|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sorrow
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 11:50 03. May 2010 |
|
|
Vsechny tyhle upravy, co a na ktere koncetine, je kvuli maxovani vlastnosti. Tedy aby slo maxnout jednu az dve vlastnosti a ne jako ted aby mel nekdo maxle vsechno.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 11:58 03. May 2010 |
|
|
Sorrow wrote: Vsechny tyhle upravy, co a na ktere koncetine, je kvuli maxovani vlastnosti. Tedy aby slo maxnout jednu az dve vlastnosti a ne jako ted aby mel nekdo maxle vsechno. Dobre mno  utesuje me myslenka ze mnich muze konecne nosit helmu ne jak driv  EDIT: Akorat si nedokazu predstavit jaky dve vlastnosti namaxuju, kazdej mnich chce mit co nejvic Obratnosti a moudrosti coz se mu takhle nepodari (leda ze by to byl mnich kamař co nepotřebuje bojove rukavice, coz je ted uz trosku pozde na zmenu), kdezto valecnik si s prstem v nose zvedne odolnost i silu (boty, pásek) .
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 12:45 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Spis mne zajima co sti mkdyz mam adamantinovy mec ktery nedpovida krytriim na vymenu pac neni +5 ale zas na druhou stranu je to vyjimecnej kus kterej mi jen tak nekdo neudela? pocitam ze asi o nej pridu co?
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 13:03 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
venomeq wrote: Spis mne zajima co sti mkdyz mam adamantinovy mec ktery nedpovida krytriim na vymenu pac neni +5 ale zas na druhou stranu je to vyjimecnej kus kterej mi jen tak nekdo neudela? pocitam ze asi o nej pridu co? jinak je tu ted pritomno nake dm ze by mne odebral ostare veci ?:)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 14:12 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no, budiž tedy, když ne moudrost, tak co takhle něco jiného co se hodí na hlavu? třeba bonus odrážení? pak bych neprotestoval...odrážení je na helmě, na plášti, na prstenu..proč není i možnost kapuce?
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 14:21 03. May 2010 |
|
|
Tak vzhledem k tom že tady jdou změnit vzhledy všeho možného tak si kup helmu, změn si vzhled a pošli DM. Což je sice na prd, ale je to tak.
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 14:27 03. May 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
černý vlk wrote: no, budiž tedy, když ne moudrost, tak co takhle něco jiného co se hodí na hlavu? třeba bonus odrážení? pak bych neprotestoval...odrážení je na helmě, na plášti, na prstenu..proč není i možnost kapuce? na odražení sou ještě chrániče.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 14:38 03. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
venomeq wrote: Spis mne zajima co sti mkdyz mam adamantinovy mec ktery nedpovida krytriim na vymenu pac neni +5 ale zas na druhou stranu je to vyjimecnej kus kterej mi jen tak nekdo neudela? pocitam ze asi o nej pridu co? vim, ez byl odebran mec +3 , ale s 2k6 ohen protoze nesplnoval pozadavky. Konkretne se ale musis s DM domluvit... on se ti uz do invu podiva, a sdeli ti ceho se mas zbavit (nebo te spise toho rovnou zbavi)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 14:42 03. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Bahnak wrote: no tak, lidi, nebojte se toho porad jak čert kříže, Rejty říkal že bude ve hře od 22:00 takže předpokládám že to už zase jede. Pamatujte že se to dělá kvůli nám, kvůli vyváženosti a toho aby se vše dobře dostalo do správných kolejí. DMka vám rády pomohou a zodpoví všechny dotazy přímo. Hlavně klid, nikdo vás nechce okrást, naopak. Ja se okraden cítím. Pokad jsem tvořil mága a počítal s prsteny +4/+4 amulet +4/+4 do vlastnosti (ted mam to same jen v +3/+3) tak se citim okraden kdyz misto toho budu mit treba jen prsten +4. Když budu chtít mít kouzla, tak nic neunesu a mé životy budou jak kdyby ani nebyly. Takže ano, cítím se tím okraden. Toť jen můj názor na věc. Pokad sperky +4/+4 jsou dovoleny, omlouvam se za "napadeni", ale dle toho co jsem tu cetl, mi prijde, ze dovoleny nejsou, tedy ony spise ani uz nebudou existovat. EDIT: Opravdu se bojim lognout a divat se jak mi mizeji itemy, diky kterym jsem travil tak moc casu nad Thalii. *rve si pouto s itemy*
