|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sandoftime
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 14:55 10. May 2010 |
|
|
nomis_b wrote: sandoftime wrote: nomisovi to došlo a tak nám vymrvil zbraně.. ale my se stejně nedáme  Jak je možný, že když jde o negativní věc, tak za to můžu já, a za pozitivní může vždy Bůh krata ... chmpf... asi se dám na DMkování  neboj, já nedělám rozdíly, nikdy nchválím, vždy jen kritizuju, tkaže až něco řeknu o kratovi, bude to taky kritika hraju fér
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 20:32 10. May 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Cheche ty hledáš logiku ve fantasy světě? Krása Jen protože je to fantasy neplatí fyzikální zákony? hmmmm skvělé... -RoF- wrote: To samé bych mohl hledat logiku proč se mi se svým SD ztratíš na přímém slunci? to je nějaká jeho schopnost... co je za schopnost "překliknout si v invetáři šaty" ??? KaTo wrote: P.S. Znáš nomisi ten židovský vtip, jak se modlí Lazar k bohovi: "Bože prosím tě, proč ty mě pořád tak stíháš pohromami, ženu jsi mi vzal, děti jsi mi vzal, majetek jsi mi vzal, moje zdraví jsi mi vzal? Proč, bože, dej mi odpověď proč?! V tom se z hůry ozve: "..já ti ani nevím, prostě mě tak nějak sereš!" jak židovský! žádný židovský! my jsme vyvolenej národ  to musel bejt nějakej křesťan 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 08:02 11. May 2010 |
|
|
Krata wrote: jo! proč někdy neuděláte flame o mě, sem bůh strachu a hrůzy a všichni mě milujou  No jeden námět na flame o tobě by tu byl. PS: Hraju zloděje a je to peklo. Drásá to kolikrát nervy.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 09:49 11. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Lenulasek wrote: Krata wrote: No jeden námět na flame o tobě by tu byl jo pravda, poslední dobou se daří 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 13:38 11. May 2010 |
|
|
Luelle wrote: To samé bych mohl hledat logiku proč se mi se svým SD ztratíš na přímém slunci?
to je nějaká jeho schopnost... co je za schopnost "překliknout si v invetáři šaty" ???
No kdybychom zašli až moc do detailů, tak čistě teoreticky. SD, stínový tanečník využívající ke svému skrytu různá tmavá zakoutí, stíny rostlin, zvěře, věcí, osob atp. Ale jak se ukryje na přímém slunci, to mi hlava nebere. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 13:47 11. May 2010 |
|
|
Shadow Jump A shadowdancer can travel through the shadows, briefly touching another plane of existence. As the shadowdancer becomes more experienced, the distance traveled becomes longer. Hide in Plain Sight A shadowdancer can hide from sight, even if he is being closely watched, as long as he is within 10 feet of shadows. zjednodušeně a česky, SD se nechovává ale využívá http://forgottenrealms.wikia.com/wiki/Plane_of_Shadow tuhle sféru jak ke skrytí, tak k cestování neviděn
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 13:48 11. May 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Luelle wrote: To samé bych mohl hledat logiku proč se mi se svým SD ztratíš na přímém slunci?
to je nějaká jeho schopnost... co je za schopnost "překliknout si v invetáři šaty" ???
No kdybychom zašli až moc do detailů, tak čistě teoreticky. SD, stínový tanečník využívající ke svému skrytu různá tmavá zakoutí, stíny rostlin, zvěře, věcí, osob atp. Ale jak se ukryje na přímém slunci, to mi hlava nebere.  Nevím kde jsem to četl a možná je to kravina, ale existují dvě reality a dva světy. Svět stínů a svět který známe. SD umí vlézt do toho světa stínů a přecházet mezi nimi. Určitou logiku to má.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 13:52 11. May 2010 |
|
|
Hmm, koukam a koukam, mate oba pravdu.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 14:17 11. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nejvíc se mi líbí vysvětlení á la Lukjaněnkova Noční hlídka. Působí to ve hře nejmíň nesmyslů.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 14:25 11. May 2010 |
|
|
kucik wrote: Nejvíc se mi líbí vysvětlení á la Lukjaněnkova Noční hlídka. Působí to ve hře nejmíň nesmyslů. A to jest?
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 14:51 11. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Teď bych se nerad dopustil nějaké chybné interpretace. Nazývalo se to tam, tuším, stíny a jednalo se o jakýsi paralelní svět (nebo spíše vnímání světa), ve kterém se bylo možné skrýt a pohybovat. Někdo znalejší mě určitě opraví.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 17:29 11. May 2010 |
|
|
s tou realitou máte pravdu...taky jsem to někde četla jen už nevím, kde
vyloženě je to tak, že SD je schopná ztotožnit se se stínem, vstoupit to nehmotní sféry stínu a pohybovat se v ní, ale pochopitelně v ní nejde nic dělat, jakmile zahájí útok zviditelní se, stejně jako kouzla...
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 17:33 11. May 2010 |
|
|
to taky není pravda, ta sféra je skutečná a utočit se v ní normálně dá, ale nelze v ní zautočit na někoho kdo je ve sféře materiální, pokud by ale někdo byl ve sféře stínu a daný SD taky, tak si tam můžou vesele řezat břicha
je pravděpodobné že jste o tom četli v první datadisku, kde se v jedné části hry do sféry stínů hráč podívá
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 17:41 11. May 2010 |
|
|
jo tak jsem to myslela, že nemůže zaútočit vně jinak já to v datadisku číst nemohla, protože jsem NWN nikdy nezapla mimo Thalii nebo EQ či nějakých modulů v životě jsem nehrála kampaň a ani jeden z těch datadisků 
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Neviditelnost + skrytí Posted: 18:56 11. May 2010 |
|
|
chyba
v prvnim datadisku je toho dost o magii, sferickem cestovani a podobne, v druhem se da zas nalezt spousta informaci o drowech vcetne odpadliku co uctivaji eilistrae, duergarech, je tam zajimave setkani s demilichem a orzebrana konstrukce golemů, jeden úžasný tiefling a taky zakladní informace o devítipeklí a o tom, na jakém principu tahle "sféra" funguje
to mi připomíná že bych si měl doplnit metzery ve vzdělání a konečně si sehnat planescape ale to už je uplně offtopic
|
|
Top |
|