylim a nekde tam je a treba se mylime vsichni a nahore je taky vsechno) ohnivý opál je pro podtemno přístupný - je v ...Ted jsem to tam chtel napsat Bahnacku nejde o to neco znepristupnit, to by jsme sli o krok do zadu. Nejdriv cti a pak pis 
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 21:56 28. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Bahnak wrote: že ja radsi nemlčel, ale neda mi to... co treba nechat DMka přepočítat kolik postav má nahoře prsteny a amulety s kameny zespoda (nejlepe z meteoru), kolik zbraní je nahoře z meteoru. Sečíst, podtrhnout a porovnat s podtemnakama...
To by jeden neveril k jakym cislum by sme se dostali... Tak kdyz si to podmeno nehlidate a kazdej tam ma kamaradicky, v dnesni dobe jede ten podtemnej turismus (to jsou ti co nemaj postihy ani dole ani nahore) 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 22:07 28. Jan 2010 |
|
|
Istvan wrote: Tak kdyz si to podmeno nehlidate a kazdej tam ma kamaradicky, v dnesni dobe jede ten podtemnej turismus (to jsou ti co nemaj postihy ani dole ani nahore)  V tom připadě nadale nechapu co se zde řeší... Vlastně si tim chtěl říct že souhlasíš že není problém si ty suroviny obstarat a na druhou stranu se tu pořád omílá ten "strašlivý" nedostatek zmíněných surovin. Nerozumím, necham to plavat, nemam k tomu co dodat.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 22:12 28. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Bahnak wrote: Istvan wrote: Tak kdyz si to podmeno nehlidate a kazdej tam ma kamaradicky, v dnesni dobe jede ten podtemnej turismus (to jsou ti co nemaj postihy ani dole ani nahore)  V tom připadě nadale nechapu co se zde řeší... Vlastně si tim chtěl říct že souhlasíš že není problém si ty suroviny obstarat a na druhou stranu se tu pořád omílá ten "strašlivý" nedostatek zmíněných surovin. Nerozumím, necham to plavat, nemam k tomu co dodat. Me stve ten zpusob jakym to jde sehnat. (jde velmi tezce) Me jde jen o to aby ty lokace byli pristupny... uz tady bylo uznane ze to je chyba pri predelavani lokaci v podtemnu, tak prosim neobhajujte chybu ktera nastala, ale reste jeji napravu. To, ze to fuguje i s chybou je jako jezdit v protismerce... jde to ale ne vzdy je to ciste, aspon tak to citim ja.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 22:15 28. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Jako sory, ale resite tu *zastavi se na chvili a vydechne* blbosti.
Tak jako neni ten a ten kov a ten a ten kamen. Kdyz si to neumite sehnat v Rp rovine, tak mate smulu. Jako sory, ale tohle me dokaze vzdy nasrat, kdyz si lidi zacnou stezovat ze to a to je moc tezky a aby se to zjednodusilo atd atd. Tym se k tomu vyjadril a vy tu debatujete o sr..... Nezlobte se na me, ale fakt jako malí tohleto. Vaše problémy bych chtěl mít v reálu.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 22:18 28. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Necrooo wrote: Jako sory, ale resite tu *zastavi se na chvili a vydechne* blbosti.
Tak jako neni ten a ten kov a ten a ten kamen. Kdyz si to neumite sehnat v Rp rovine, tak mate smulu. Jako sory, ale tohle me dokaze vzdy nasrat, kdyz si lidi zacnou stezovat ze to a to je moc tezky a aby se to zjednodusilo atd atd. Tym se k tomu vyjadril a vy tu debatujete o sr..... Nezlobte se na me, ale fakt jako malí tohleto. Vaše problémy bych chtěl mít v reálu. A nekdo nepochopil o co jde tak zkusil fintu ala dospelej a posila ostatni hrace na piskoviste...  z topicku ma vypovidajci hodnotu max prvni stranka, zbytek ani necti
|
|
Top |
|