|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Hafen
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 12:02 11. Aug 2011 |
|
|
J.F.Payne wrote: Řekl bych, že na vyšším AC, AB, savech a nebo jakémkoliv jiném statu určitě ne. O ano vzpominam si na davnou diskuzi kdy se nadzemci rozcilovali jak je mozne ze Xi An zachranila cernou hubu na povrchu...a nadavali dotycnemu dmku ze cernym hubam nadrzuje a podobne.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 12:07 11. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: O ano vzpominam si na davnou diskuzi kdy se nadzemci rozcilovali jak je mozne ze Xi An zachranila cernou hubu na povrchu...a nadavali dotycnemu dmku ze cernym hubam nadrzuje a podobne. No, zaprvé to bylo dávno, zadruhé se tím projevila neúcta hráčů k DM a jeho rozhodnutí a zatřetí neměli proč nadávat (pokud byla ta záchrana skutečně důvodná). Těžko ale můžu soudit jen z těchhle kusých informací. Každopádně přímý zásah boha jsem těmi výhodami taky úplně nemyslel.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 12:16 11. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
davidsoft wrote: kucik wrote: Ať první hodí kamenem, kdo ve hře nepřemýšlí, jak se zvýhodnit. Jak dosáhnout lepšího AB, AC, savů... Fakt by mě zajímalo, kdo si nezlepšuje výbavu, nenakupuje lektvary a stejnětak by se nekoupil třeba Thalův talisman, kdyby mu jeho přítomnost v invu zajistila dvojnásobnou šanci na oživení.
To neříkejte dvakrát, nebo si pro ten kámen půjdu... Rovnou kamion dlažebních kostek. S tvým ab se stejně netrefíš 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 12:34 11. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: O ano vzpominam si na davnou diskuzi kdy se nadzemci rozcilovali jak je mozne ze Xi An zachranila cernou hubu na povrchu...a nadavali dotycnemu dmku ze cernym hubam nadrzuje a podobne. Chudák xi´an, takhle jí obviňovat z nějakého protěžování... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 12:41 11. Aug 2011 |
|
|
jinak v případě smrti na Thálii můžete zkusit alt+F4 a dát si třeba 3x otčenáš, pokřižovat se promnout růženec mezi prsty. Možná to bude mít větší účinek než si myslíte  .
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 12:47 11. Aug 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
tao kan wrote: jinak v případě smrti na Thálii můžete zkusit alt+F4 a dát si třeba 3x otčenáš, pokřižovat se promnout růženec mezi prsty. Možná to bude mít větší účinek než si myslíte  . Myslíš, že měli ten růženec?
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 12:54 11. Aug 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
DM náš, jenž jsi v nebesích, posvěť se Dm hůlka tvá, přijď DMkill tvůj, buď questy tvé jako v podtemnu, tak i nad zemí. XP naše vezdejší dejž nám dnes a odpusť nám naše viny, jakož i my odpouštíme našim summonům a neuveď nás v lagy, ale zbav nás od všech bugů. Neboť tvůj je modul i moc i sláva navěky(do restartu). F5.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 12:58 11. Aug 2011 |
|
|
kucik wrote: DM náš, jenž jsi v nebesích, posvěť se Dm hůlka tvá, přijď DMkill tvůj, buď questy tvé jako v podtemnu, tak i nad zemí. XP naše vezdejší dejž nám dnes a odpusť nám naše viny, jakož i my odpouštíme našim summonům a neuveď nás v lagy, ale zbav nás od všech bugů. Neboť tvůj je modul i moc i sláva navěky. F5. To si musim ulozit 
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 13:03 11. Aug 2011 |
|
|
kucik wrote: DM náš, jenž jsi v nebesích, posvěť se Dm hůlka tvá, přijď DMkill tvůj, buď questy tvé jako v podtemnu, tak i nad zemí. XP naše vezdejší dejž nám dnes a odpusť nám naše viny, jakož i my odpouštíme našim summonům a neuveď nás v lagy, ale zbav nás od všech bugů. Neboť tvůj je modul i moc i sláva navěky(do restartu). F5. Ohjééé... 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 13:06 11. Aug 2011 |
|
|
kucik wrote: DM náš, jenž jsi v nebesích, posvěť se Dm hůlka tvá, přijď DMkill tvůj, buď questy tvé jako v podtemnu, tak i nad zemí. XP naše vezdejší dejž nám dnes a odpusť nám naše viny, jakož i my odpouštíme našim summonům a neuveď nás v lagy, ale zbav nás od všech bugů. Neboť tvůj je modul i moc i sláva navěky(do restartu). F5. Drsné  . Konečně kvalitní text v téhle diskuzi 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 14:33 11. Aug 2011 |
|
|
Tak, a ode dneška všichni povině pomodlit před každým lognutím, Questem a spaním!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 15:00 11. Aug 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Tak, a ode dneška všichni povině pomodlit před každým lognutím, Questem a spaním! A když budeš ve hře ty, tak raději i tuhle, což? Modlitba při starostech Drahé DM, mám starosti a jsem plna obav. Tíseň a strach mi zaplavují rozum. Snad je moje láska k Tobě slabá a nedokonalá, a proto ta ustaranost. Snažila jsem se přesvědčit sama sebe, že nemám proč si dělat starosti. Zdá se mi, že mi to přesvědčování nepomáhá. Vím, že bych se měla jenom s důvěrou odevzdávat Tvé něžné péči a vedení. Ale jsem příliš neklidná, dokonce i na to, abych se modlila. Dotkni se mne, drahý Pane, svou DM hůlkou a pomoz mé zneklidněné postavě, aby pochopila, že i Ty jsi zdejší DM a že se nemusím bát žádného zla. Enter. //Ne není to z mé hlavy, upravila jsem si modlitbu nalezenou zde http://www.verite.cz/cs/modlitba-pri-starostech
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 16:33 11. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: Podstata a smysl je v tom, ze kdyz knezka/matrona provede ceremonii se svym rodem, tak prizen bohyne se dotkne kazdeho proste ji citi a postava (mluvim o ic pohledu, ne o pohledu hrace!) ma motivaci uctivat. J.F.Payne wrote: To jde i teď, a elegantněji. Hafen wrote: A jak to konkretneji ti uctivaci pociti?  No hele, ja hrát klerika, tak buffy rozdávám jen těm, kteří si to dle něho zaslouží. Zkrátka něco takového: "Jsi bezvěrec? Nerespektuješ mého boha? Uctíváš bohy, kteří jsou v rozporu s mým bohem? No tak to si trhni, nic nebude..."
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Deity system Posted: 16:42 11. Aug 2011 |
|
|
A skupina te sezere  Edit: zaziva 
|
|