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 14:48 03. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
cítíte se okradeni protože jste si zvykli na vysoké hodnoty, kdyby tohle byla finální verze tak nikdo ani necekne... a hezký je jak každej přemejšlí že on je tim chudákem, rád bych upozornil že stejně jako vy je "přebrán" celej server, časem vám ani nepřijde že to je nějaká změna a jenom si vzpomente na přesílené předměty ze staré Thalie
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 14:56 03. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Krata wrote: cítíte se okradeni protože jste si zvykli na vysoké hodnoty, kdyby tohle byla finální verze tak nikdo ani necekne... a hezký je jak každej přemejšlí že on je tim chudákem, rád bych upozornil že stejně jako vy je "přebrán" celej server, časem vám ani nepřijde že to je nějaká změna a jenom si vzpomente na přesílené předměty ze staré Thalie Ja to promyslel a vypadne ze me toto. Me defakto jde o to, ze jsem travil mazec casu nad tim abych si vydelal na to ci tamto. Pak sem travil zas cas nad tim to najit v obchode. A kdyz jsem to nasel a koupil, mel jsem fakt radost. Ted mi to bude odebrano a cas kterej sem tomu tak venoval, ten real cas, prijde defakto v nivec, to me na tom asi nejvice mrzi, pze ten real cas by se dal vyuzit jinak. Udejme priklad pro prehlednost: Na prsten +3/+3 ci +4/+4 setris daleko déle nez na prsten +2/+2. Ted uz budou jen prsteny +2/+2. Chápeme se? 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 15:03 03. May 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Berte to s úsměvem, já celou dobu zase ťápal OČ nahoru a teď jsem zvědavý co mi s tím DM provedou. Noco, tak už nás nebudou zachraňovat peníze-předměty, ale jen lvly. PS: DM otázka na vás, u výměny musí být Rejty? A popřípadě kdy to bude možné? Včera se na mě už nedostalo.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 15:04 03. May 2010 |
|
|
njn ale na ty věci, co si při výměné celkem snadno koupíš, zas budou muset nové postavy taky dřít, takže to mužeš brát tak, žes ten čas jakoby věnoval věcem, co dostaneš výměnou
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 15:05 03. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Necrooo wrote: Ja to promyslel a vypadne ze me toto. Me defakto jde o to, ze jsem travil mazec casu nad tim abych si vydelal na to ci tamto. Pak sem travil zas cas nad tim to najit v obchode. A kdyz jsem to nasel a koupil, mel jsem fakt radost. Ted mi to bude odebrano a cas kterej sem tomu tak venoval, ten real cas, prijde defakto v nivec, to me na tom asi nejvice mrzi, pze ten real cas by se dal vyuzit jinak. Udejme priklad pro prehlednost: Na prsten +3/+3 ci +4/+4 setris daleko déle nez na prsten +2/+2. Ted uz budou jen prsteny +2/+2. Chápeme se?  Síla těch předmětů se snižovala. Šetřil jsi určitej čas na top předmět - i teď máš top předmět. Někdo jinej nešetřil tak dlouho a měl slabší předmět - i teď má slabší předmět.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 15:15 03. May 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Necrooo wrote: Ja to promyslel a vypadne ze me toto. Me defakto jde o to, ze jsem travil mazec casu nad tim abych si vydelal na to ci tamto. Pak sem travil zas cas nad tim to najit v obchode. A kdyz jsem to nasel a koupil, mel jsem fakt radost. Ted mi to bude odebrano a cas kterej sem tomu tak venoval, ten real cas, prijde defakto v nivec, to me na tom asi nejvice mrzi, pze ten real cas by se dal vyuzit jinak. Udejme priklad pro prehlednost: Na prsten +3/+3 ci +4/+4 setris daleko déle nez na prsten +2/+2. Ted uz budou jen prsteny +2/+2. Chápeme se?  Síla těch předmětů se snižovala. Šetřil jsi určitej čas na top předmět - i teď máš top předmět. Někdo jinej nešetřil tak dlouho a měl slabší předmět - i teď má slabší předmět. No chapu co rikas, necham se prekvapit co mi nabidnete v obchode az bude cas i na me 
|
|
Top |
|