Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 12:55 17. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Kam zmizeli mágové?
PostPosted: 00:43 13. Oct 2011 
Bůh
 Profile

Ty jsi ale stejne jen ten módní doplnek jak píšeš .. takhle bys byl alespon modni doplnek s hastem :biggrin:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 06:29 13. Oct 2011 
Ďábel
 Profile

Alvarion wrote:
Myslim, ze cekem maga hrat umím. Nejsem top, ale umím. V arene jsem se svym byvalym spatne postavenym magem sundal 2-3 postavy..... Dokazu si predstavit, ze dostanu velké množství i epiků zejmena WM a jim podobným. Na druhou stranu ukaz mi jediného mága, kterej mne v aréne sundá s Willem.

To je spíš na šikovnosti hráče a možnostech jeho postavy a kouzlech, které postava má.
Dle mě mág či zaklínač, může RDD složit vcelku hravě.

Se svou druidkou jsem v aréně složil RDD :roll:

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 06:45 13. Oct 2011 
Měšťan
 Profile

-RoF- wrote:
Alvarion wrote:
Myslim, ze cekem maga hrat umím. Nejsem top, ale umím. V arene jsem se svym byvalym spatne postavenym magem sundal 2-3 postavy..... Dokazu si predstavit, ze dostanu velké množství i epiků zejmena WM a jim podobným. Na druhou stranu ukaz mi jediného mága, kterej mne v aréne sundá s Willem.

To je spíš na šikovnosti hráče a možnostech jeho postavy a kouzlech, které postava má.
Dle mě mág či zaklínač, může RDD složit vcelku hravě.

Se svou druidkou jsem v aréně složil RDD :roll:

Je rozdil zabit RDD a RDD :). RDD neslibuje, ze bude nejlepsi, jen ma k tomu obri dispozice. RDD je dobry pro kazdeho, pro ty co neumi nic, tem pomuze prezivat. A pro ty kteri umi, dokazi jeho schopnosti vyuzit na maximum.

Ale rict:"Se svou druidkou jsem v aréně složil RDD" to bohuzel nema vypovidajicic hodnotu.

Reply with quote  

PostPosted: 07:14 13. Oct 2011 
Ďábel
 ICQ  Profile

Zindo wrote:
Ale rict:"Se svou druidkou jsem v aréně složil RDD" to bohuzel nema vypovidajicic hodnotu.

Proč ne? Druidi mají super věci a proměny, nemyslím, že by to bylo až tak nereálné. Co má RDD kromě obří síly a imunity na oheň? Nic, co by se mohlo rovnat kouzům specialoizovanýho spellcastra, klerika, zaklínače nebo mága - ne barda.

Reply with quote  

PostPosted: 07:28 13. Oct 2011 
Ďábel
 Profile

Zindo wrote:
Je rozdil zabit RDD a RDD :). RDD neslibuje, ze bude nejlepsi, jen ma k tomu obri dispozice. RDD je dobry pro kazdeho, pro ty co neumi nic, tem pomuze prezivat. A pro ty kteri umi, dokazi jeho schopnosti vyuzit na maximum.

To je fakt, no ale druidka byla myslím o 4 lvy níž. Na zápasy to nakonec skončilo 2:1 pro RDD, ale vím že i druid je schopný ho složit.

Derken- wrote:
Vy si vůbec, ale vůbec nedokážete představit jak je o nervy si cepovat wizarda do dokonalosti :mrgreen: :mrgreen:

Čekám na den, kdy se mě wizna nezeptá co má naspat a pronese jen "všechno připraveno, můžeme vyrazit" :) Ten den se ožeru :!:

Hehe tak to je o znalostech dungů a party no, ale věřím, že je to o nervy.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 07:54 13. Oct 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Hehe, tak to bych tvýho mága nechtěl 8)

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 08:21 13. Oct 2011 
Ďábel
 Profile

Derken- wrote:
Hehe, tak to bych tvýho mága nechtěl 8)

Myslíš mě? No já jednou o mágovi přemýšlel, spíš bojovném mágovi. Ne že bud stát někde v invisu a jen sledovat bitvu, ale že s eaktivně zapojím kouzly a tak.

