Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:26 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: Výměna Itemů
PostPosted: 11:50 03. May 2010 
Mistr
 Profile

Vsechny tyhle upravy, co a na ktere koncetine, je kvuli maxovani vlastnosti.
Tedy aby slo maxnout jednu az dve vlastnosti a ne jako ted aby mel nekdo
maxle vsechno.

Reply with quote  

PostPosted: 11:58 03. May 2010 
Velmistr
 Profile

Sorrow wrote:
Vsechny tyhle upravy, co a na ktere koncetine, je kvuli maxovani vlastnosti.
Tedy aby slo maxnout jednu az dve vlastnosti a ne jako ted aby mel nekdo
maxle vsechno.

Dobre mno :( utesuje me myslenka ze mnich muze konecne nosit helmu ne jak driv :?

EDIT: Akorat si nedokazu predstavit jaky dve vlastnosti namaxuju, kazdej mnich chce mit co nejvic Obratnosti a moudrosti coz se mu takhle nepodari (leda ze by to byl mnich kamař co nepotřebuje bojove rukavice, coz je ted uz trosku pozde na zmenu), kdezto valecnik si s prstem v nose zvedne odolnost i silu (boty, pásek) .

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 12:45 03. May 2010 
Šlechtic
 Profile

Spis mne zajima co sti mkdyz mam adamantinovy mec ktery nedpovida krytriim na vymenu pac neni +5 ale zas na druhou stranu je to vyjimecnej kus kterej mi jen tak nekdo neudela?
pocitam ze asi o nej pridu co?

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

Reply with quote  

PostPosted: 13:03 03. May 2010 
Šlechtic
 Profile

venomeq wrote:
Spis mne zajima co sti mkdyz mam adamantinovy mec ktery nedpovida krytriim na vymenu pac neni +5 ale zas na druhou stranu je to vyjimecnej kus kterej mi jen tak nekdo neudela?

jinak je tu ted pritomno nake dm ze by mne odebral ostare veci ?:)

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

Reply with quote  

PostPosted: 14:12 03. May 2010 
Šlechtic
 Profile

no, budiž tedy, když ne moudrost, tak co takhle něco jiného co se hodí na hlavu? třeba bonus odrážení? pak bych neprotestoval...odrážení je na helmě, na plášti, na prstenu..proč není i možnost kapuce?

Reply with quote  

PostPosted: 14:21 03. May 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Tak vzhledem k tom že tady jdou změnit vzhledy všeho možného tak si kup helmu, změn si vzhled a pošli DM. Což je sice na prd, ale je to tak.

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 14:27 03. May 2010 
Urozený
 Profile

černý vlk wrote:
no, budiž tedy, když ne moudrost, tak co takhle něco jiného co se hodí na hlavu? třeba bonus odrážení? pak bych neprotestoval...odrážení je na helmě, na plášti, na prstenu..proč není i možnost kapuce?

na odražení sou ještě chrániče.

Reply with quote  

PostPosted: 14:38 03. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
venomeq wrote:

vim, ez byl odebran mec +3 , ale s 2k6 ohen protoze nesplnoval pozadavky.

Konkretne se ale musis s DM domluvit... on se ti uz do invu podiva, a sdeli ti ceho se mas zbavit (nebo te spise toho rovnou zbavi)

Reply with quote  

PostPosted: 14:42 03. May 2010 
Měšťan
 Profile

Bahnak wrote:
no tak, lidi, nebojte se toho porad jak čert kříže, Rejty říkal že bude ve hře od 22:00 takže předpokládám že to už zase jede. Pamatujte že se to dělá kvůli nám, kvůli vyváženosti a toho aby se vše dobře dostalo do správných kolejí. DMka vám rády pomohou a zodpoví všechny dotazy přímo. Hlavně klid, nikdo vás nechce okrást, naopak.

Ja se okraden cítím. Pokad jsem tvořil mága a počítal s prsteny +4/+4 amulet +4/+4 do vlastnosti (ted mam to same jen v +3/+3) tak se citim okraden kdyz misto toho budu mit treba jen prsten +4. Když budu chtít mít kouzla, tak nic neunesu a mé životy budou jak kdyby ani nebyly. Takže ano, cítím se tím okraden.
Toť jen můj názor na věc.
Pokad sperky +4/+4 jsou dovoleny, omlouvam se za "napadeni", ale dle toho co jsem tu cetl, mi prijde, ze dovoleny nejsou, tedy ony spise ani uz nebudou existovat.

