Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 06:43 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:42 13. Jul 2007 
Šlechtic
 Profile

Este mi kus nolem dvihnite tlak. lol

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 21:38 13. Jul 2007 
Obyvatel
 Profile

Drahý Sylme a milý Theo ... narážka na velké shromáždění Vrogových stoupenců v Ivory měla ukázat právě na problém , který se tu řeší od začátku ... a to hráči s desítkami postav a acontů. Jestli jste si to přebrali jako chválu na Vroga ... *pokrčí rameny* taky možnost.

Celou dobu , je to ale jen o tom , že ti "přelétavci" naslibují hory a i zlaté doly a pak je po dvou dnech vidíte s novou postavou jako fanatické příznivce druhé strany. Takže dnes jsou Vrogovy , zítra patří domobraně , pozítří Stříbrnému kruhu , pak Krathským pradlenám a nakonec sběračům písku do přesýpacích hodin.

Teď jde o to jak to rozumně řešit ... není to o tom kdo se cítí ukřivděný , že teď hraje víc hráčů tam a né tady.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 21:45 13. Jul 2007 
Měšťan
 Profile

Tento styl diskusie sa mi viac paci mila Fidorka :)

To ocom hovoris pozname aj v striebornom kruhu, takze viem co tym myslis. Ale to nejde hracov len tak triedit na dve strany, a navyse strana zlakov ma vlastne forum, vlastne uzemie, vlastne cesticky. To si potom chce odskusat kazdy ;) Otom to je cele od spustenia ostrovov.

PS: ano su i vynimky co o ostrovoch nechteji ani pocut :D

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 22:09 13. Jul 2007 
Obyvatel
 Profile

Theo wrote:

nejde hracov len tak triedit na dve strany, a navyse strana zlakov ma vlastne forum, vlastne uzemie, vlastne cesticky.

Já nechci třídit hráče jen na dvě strany , klidně ať je těch stran osum...klidně ať pouštní obyvatelé mají nepřístupný , sultánův palác a tři oázy , mě osobně nevadilo ani když byla nepřístupná Karatha...ať má vlastní fórum třeba Ivory a extra fórum Doubkov. Mě prostě příjde neuvěřitelně praštěné , když někdo uprostřed hry ( třeba Člověče nezlob se ) chce vyměnit svoje figurky za jinou barvu , protož ta druhá se mu teď zdá být v lepších pozicích před domečkem. Problém není ostrov vs pevnina , ale problém je v tom že : "tady je quest/víc hráčů/ bude se něco dít/atd. ... beru tuhle postavu.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 22:25 13. Jul 2007 
Měšťan
 Profile

Vdaka moznosti novych ACC, hracov mozes poznat len podla ich stylu hrania. (popripade niektory podla IP atd...).

Je na kazdom hracovi ako sa zachova a ty ho nijak neprinutis. A aj vdaka malemu poctu hracov / tuzbe skusat nove veci (nemusi mat preskumane vsetko ako ty napr) to proste nejde.

A nie kazdy den je nedela, a kazda moje postavicka ma svoje caro *pozrie na kazdu postavicku* ;)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 22:38 13. Jul 2007 
Šlechtic
 Profile

Theo wrote:
Vdaka moznosti novych ACC, hracov mozes poznat len podla ich stylu hrania. (popripade niektory podla IP atd...).

Je na kazdom hracovi ako sa zachova a ty ho nijak neprinutis. A aj vdaka malemu poctu hracov / tuzbe skusat nove veci (nemusi mat preskumane vsetko ako ty napr) to proste nejde.

A nie kazdy den je nedela, a kazda moje postavicka ma svoje caro *pozrie na kazdu postavicku* ;)

No ved toto som niekde na zaciatku spomenul. Nech to este niekto tritisickrat zopakuje a poukaze nato.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 22:53 13. Jul 2007 
Šlechtic
 Profile

fidorka wrote:
Problém není ostrov vs pevnina , ale problém je v tom že : "tady je quest/víc hráčů/ bude se něco dít/atd. ... beru tuhle postavu.

