Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:54 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 95 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste?
PostPosted: 20:21 28. Jan 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Nechtěl jsem ragovat, hlavně ne hned, už jsem klidny, tak mužu.

Suroviny dole i nahoře jsou dostačujici.
To že nahoře neni meteor a par šutriku? Craftil jsem nahoře, vím o čem mluvím a musím se smát.
Na povrchu jsem leštil všechny podtemňacke kamínky... At mi nikdo neříká že se nedaj sehnat. Daj. Je to jen o RP a troše srandy.
Těm co chcou za každou cenu solovat a mit za dva dny hry 40 level a vedle dilny dul s meteorem bych rad něco vzkazal, ale neudělám to.
Těm co ví a craftí děkuji že povětšinou vubec nereagovali, neboť mi ten TOPIC přijde v zakladu jako stížnost dítěte mamince, že ta holčička vedle má hezčí šatičky.

To Carion: jsou tady i ti, co si váží vaší práce a cení si ji. Mlčí když padne servr, neobtěžují hovadinama co si dodelaji sami za hodinu dvě ve hře. Díky vám, že pořád makáte a nikdo to neocení, pořád jen samé: CHCI, chci, a chci.

Pro připadne zajemce vybuduju servr kde bude jedna mistnost, postave ihned po logu vypadne 1 miliarda zlatych a expu a nad hlavou se objevi zlaty napis "BUH"... Snad se bude většině zde odpovidajich hraču libit a budu mít "plno".

Reply with quote  

PostPosted: 20:23 28. Jan 2010 
Bůh
 Profile

Bahnak wrote:
Nechtěl jsem ragovat, hlavně ne hned, už jsem klidny, tak mužu.

Suroviny dole i nahoře jsou dostačujici.
To že nahoře neni meteor a par šutriku? Craftil jsem nahoře, vím o čem mluvím a musím se smát.
Na povrchu jsem leštil všechny podtemňacke kamínky... At mi nikdo neříká že se nedaj sehnat. Daj. Je to jen o RP a troše srandy.
Těm co chcou za každou cenu solovat a mit za dva dny hry 40 level a vedle dilny dul s meteorem bych rad něco vzkazal, ale neudělám to.
Těm co ví a craftí děkuji že povětšinou vubec nereagovali, neboť mi ten TOPIC přijde v zakladu jako stížnost dítěte mamince, že ta holčička vedle má hezčí šatičky.

To Carion: jsou tady i ti, co si váží vaší práce a cení si ji. Mlčí když padne servr, neobtěžují hovadinama co si dodelaji sami za hodinu dvě ve hře. Díky vám, že pořád makáte a nikdo to neocení, pořád jen samé: CHCI, chci, a chci.

Pro připadne zajemce vybuduju servr kde bude jedna mistnost, postave ihned po logu vypadne 1 miliarda zlatych a expu a nad hlavou se objevi zlaty napis "BUH"... Snad se bude většině zde odpovidajich hraču libit a budu mít "plno".

co na to říct , snad jen ,že má pravua že souhlasim! :wink:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 20:31 28. Jan 2010 
Velmistr
 ICQ  Profile

Nojono, tak hold jak někdo něco nemá, tak je nervózní. :mrgreen:
Já sem dám jen takový nápad.

Dole by měli meteor a například diamant. Bylo by to stále odloučené od povrchu jako do teď. Ale u povrchňanů by zase byl smaragd a safír, který by byl taky odloučený zase od podtemna. Pomohlo by to k RP, bylo by to zajímavé a přitom by stížnosti být neměly. (samozřejmě někdo si stížnost najde vždy :-) )

Je to můj názor, a návrh, tak me neukamenujte! :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 21:06 28. Jan 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

nekamenuju Jorgu
hezky napad, skoda ze již podobne funguje
A pokud ne tak at mi dotycny ukaze prstem dole na ohnivy opal...
(ale treba se mylim a nekde tam je a treba se mylime vsichni a nahore je taky vsechno)

Reply with quote  

PostPosted: 21:09 28. Jan 2010 
Šlechtic
 Profile

Bahnak wrote:
nekamenuju Jorgu
(ale treba se mylim a nekde tam je a treba se mylime vsichni a nahore je taky vsechno)

ohnivý opál je pro podtemno přístupný - je v ...

Reply with quote  

PostPosted: 21:24 28. Jan 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

pokud to beres takto tak ano, je pristupny, pokud se nekdy bude hlasovat pro jeho absolutni znepristupneni podtemnakum, klidne zvedam ruku...

Reply with quote  

PostPosted: 21:28 28. Jan 2010 
Velmistr
 ICQ  Profile

Bahnaku, nevím jestli jsem to nepochopil já nebo ty, ale já měl na mysli zamezení přístupu jen k surovinám které jsou nejlepší, prostě legendy.
Opál by zůstal (podle mojeho návrhu).

