|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Inulthor
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 15:31 12. Jun 2010 |
|
|
Já v té solidaritě vidím to, že bych nerad, aby se tu vyskytlo nějaký hovado, který si přečte seznam a začne jen tak z rozmaru ty postavy vyhlazovat. Mám svoje důvody proč hrát takhle veřejně na perma smrt a hlavně je to moje starost a pokud se to někomu nelíbí, at mi klobouk políbí.
_________________ Šel chlapeček na kopeček, rozepl si poklopeček. "To jsem rád, to jsem rád, že se můžu vyčůrat."
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 16:10 12. Jun 2010 |
|
|
Bluud_Elf wrote: sandoftime wrote: Úplně klidně vás bez ohledů vybiju do jednoho, s čistým svědomím. Hraju tieflinga a přesto nemám rád drowy, z důvodů, které mi k tomu dali samotní drowové. Budu-li mít možnost zabít drowa, udělám to. Je mi uplně jedno, že tím pro vás vaše postava skončí, je to vaše volba. Dovolávat se nějaké solidarity, je blbost, nikdo vás totiž k hraní takové pakárny nenutí.
Edit: ne, nebudu mít černé svědomí ani v případě, že někomu sám způsobím permku, přestože já na ni nehraju a hrát nebudu Tak pokud ti jde jen o to, abys nas nasel a zabil a nebudes brat ohledy na nizkej level, tak si samozrejme nesmazu postavu. Jedna z veci je nechat se zabit creeperem na velkym levelu bez nejakyho oduvodneni a jina vec je umrit behem dobre hry s hracem co pro to bude mit duvod. Kazdopadne diky za tve prinosne nazory ohledne tohoto topicu.  tak pak nevykládej jak jsi strašně dobrý HCRP hráč co hraje na permku, když na ní nehraješ btw. to že se nějaká banda rozhodne zviditelnit tím, že začne pokřikovat "my jsme HCRP oldskůleři, my hrajeme na permku a vy jste mńě než my, protože to tak nehrajete" z vás stále nedělá víc než jsou ostatní je to jen exhibice, ale když vám to dělá dobře...
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 16:14 12. Jun 2010 |
|
|
Tak polopatě, mě osobně nebaví hrát nonRP stylem: Lidda wrote: Ne každej RP hráč je smířenej s tím, že postava co zemře v CvC se božím přičiněním znovu dostane do světa a například úkladná vražda tak skončí jen ztrátou paměti dotyčného - zkuste pak vysvětlit svýmu zaměstnavateli, že ta postava co potkal před dvěma dni je ve skutečnosti už tejden mrtvá. Proto ten klub vznikl, vic v tom hledat nemusíte.
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 16:20 12. Jun 2010 |
|
|
sandoftime wrote: Bluud_Elf wrote: sandoftime wrote: Úplně klidně vás bez ohledů vybiju do jednoho, s čistým svědomím. Hraju tieflinga a přesto nemám rád drowy, z důvodů, které mi k tomu dali samotní drowové. Budu-li mít možnost zabít drowa, udělám to. Je mi uplně jedno, že tím pro vás vaše postava skončí, je to vaše volba. Dovolávat se nějaké solidarity, je blbost, nikdo vás totiž k hraní takové pakárny nenutí.