EDIT: Opravdu se bojim lognout a divat se jak mi mizeji itemy, diky kterym jsem travil tak moc casu nad Thalii. *rve si pouto s itemy*

Reply with quote  

PostPosted: 14:48 03. May 2010 
Bůh
 Profile

cítíte se okradeni protože jste si zvykli na vysoké hodnoty, kdyby tohle byla finální verze tak nikdo ani necekne... a hezký je jak každej přemejšlí že on je tim chudákem, rád bych upozornil že stejně jako vy je "přebrán" celej server, časem vám ani nepřijde že to je nějaká změna a jenom si vzpomente na přesílené předměty ze staré Thalie

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 14:56 03. May 2010 
Měšťan
 Profile

Krata wrote:
cítíte se okradeni protože jste si zvykli na vysoké hodnoty, kdyby tohle byla finální verze tak nikdo ani necekne... a hezký je jak každej přemejšlí že on je tim chudákem, rád bych upozornil že stejně jako vy je "přebrán" celej server, časem vám ani nepřijde že to je nějaká změna a jenom si vzpomente na přesílené předměty ze staré Thalie

Ja to promyslel a vypadne ze me toto. Me defakto jde o to, ze jsem travil mazec casu nad tim abych si vydelal na to ci tamto. Pak sem travil zas cas nad tim to najit v obchode. A kdyz jsem to nasel a koupil, mel jsem fakt radost. Ted mi to bude odebrano a cas kterej sem tomu tak venoval, ten real cas, prijde defakto v nivec, to me na tom asi nejvice mrzi, pze ten real cas by se dal vyuzit jinak.
Udejme priklad pro prehlednost: Na prsten +3/+3 ci +4/+4 setris daleko déle nez na prsten +2/+2.
Ted uz budou jen prsteny +2/+2.
Chápeme se? :)

Reply with quote  

PostPosted: 15:03 03. May 2010 
Velmistr
 ICQ  Profile

Berte to s úsměvem, já celou dobu zase ťápal OČ nahoru a teď jsem zvědavý co mi s tím DM provedou. :)

Noco, tak už nás nebudou zachraňovat peníze-předměty, ale jen lvly. :)

PS: DM otázka na vás, u výměny musí být Rejty? A popřípadě kdy to bude možné? Včera se na mě už nedostalo.

Reply with quote  

PostPosted: 15:04 03. May 2010 
Poutník
 ICQ  Profile

njn ale na ty věci, co si při výměné celkem snadno koupíš, zas budou muset nové postavy taky dřít, takže to mužeš brát tak, žes ten čas jakoby věnoval věcem, co dostaneš výměnou

Reply with quote  

PostPosted: 15:05 03. May 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Necrooo wrote:
Ja to promyslel a vypadne ze me toto. Me defakto jde o to, ze jsem travil mazec casu nad tim abych si vydelal na to ci tamto. Pak sem travil zas cas nad tim to najit v obchode. A kdyz jsem to nasel a koupil, mel jsem fakt radost. Ted mi to bude odebrano a cas kterej sem tomu tak venoval, ten real cas, prijde defakto v nivec, to me na tom asi nejvice mrzi, pze ten real cas by se dal vyuzit jinak.
Udejme priklad pro prehlednost: Na prsten +3/+3 ci +4/+4 setris daleko déle nez na prsten +2/+2.

Síla těch předmětů se snižovala. Šetřil jsi určitej čas na top předmět - i teď máš top předmět.
Někdo jinej nešetřil tak dlouho a měl slabší předmět - i teď má slabší předmět.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 15:15 03. May 2010 
Měšťan
 Profile

kucik wrote:
Necrooo wrote:

Síla těch předmětů se snižovala. Šetřil jsi určitej čas na top předmět - i teď máš top předmět.
Někdo jinej nešetřil tak dlouho a měl slabší předmět - i teď má slabší předmět.

No chapu co rikas, necham se prekvapit co mi nabidnete v obchode az bude cas i na me :wink:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]