|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sorrow
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 01:35 13. Jan 2008 |
|
|
jitka wrote: jako bys to neznal co muze byt tak bude pouzito proti tobe  nahodou tenhle prevlek se ceni super  To jo.Jen to cekani aby aspon nekdo prisel s tech hlasenejch  Pac,uz to vypadalo ze padnu pod stul statej,jak nikdo nechodil.Sem tam cekal v rohu asi tri hodky a poslouchal ostani lidi u me co to leze do hospody za hruzy 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 01:45 13. Jan 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Poměr 1:4 to není ještě tak zlé jak jsem čekal. Samotného mne zajímá, koho hra tam dole chytne  )
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 01:53 13. Jan 2008 |
|
|
2Liuk: já ještě nejsem rozmyšlenej, ale když budou hráči tak pudu možná taky do Podtemna. Jenže radši potkávam postavy a neexpim, tak aby tam vůbec někdo byl 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 06:45 13. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
NEchtel sem puvonde tedka dlouho psat, aby sem srovnal score za prispecky s ostatnima...., ale nejak sem to nevydrzel. Nevfim na co Igor narazi?! A RES at si to s nechutne slabejma carodejema uzije  :D:D:D:D:D...papa a dobrou noc. podzimni sraz nejvic!!!!!
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 10:56 13. Jan 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
igor wrote: 2Liuk: já ještě nejsem rozmyšlenej, ale když budou hráči tak pudu možná taky do Podtemna. Jenže radši potkávam postavy a neexpim, tak aby tam vůbec někdo byl  Plánuje se už jedna drowská rodina, takže by jsi na někoho dole narazit měl 
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 11:16 13. Jan 2008 |
|
|
Joooo Kiri nekdo toho maga musi hrat i kdyz je tak slabej  ale prej bude po waipu v Karate cirgus a tam te uchrani pred jezevcama v divocine  tak se muzes vratit taky jako mag 
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 11:31 13. Jan 2008 |
|
|
Jinak ty fotecky pockej jen co se Igore dostanes do rukou vis ze se nerad fotim  Pekny a je to dost ze je tu mame a tesim se na nasledujici zazvam Thalieskejch srazu a dalsi particky divne ujetejch lidi jako ja co si hrajou jako male deti 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 11:44 13. Jan 2008 |
|
|
RES wrote: ... Já nic, já muzikant  To byl Rejtyho foťák a v hospodě fotil hlavně on  Jinak nějakej sraz už by se moh začít plánovat... ale asi až většině zkončí zkouškový, nebo vysvědčení 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 11:46 13. Jan 2008 |
|
|
Jen nakej sraz naplanujte, ale muzu v unoru az. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 12:55 13. Jan 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Zatim to vypada na povrch, uz ani nevim kdy jsem byl naposled slusnak, tak mam celkem chut zase sekat dobrotu. Druha varianta by byl duergar, ale jelikoz vim zatim jen o jednom, max dvouch hracich co by sli za duergary, tak to nevidim dobre. Vono se asi ze zistnejch duvodu dole nechce nikomu hrat nic jinyho nez drowa. Po pravde, taky jsem cekal od duergaru neco jinyho. Nejsem si uz jistej jak to bylo na arkhalii ale myslim, ze takhle nevypadal (po strance vlastnosti). Coz o to, hral bych ho i takhle, ale ve dvouch tam nebudu delat poskoka drowum.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 14:39 13. Jan 2008 |
|
|
Shifter wrote: Coz o to, hral bych ho i takhle, ale ve dvouch tam nebudu delat poskoka drowum. Přesně tak!!!Duergaři uzavřeli s drowama příměří.Doufám,že to příměři vezme za své jako na Arkhalii 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 14:43 13. Jan 2008 |
|
|
Pivo wrote: Shifter wrote: Coz o to, hral bych ho i takhle, ale ve dvouch tam nebudu delat poskoka drowum. Přesně tak!!!Duergaři uzavřeli s drowama příměří.Doufám,že to příměři vezme za své jako na Arkhalii  Tak holt budete dělat ve čtyřech poskoky Ostrovanům na povrchu 
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 14:49 13. Jan 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
tak toho bych se nebal 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 14:50 13. Jan 2008 |
|
|
igor wrote: Tak holt budete dělat ve čtyřech poskoky Ostrovanům na povrchu  Za ostrovany jsem hrál bylo to super.Pěkné město a společnost taky.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 14:53 13. Jan 2008 |
|
|
Pivo wrote: Shifter wrote: Coz o to, hral bych ho i takhle, ale ve dvouch tam nebudu delat poskoka drowum. Přesně tak!!!Duergaři uzavřeli s drowama příměří.Doufám,že to příměři vezme za své jako na Arkhalii  Vše, co není Drowské... nemá nárok na existenci... 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|