Svata pravda. Ale ved sa ani necudujem ked tu hraje priemerne hmm 6 ludi? A z toho 3 krafteri... tak si to spocitam a hned viem ako sa veci maju. Pricom ber do uvahy ze tych par ludi sa uz medzi sebou pozna aj osobne alebo po icq. Takze ak sa nieco zacne diat ihned sa zvolaju dokopy a hraju sa. No a ked je po queste kazdy ide zas svojim obvyklym smerom , cize expit, kraftit, lootit. Cest vinimkam. (a ja to niesom ta vinimka)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 23:29 13. Jul 2007 
Šlechtic
 Profile

Krata wrote:
jak někdo může poznat že je dotyčej zloděj

Typicky zlodej - chodi v ciernom, kapucna na hlave ako inak cierna...
Zvykne malo kecat. Obcas ho vidiet ako fetuje. Prevazne pouziva luk a v boji sa netlaci dopredu. V jeho okoli zahadne miznu predmety a zlataky. Na vyssom lvl kazdy zlodej zoberie prestizne povolanie SD.
A ta cierna je fakt najviac vystizna pre zlodeja ci vraha. Ktory zlodej by mal zlte ci biele oblecenenie ze? Hehe...

A este som zabudol dodat ze sa vzdy predstavi pod inym menom ako to co mu svieti nad hlavou. Ale to je uz o inom.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 00:14 14. Jul 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ach jo lidi...zas je to tu o tom ze ostrovy maju svoje uzemie, svoje cesticky a neda sa tam dostat bla bla bla...dalsie bla bla bla zas na vsetko ostatne...a potom aby nebolo toho bla bla bla malo tak sa vzdy nieco najde naco treba frflat.

Ale k veci, hracov je dost, povedal by som, ze v poslednej dobe az vela, lenze je leto, dovolenky, prazdniny, vonku pekne atd atd...tvrdit ze sa vsetci pozname by som si nedovolil :wink:

Inac s fidorkou suhlasim naprosto...mna uz tiez hodne irituju hraci co vymyslaju kazdu chvilu naku "blbost", raz chcu hrat nakeho dobraka a clovek sa im venuje, da im RP predmety a o par dni ich uz vidi hrat nieco ine co zas vymyslaju ze chcu byt demoni, cierny rytieri, zlodeji a vrahovia a co ja viem co este...a o par dni uz zas hraju nieco ine. Ale s tym nic nespravim, holt je to vec hracov, nech si hraju co chcu, ale nech sa necuduju, ze hrac, ktori sa mihne kazdy tyzden s inou postavou na nedocka velkej podpory. Proste jeho postavy su pekne epizodne, ale to je tak vsetko. A ked ich to tak bavi hrat nech si tak hraju, ale nech necakaju siahodlhe Q okolo ich postav a podobne. Takze asi tolko k tomu...

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 08:27 14. Jul 2007 
Měšťan
 Profile

Daanri wrote:
Ach jo lidi...zas je to tu o tom ze ostrovy maju svoje uzemie, svoje cesticky a neda sa tam dostat bla bla bla...dalsie bla bla bla zas na vsetko ostatne...a potom aby nebolo toho bla bla bla malo tak sa vzdy nieco najde naco treba frflat.

Tym frflanim do ostrovov som asi znamy ze? 8) Ale z toho som uz vyrastol Daanri :P Islo len o konstatovanie, ako vidim, ja preco dost hracov skusa aj ostrovy potom, co sa zabehnu na pevnine ;)

Fidorka wrote:
Já nechci třídit hráče jen na dvě strany , klidně ať je těch stran osum...klidně ať pouštní obyvatelé mají nepřístupný , sultánův palác a tři oázy , mě osobně nevadilo ani když byla nepřístupná Karatha...ať má vlastní fórum třeba Ivory a extra fórum Doubkov. Mě prostě příjde neuvěřitelně praštěné , když někdo uprostřed hry ( třeba Člověče nezlob se ) chce vyměnit svoje figurky za jinou barvu , protož ta druhá se mu teď zdá být v lepších pozicích před domečkem. Problém není ostrov vs pevnina , ale problém je v tom že : "tady je quest/víc hráčů/ bude se něco dít/atd. ... beru tuhle postavu.