Edit: ne, nebudu mít černé svědomí ani v případě, že někomu sám způsobím permku, přestože já na ni nehraju a hrát nebudu Tak pokud ti jde jen o to, abys nas nasel a zabil a nebudes brat ohledy na nizkej level, tak si samozrejme nesmazu postavu. Jedna z veci je nechat se zabit creeperem na velkym levelu bez nejakyho oduvodneni a jina vec je umrit behem dobre hry s hracem co pro to bude mit duvod. Kazdopadne diky za tve prinosne nazory ohledne tohoto topicu.  tak pak nevykládej jak jsi strašně dobrý HCRP hráč co hraje na permku, když na ní nehraješ btw. to že se nějaká banda rozhodne zviditelnit tím, že začne pokřikovat "my jsme HCRP oldskůleři, my hrajeme na permku a vy jste mńě než my, protože to tak nehrajete" z vás stále nedělá víc než jsou ostatní je to jen exhibice, ale když vám to dělá dobře... Dela nam to dobre. Tak tak. Kazdopadne ocividne nemas naprosto predstavu o cem se tu bavime a ja rozhodne mam lepsi veci na praci, nez se tu s tebou dohadovat, nehlede na to, ze me vubec nezajima tvuj nazor, kdyz ses uplne mimo. Hraj si jak uznas za vhodny a jak te bavi. My udelame to samy. A pokud te muzu poprosit, nevyuzivej tehle topic na to, abys nam dokazal jak jsme neschopny, trapny, ubohy a podobne. Stacilo napsat, ze s klubem nesouhlasis a ne nas tady urazet. Uzivej si hru. Diky za pochopeni. ((dalsi odpoved na flame uz psat nebudu))
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 16:24 12. Jun 2010 |
|
|
Ikstremist wrote: Lidda a spol kterej tenhle spolek založili maj odehráto mrte víc na HCRP serverech než vy co tady svoje svědomí řešíte.
ano ano, vy a vaše grupka bůhví odkud jste ti skuteční erpíci a my ostatní nic nechápeme, ničemu nerozumíme a rp hrát neumíme
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 16:33 12. Jun 2010 |
|
|
sandoftime wrote: ano ano, vy a vaše grupka bůhví odkud jste ti skuteční erpíci a my ostatní nic nechápeme, ničemu nerozumíme a rp hrát neumíme Je vidět, že jsi přečetl jen pár posledních příspěvků : )
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 16:53 12. Jun 2010 |
|
|
Lidda wrote: sandoftime wrote: ano ano, vy a vaše grupka bůhví odkud jste ti skuteční erpíci a my ostatní nic nechápeme, ničemu nerozumíme a rp hrát neumíme Je vidět, že jsi přečetl jen pár posledních příspěvků : ) To není poprvé, že přišel někdo od jinud a ještě než se rozkoukal nám tu začal vykládat, jak by to tady mělo bejt....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 17:11 12. Jun 2010 |
|
|
sandoftime ma dobry nazory  presne takto to vidim ja... napodobne neubudu met zadny vycitky svedomi,kdyz vas zabiju... 
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 17:13 12. Jun 2010 |
|
|
všichni wrote: ....
Já bych to vůbec neřešil...  Nebo aspon přesunul do  Flames
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 21:38 12. Jun 2010 |
|
|
Mno...
mě takové zviditelňování vskutku nepřijde vhodné, o permanentí smrti si má rozhodnout hráč sám a dělat nějaký spolek je naprosto zbytečné.
A ohýbat charaktery postav, jen protože hráč chce hrát na permku? To mi nepřijde v pořádku
Permka má význam jen u "velkých" příběhů - pokud se jedná o dlouhodobý konflikt, zločin, nebo pokud hráče už postava nebaví a její vraždou chce rozpoutat příběh a začít postavu novou - to jsou důvody pro pemrku
ale že někdo prohlašuje, že hraje na permky a pak brečí a obvinuje dalěího,když ho jeho postava sejme z jeho pohledu "jen tak" je čistě jeho problém sám si určil, žeto bude pemrka a hráče,který ho zabil by to nemělo co zajímat,jeho se toto rozhodnutí netýká a pokud má dotyčný zabitý pocit, že to nebyla smrt jakou by si postava "zasloužila" nemusí permku zahrávat, ale rozhodně žádné obvinování o nedostatku solidarity Vše je jen o soudnosti a jako někdo nemůže po někom vyžadovat pemrku,nikdo další nemůže požadovat,aby ohýbal charakter postavy a postavu nezabil, jen protože hráč ohlašuje, že by to pro něj permku znamenalo - to je opravu nepěkněé OOC ovlivování hry
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 22:09 12. Jun 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
sandoftime wrote: ... Založíme klub tupých PK? *joke* 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 22:25 12. Jun 2010 |
|
|
a očíslujem se... TPK1, TPK2 a tak... to už jsem někde viděl...