Reply with quote  

PostPosted: 21:39 28. Jan 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Opál je v Podtemnu taky

Reply with quote  

PostPosted: 21:53 28. Jan 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

že ja radsi nemlčel, ale neda mi to... co treba nechat DMka přepočítat kolik postav má nahoře prsteny a amulety s kameny zespoda (nejlepe z meteoru), kolik zbraní je nahoře z meteoru. Sečíst, podtrhnout a porovnat s podtemnakama...

To by jeden neveril k jakym cislum by sme se dostali...

Reply with quote  

PostPosted: 21:54 28. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

artaxas wrote:
Bahnak wrote:
nekamenuju Jorgu

ohnivý opál je pro podtemno přístupný - je v ...

Ted jsem to tam chtel napsat :evil:

Bahnacku nejde o to neco znepristupnit, to by jsme sli o krok do zadu. Nejdriv cti a pak pis :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 21:56 28. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

Bahnak wrote:
že ja radsi nemlčel, ale neda mi to... co treba nechat DMka přepočítat kolik postav má nahoře prsteny a amulety s kameny zespoda (nejlepe z meteoru), kolik zbraní je nahoře z meteoru. Sečíst, podtrhnout a porovnat s podtemnakama...

To by jeden neveril k jakym cislum by sme se dostali...

Tak kdyz si to podmeno nehlidate a kazdej tam ma kamaradicky, v dnesni dobe jede ten podtemnej turismus (to jsou ti co nemaj postihy ani dole ani nahore) :D

Reply with quote  

PostPosted: 22:07 28. Jan 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Istvan wrote:
Tak kdyz si to podmeno nehlidate a kazdej tam ma kamaradicky, v dnesni dobe jede ten podtemnej turismus (to jsou ti co nemaj postihy ani dole ani nahore) :D

V tom připadě nadale nechapu co se zde řeší...
Vlastně si tim chtěl říct že souhlasíš že není problém si ty suroviny obstarat a na druhou stranu se tu pořád omílá ten "strašlivý" nedostatek zmíněných surovin.
Nerozumím, necham to plavat, nemam k tomu co dodat.

Reply with quote  

PostPosted: 22:12 28. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

Bahnak wrote:
Istvan wrote:

V tom připadě nadale nechapu co se zde řeší...
Vlastně si tim chtěl říct že souhlasíš že není problém si ty suroviny obstarat a na druhou stranu se tu pořád omílá ten "strašlivý" nedostatek zmíněných surovin.
Nerozumím, necham to plavat, nemam k tomu co dodat.

Me stve ten zpusob jakym to jde sehnat. (jde velmi tezce) Me jde jen o to aby ty lokace byli pristupny... uz tady bylo uznane ze to je chyba pri predelavani lokaci v podtemnu, tak prosim neobhajujte chybu ktera nastala, ale reste jeji napravu. To, ze to fuguje i s chybou je jako jezdit v protismerce... jde to ale ne vzdy je to ciste, aspon tak to citim ja.

Reply with quote  

PostPosted: 22:15 28. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

Jako sory, ale resite tu *zastavi se na chvili a vydechne* blbosti.

Tak jako neni ten a ten kov a ten a ten kamen. Kdyz si to neumite sehnat v Rp rovine, tak mate smulu. Jako sory, ale tohle me dokaze vzdy nasrat, kdyz si lidi zacnou stezovat ze to a to je moc tezky a aby se to zjednodusilo atd atd.
Tym se k tomu vyjadril a vy tu debatujete o sr.....
Nezlobte se na me, ale fakt jako malí tohleto. Vaše problémy bych chtěl mít v reálu.

Reply with quote  

PostPosted: 22:18 28. Jan 2010 
Měšťan
 Profile

Necrooo wrote:
Jako sory, ale resite tu *zastavi se na chvili a vydechne* blbosti.

Tak jako neni ten a ten kov a ten a ten kamen. Kdyz si to neumite sehnat v Rp rovine, tak mate smulu. Jako sory, ale tohle me dokaze vzdy nasrat, kdyz si lidi zacnou stezovat ze to a to je moc tezky a aby se to zjednodusilo atd atd.
Tym se k tomu vyjadril a vy tu debatujete o sr.....
Nezlobte se na me, ale fakt jako malí tohleto. Vaše problémy bych chtěl mít v reálu.

A nekdo nepochopil o co jde tak zkusil fintu ala dospelej a posila ostatni hrace na piskoviste... :wink:

z topicku ma vypovidajci hodnotu max prvni stranka, zbytek ani necti

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 95 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]