Fidorka... mi to pripada ako vzdychnutie pred verejnostou :D Kazdy sa chce zabavit, a ked vidia kolko DM svisti okolo Vroga ... Alebo ak sa najde Hrac / skupinka hracov ktory konecne nieco vymyslia a tvoria hru tak sa ostatny pripoja (len ma nechytajte za slovo, lepsie parta ako sa sam tulat nemyslite?) - alebo aj to co nemas rada : po tell a relog za inu postavu co najblizsie k vznikajucej parte :D Vazne netusim co stym chces urobit, to by hraci asi ani nehrali vobec spolu ;)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 09:33 14. Jul 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

hehe kolko DM svisti okolo Vroga? :lol: :lol: :lol: tak to ma pobavilo...

poradim vam jednu vec...miesto stazovania a frflania na mnohe veci co sa vam nepacia, skuste radsej spravit nieco pre hru...ci uz priamo v hre urobit naky Q alebo zabavku (ako to dost casto robi napr Vrog (a aj dalsi) a to bez pritomnosti DM), pripadne sadni za tool a urobte nieco pekne alebo spiste nake realie pre Thaliu...to bude lepsie vynalozena namaha ako frflat na "veci" na fore :lol: :lol: :lol:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 11:00 14. Jul 2007 
Bůh
 Profile

to sylm: jo na tohle sem zapoměl :lol:

k problému, někdo se jednoduše hůř rozhoduje, hrál by na ostrvech ale tam skoro nikoho nepotká, jednoho z mála koho potká je high lvl kterej řekne "budem tě sledovat" a "jména nejsou důležitá" při nejlepšim je s nim chopnej expit, ale stejně tam není pořád a tak, když někdo vyhladává větší akci a zábavu tak si ji taky bude hledat. Taky to může platit obráceně, je na pevnině, vidí akci ostrovanů a chce si to zkusit taky.. já sem příklad těch desítek postav, od tý doby co už nejsou postavy smazatelný mám docela zabordelenej výběr a z toho asi 2 nebo 3 postavy za který si sem tam zahraju, už se nehrnu do ničeho většího po tom co sem měl postavu ve Stříbrnym kruhu a nechal sem toho.. a každej není jako vy že si řekne tu postavu budu hrát tak ji hraju :lol:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 15:36 14. Jul 2007 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Melviku ja te chapu uplne nejvic, sem taky jeden ztech nepochopenych :D

Nejhorsi je, ze samotnej hrac ma ruzne nalady a obcas ho nekdo rozzlobi jen kvuli blbosti (v RT), pak se logne do jineho sveta a ta jeho zloba nebo jina nalada se promitne do jeho postavy aniz by treba chtel. Taky jedna z moznosti

Krto to ze hraju jednu postavu taky neni mozna nejlepsi a hrat na ostrovech? proc ne, ale jak se znam trvalo by mi dalsi rok vypracovat nejakou postavu a na to sem fakt linej a cas u toho ztravenej mi v soucasne dobe nepripada nijak uzitecny.
takze kdyz nemam naladu hrat RP, Craftit, eXPit, kecat na lavickach, nebo vymyslet jiny kraviny jak dat do kupy nejaky postavy k akci..tak raci smrknu nejaky filmik zahraju si neco jinciho min narocnyho na cas a vklidu jdu spat ;-). Kdezto clovek s vice postavami je prostridava podle soucasne nalady, takze muze hrat vic a nejspis ho to i vic bavi. TA

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 23:03 14. Jul 2007 
Měšťan
 Profile

ad nalada hrace vs nalada postavy: Tady zase tak veliky problem nevidim. Musi byt kazdy den ona postava neustale, 100% cukrkandlove sladoucka? Nema cas od casu den? Nepohada se s nekym (trebas NPC)? Neopije se? Nedostane nekde v krypte po pracce co chlipne sahala po pokladu? Tak proc by se trebas postava nemohla nekdy nastvat? :P
Moznosti je spousta - kdyz si vzpomenu na konflikt drzgresle Liu a Krkovicka... ;)

