|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Quin_Fryar
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 06:46 15. Jul 2010 |
|
|
Hmmmm...
Když jsem zde dorazil úplně poprvé tak jsem ani nevěděl že tady je forum, ani stránky. Haky a link jsem dostal od kámošů.... tak jsem se připojoval na většinu světů, podle toho kam šla parta....
Na stránky a forum jsem se dycky dostal až po cca 3 týdnech hraní ve světě, kdy ten první úžas opadl a začal jsem si racionálně hledat informace.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 07:11 15. Jul 2010 |
|
|
*po přečtení zakroutí hlavou, pomalu zvedne oči k nebi a šeptá* : Ty to vidíš... rovnejma nohama pujdu do nebe, rovnejma....
Proč bych vlastně měl číst pravidla a forum, když můžu hrát jak se mi zlíbí. A když mi náhodou někdo řekne že dělám něco špatně tak alespoň můžu krčit rameny a hlásit kolem dokola že to nevím... Lidi, odkud se tady berete? To vám práce teamu lidí nestojí alespoň za trochu soudnosti?
//omluva za OT (i když tady je ho fest)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 09:03 15. Jul 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Quin_Fryar wrote: Hmmmm...
Když jsem zde dorazil úplně poprvé tak jsem ani nevěděl že tady je forum, ani stránky. Haky a link jsem dostal od kámošů.... tak jsem se připojoval na většinu světů, podle toho kam šla parta....
Na stránky a forum jsem se dycky dostal až po cca 3 týdnech hraní ve světě, kdy ten první úžas opadl a začal jsem si racionálně hledat informace. A tím tedy chceš říct co? Že pravidla by měla platit až od 3 týdnů co tu hráč hraje? Nebo že by neměly platit vůbec? Trochu myšlení do toho.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Merianra - prohřešky a tresty Posted: 10:52 15. Jul 2010 |
|
|
K tomu, aby se někdo naučil zásady slušného chováni mu žádná pravidla na webu nepomohou. To ho měli naučit doma. Nejde vypsat vše, co není vhodné dělat, takže seznam prohřešků lze brát jen jako vodítko. Pokud se někdo zvýhodňuje oproti ostatním a přijde mu to OK, je něco špatně.
Není tu dál co řešit, takže to zamykám!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|