A ty bys mého mága nechtěl, jen proto, že ho hraju já. Hmm že bych udělal nové ACC? Ted je to zase v módě :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 08:23 13. Oct 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

dark - s tebou nemá cenu se dohadovat... pointu jsi nepobral, dlabu na to

Jon - nezapomínej, že RDDčka mají imku na paralýzu.. celkem užitečná věc

Reply with quote  

PostPosted: 08:24 13. Oct 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Nechtěl bych tvýho mága, protože si myslíš, že je to o znalosti dungů a party :) Já myslím, že je to o x jiných věcech, co z mága udělají toho nejlepšího.

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 08:39 13. Oct 2011 
Ďábel
 Profile

Derken- wrote:
Nechtěl bych tvýho mága, protože si myslíš, že je to o znalosti dungů a party :) Já myslím, že je to o x jiných věcech, co z mága udělají toho nejlepšího.

Například?

Pokud beru mága jako člena party, který není jen doplněk a je posilou pro party.
Tak mág musí znát členy party a musí vědět, kdo co umí a podobně (což samozřejmě stojí nějaký ten čas hraní s dotyčnýma, aby je poznal), pak už mág automaticky ví komu dát jaký boost, kdo jak bojuje a tak dále.

Mág je pro mě nejvhodnější kandidát na informátora party.
Vůdce party (bojovník, bard, paladin a podobně), nejlepší někdo silný v první lajně, rozkazuje kdo co má dělat a podobně.
Mág zezadu sleduje boj, zapojuje se, pomáhá a co především, informuje členy party o různých nebezpečích.
Mág nebo zaklínač díky tomu může rozhodovat bitvy.

Což u podtemnáků je skvělá věc, páč krásně drží při sobě a znají se.
Chyba povrchu je ne jen v různorodosti a touze po sólování, ale o tom, že se tam často vyskytují tak zvaní "bourači part" (pokud to někdo bude brát na sebe, tak pardon, ale je to tak :) ), kteří prostě partu trhají a vznikají hádky a tak dále.

Trošku z části mimo téma, pardon :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 09:18 13. Oct 2011 
Bůh
 Profile

J.F.Payne wrote:
Zindo wrote:

Proč ne? Druidi mají super věci a proměny, nemyslím, že by to bylo až tak nereálné. Co má RDD kromě obří síly a imunity na oheň? Nic, co by se mohlo rovnat kouzům specialoizovanýho spellcastra, klerika, zaklínače nebo mága - ne barda.

imku na paralýzu, extra AC, a protože se jede převážně na barda tak taky veškeré schopnosti co má bard jako další AC, písně, bardská kouzla, umd, hodně životů a boost do dalšch tří statů

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 11:53 13. Oct 2011 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

1. Expování se summonem je na testy. Jeden údaj o tom, že za sólo by to bylo za 70-80 a se summonem za 29 nic moc neřekne. Osobně se mi do nich teď ale nechce. To testování je otravná, zdlouhavá magořina minimálně na celý den. :wink: Nicméně vedu v patrnosti, že je třeba to otestovat. Jinak si myslím, že problém nebude ani tak jeden mág + summon, spíš mág + přítelíček + summon a ještě větší problém by mohli být třeba dva druidi a mág, s vyvolanýma třema summonama, třema přítelíčkama a dvěma ovládnutýma zvířatama. Tohle bych rád někdy otestoval, zda má taková parta šanci expit. Protože koneckonců ten systém má party podporovat a nikdo neříká, že to nemůže být třeba zrovna taková parta.

2. Mág mi přijde v pohodě a na mnoho věcí je vynikající. Silově rozhodně nepatří mezi nejslabší povolání. Při vhodném buildu je navíc velice všestranný. Jen je fakt, že jsem viděl při creepu i při CvC jen velmi málo dobře hraných mágů (tak 1/4). Ten zbytek se prostě někde krčí vzadu, boosty dává na požádání a vrchol umění je hození draka. A pořádně nezná kouzla, jejich účinky, neví co si nameditovat, nerozumí fungování imunit, ruček a podobně. Mág je prostě na hru dost náročné povolání. Je obrovský rozdíl jít s mágem, kterého hraje někdo kdo umí a ví co dělá a drží si i v tuhém boji chladnou hlavu a přehled nebo jít s mágem, kterého hraje někdo, kdo má co dělat aby prostě vůbec stíhal reagovat. IMHO. Do budoucna by se určitě u mágů měl upravit přítelíček pixie.