Dobra rada: pokud se chcete dostat do jine nalady, pouzijte hudbu. Pote, co jsem hral jistou dobu psychicky naruseneho jedince (v nwn, doufam ze ne v realu :D ), tak mam bohate zkusenosti jak se dostat "do nalady". Staci malo. OBdobne take vim cim se dostat zpet do normalu.

ad vyzvedy v Ivorske domobrane nebo Karathske strazi nebo u svateho Dyndy: Systemove to neosetrite. Tecka. Zadna dalsi diskuse neni treba.

ad pripojeni se k Q: Ono je to tezke... Pokud mate postavu co prezije i sama mimo mesto - a pak je svod "pripojit se nekam" dost mensi. Nebo mate postavu co ma na 11 lvlu 30 hp a na dvacet kroku nestrefi stodolu (Zevnitr). :D V druhem pripade vam nezbyde nez zkusit najit partu nebo se prifarit do Q. Nebo craftit a vest "lavickove" nebo "ohynkove" dialogy (nic proti nim - jen je nemusim mit 24/7).
V prvnim pripade se pak dovite tellem (Ano, existuje, ano, tecou pres nej informace) o tom ze "tam a tam se neco deje". //nasleduje priklad ze zivota// Napred chvili vzdorujete. Jste nekde v pousti (opet vam zheblo PC), ale tak jako tak jste chteli jet zpet "mezi lidi" (kdo hraje v pousti? KOho tam potkate?). Tak urychlite odjezd. Stejne jste chteli do Ivory. Takze po ceste jste se asi dozvedeli o mnozeni toho ci onoho co pro zmenu utoci i na opevnene mesto... IC okecani "proc jsem v questu o kterem vim z tellu" je na svete. Kamenujte me.
Take ale vite, ze delat craft vas nebavi. NWN shard hrajete proto, abyste potkali i jine hrace. JInak si muzete stahnout na local kdejaky craft modul a "BAvit" se. Umyslne se odrezavat od interakce s jinymi? Ano, cas od casu odolam "tellovemu vabeni" - ale neni to vzdy.

Poznamka na okraj: Jak pak hodnotit hrace, ktereho jsem znal, ktery na jednom malem serveru pri logu zjistil pritomnost DM a 4 postav - a nedal si pokoj dokud neprobehl cely maly svet a nenasel Q a "nepricucnul" se. Nebyl stejne spatny jako me chovani vyse? Zajimava otazka... :/

melvik wrote:
Tak, tak... Milujme se a množme se :wink:

No, ja bych to s tim milovanim prehanel, ale s tim druhym... :O TO by mohly mit zodpovedne osoby notne bolavou hlavu (od kecu) a notne tupe zbrane (od utinani hlav tech kecalu). Coz asi nikdo nechce. :)

to Zerz+Melvik + debata o dvojstrannem pohledu a vylucovani: POkud se tyka tech dvou uhlu pohledu, dvou stran, dvou casti teze nedelitelne veci... Nesmite zapominat na vice jak dvojstranne problematicna. Napriklad takova vicedimenzionalni problemova krychle, promitana do pouhe jedne dvojdimenzionalni plochy neproblemovicna, to vam da krasne, problemove penrosovo pokryti, v kterem neuvidite nic ze slozitosti skrytych v tom vicerozmernem prostoru problemu. Slozitosti, ktere vas mohou zabit. ;)
Jo, abych nezapomenul - doporucuji nevylucovat vylucovani. Nebo radeji vylucovat nevylucovani? Eh - nejak uz sam nevim. :D

Uff, to je ale roman. Dobrou noc preji vsem - vycerpal jsem tema i posluchace/ctenare. :)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 23:58 14. Jul 2007 
Šlechtic
 Profile

Image

ps:precital som to az do konca, tiez idem spat

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]