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 22:27 12. Jun 2010 |
|
|
Derken- wrote: sandoftime wrote: ... Založíme klub tupých PK? *joke*  dobrej napad docela 
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 22:32 12. Jun 2010 |
|
|
No, stále vedu nejdelším příspěvkem a děkuji že mě skoro nikdo necitoval a jinak neshazoval. Psal jsem fakta, hlavně proto, aby "noví" věděli jak se u "nás" hraje. Sandoftime má u mě zlatého bludišťáka, jeho příspěvky bych tesal  Pro KPPS: Až nás poznáte, zjistíte, že CvC je zde víseméně na denním pořádku. Nikdo z těch, které jen nepatrně znám, nezabíjí PK stylem (uvidim, umlatim, oberu, jdu) NIKDO Hrajeme Drowy, tudíž přepadáváme (co jinýho taky máme dělat že...) Pokud postava projeví alespoň trochu invence a do toho talku natluče něco alespoň trochu rozumného, na 99 procent ji nezabijeme. Pokud píše kraviny typu: "Im GOD, you are LOOSERS", frčí k rohatýmu express. (srát na kebulku si nenecháme že...) Permku jsem na Thálce zažil už dostkrát. To už je o IC dění a o tom, jak se má příběh vyvíjet. Permku si dávají hráči sami (text Luelle), když cítí že to tak má být. Permku dávají DMka(vyjmečně), když cítí že je to tak správné. Takhle to funguje a na Thalii fungovat bude. Můžete z toho mít strach, nemusí se vám to líbit protože to jinde fungovalo jinak. Můj názor je podobný jako Sandoftime, akorát vám ho nebudu tak mlátit o hlavu. Chápu (ano, pochopil jsem hned ze startu) o co KPPS jde, ale věřte nebo ne, je to úplně zbytečné. Zapomeňte na paranoiu, že vás někdo stále jen sleduje s cílem: KILL Raději se bavte, vytvářejte děj, užívejte si toho, že se stále něco někde děje, že nám WB a Team pořád posílá nové a nové vymoženosti. Až se trochu rozkoukáte, věřím že pochopíte, že celý tento topic, byl z 99 procent zbytečný. (to jedno procento byl sandoftime - ze židle jsem se zkulal jen raz, ale stálo to za to) Aloha a fun!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: ---Klub přátel permanentní smrti--- Posted: 02:56 13. Jun 2010 |
|
|
Luelle wrote: ... Postavy které nerespektují smrt mají taky pokřivené charaktery... Permkař hlavně nechce umřít zbytečně. Mezihráčská solidarita neznamená, že se permkař nemá zabíjet, ale brát ohled na fakt, že smrt pro něj může být konec hraní postavy, tzn. sehrát ji s ním co nejlíp a samozřejmě zvážit i jiné možnosti (kolikrát pro něj horší a potupnější než smrt). Sama jsi napsala, že si má o permce každý rozhodnout sám, takže můžou být i jiné důvody než "velké" příběhy a omrzení postavy. Někdo prostě hraje postavu "hlouběji" (záměrně nepoužiju termín HCRP, aby se neozvali potrefení creepeři), baví ho větší realističnost, rizikovost a chce se vyhnout absurditám a okecávání smrti. Někdo se dokonce rozbrečel? Holt nejsou všichni otrlí drsňáci co jednají "bez výčitek". Proč třeba hru i trochu neovlivnit, když se pobaví obě strany? Přece i samotný výraz "hra" vyjadřuje "ovládání" a tedy i "ovlivňování". Jinak jsem taky permkař, ale hrát ji v podtemnu mi přijde jako extrém 
|
|
Top |
|