Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:11 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran
PostPosted: 13:01 16. May 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Je třeba to řešit podle postavení jednotlivých postav. Pokud je postava klasický otrok, tj. byla zajta a odvlečena, měla by ta pravidla platit (je jedno jestli ji odvlekli z povrchu nebo nějaké díry v podtemnu). Jiné postavy mohou mít jiný status, ale i tak by mělo platit, že hrát otroka je omezenější než hrát drowa nebo duergara. Prostě IC nemůže mít nikdy stejné postavení.
Druhá věc je, že lokace podtemna na to nejsou uzpůsobený, takže zatim (co se týče podtemnovejch otroků) hrajte normálně, ale snažte se dodržovat z těch pravidel co jde. Tým se k tomu časem nějak vysloví, až zaujme nějaký stanovisko.

Reply with quote  

Post subject: Re: Otroci - kobold, hiran
PostPosted: 16:32 16. May 2010 
Rytíř
 Profile

skaarks wrote:
Krata wrote:
pravidla platí hlavně pro povrchové otroky, u těch podtemnáckých bych to nechal při staru, ty maj přeci jen všechny postihy a tohle zavést i u nich by fakt podkopalo celou hru

ja mám stejný názor, ale je tohle oficiální postvení týmu?
mám to brát tak v potaz než se to vyřeší ?

BTW: jasně, otroci z povrchu mají dole postihy, ale na povrchu zase nemaj postihy za slunce.. akže postih vs postih. A navíc vy jste šli dolů jako útěk před povrchem, kdežto podteňácký otrok byl dole a musí zůstat dole, nemůže utéct na povrch.

muzes mi rict kde si vzal tu kravinu ze sme sli dolu z duvodu uteku????????????????????????????????????????????????????
nejprve si zjisti fakta nez zacnes psat takovy zvasty,diky
tohle me fakt nakrklo a ze sem klidaska

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]