3. Hůlky. To, že jsou je super, protože jsou efektivním zp§sobem, jak odčerpávat prachy a udržovat v chodu ekonomiku. Tak jak jsou a jak fungují jsou ale pořád ještě přesílené. Zdražení bylo jen okamžité zaplácnutí zjevné ekonomické nespravedlnosti IMHO. Jejich používání se zdražilo, ale základní problém tam je v tom, že se každá hůlka (i třeba ta brána s původně snad 8x použití) dobije na 50 nábojů, takže je tam 50 balorů v jedné hůlce. To je humus. Už jen kdyby to dobíjení drželo původní maximální počet nábojů, se kterým se ta hůlka kupuje a za stejnou cenu jako teď, bylo by to mnohem rozumnější. Protože tam pak bude omezení velikosti invu a je rozdíl mít na 50 balorů jeden item a zaplácnout si v invu dvě políčka a nebo 7 itemů a zaplácnout si 14 políček. Majetek postav je teoreticky nekonečný (je to jen o čase, levelu a creepu), ale velikost inventáře ne. A high epický UMD - hůlkař je nakonec omezen hlavně velikostí inventáře (zbraně, lektvary, svitky, hůlky, hole) - 20M ve výbavě třeba. Další možnost úprav tímto směrem je nechat věci jako je brána a podobně jen do těch velkých holí (legendární hůl pána sfér) a v malých hůlkách tahle silná kouzla úplně zrušit. To sebou nese nutnost postarat se, aby ty velké hole byly i v podtemnu a ne jen na povrchu.

PS: hůlka slovo víry (a další obdobné) by snad i mohla (měla, je to jedna z mála průchozích taktik, jak aspoň zpomalit určité buildy) zůstat, ale hodilo by se dát do alchymie větší obnovu nebo aspoň odstraň hluchotu a slepotu v lektvaru. Tohle by hodně pomohlo. Klidně na nějaký vysoký katalyzátor (80+) u odstraň hluchotu a slepotu nebo max katalyzátor a velmi vzácné suroviny u větší obnovy. Aby se vývážil hůlkař vs třeba WM. Teď nemá libovolný WM bez SR proti libovolnému, správně vybavenému hůlkaři reálnou šanci a navíc je to právě hůlkař nebo obecně UMD, kdo může i tu větší obnovu.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Last edited by LDamian on 12:26 13. Oct 2011, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 12:22 13. Oct 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

LDamian wrote:
... základní problém tam je v tom, že se každá hůlka (i třeba ta brána s původně snad 8x použití) dobije na 50 nábojů, takže je tam 50 balorů v jedné hůlce. To je humus. Už jen kdyby to dobíjení drželo původní maximální počet nábojů, se kterým se ta hůlka kupuje a za stejnou cenu jako teď, bylo by to mnohem rozumnější. ...
To je zjevný bug, netušil jsem že tomu tak je. To je třeba co nejdříve odstranit.
IMHO se při dobíjení vychází z ceny hůlky, předpokládám.

Reply with quote  

PostPosted: 12:36 13. Oct 2011 
Rytíř
 Profile

dexar je slabej dexař je slabej !!! *zmatkuje* ua neumi vubec nic neeeee sam neprojde nic neeee *běha okolo* Mag je silnej pokud vis jak ho pouzit v jaky situaci :)) to ze si nemuzes projit par blbych dungu v prahvozdu ... tak di jinam (černej les,podtemno, atd atd ) vzdyt je toho pozehnane

Reply with quote  

PostPosted: 12:52 13. Oct 2011 
Bůh
 Profile

DenGrasse wrote:
LDamian wrote:
... základní problém tam je v tom, že se každá hůlka (i třeba ta brána s původně snad 8x použití) dobije na 50 nábojů, takže je tam 50 balorů v jedné hůlce. To je humus. Už jen kdyby to dobíjení drželo původní maximální počet nábojů, se kterým se ta hůlka kupuje a za stejnou cenu jako teď, bylo by to mnohem rozumnější. ...
To je zjevný bug, netušil jsem že tomu tak je. To je třeba co nejdříve odstranit.
IMHO se při dobíjení vychází z ceny hůlky, předpokládám.

ne z ceny počtu nábojů do 50tky

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]