|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jitka
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 19:42 14. Jan 2008 |
|
|
presne tak kiri a delas dobre  ale aspon vis ze zitra bude hezky 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 19:43 14. Jan 2008 |
|
|
Kiri wrote: RES wrote: Paniiii cucim jako blazen ze bude hrat takove spousta carodeju i pres to ze to je tak slabe a nehratelne povolani  hihi nerikam nic Hehehe, ani ja nic nehovorim ... len nech dalej "vylepsuju maga" ja si pockam mesiac po wipe 
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 00:03 15. Jan 2008 |
|
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 01:01 15. Jan 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Mnich - hadžime. btw: koukam, že stromomilové se zatim moc nechytaj.. vivat chaos .. sakra nechtěl sem já náhodou hrát mnicha?  *plácne se přez čelo*
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
jiromir
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 15:20 15. Jan 2008 |
|
|
Puvodne jsem myslel ze budu lehce druidovitej hranicar, ale jak tak koukam, o ty stromky by se nikdo jinej nepostaral, tak se toho asi ujmu  Takze +druid/-ranger
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 22:18 16. Jan 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
já budu mít asi prsty všude i v cizích měšcích jiank zatím koukám 49 hlasů tak pokud totu všecko bude hrát, tak to vypadá valice pěkně p.s.:snad mě těch 49 lidí občas nechá ohřát ruce v jejich měšcích 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 01:53 17. Jan 2008 |
|
|
cmon wrote: já budu mít asi prsty všude i v cizích měšcích jiank zatím koukám 49 hlasů tak pokud totu všecko bude hrát, tak to vypadá valice pěkně p.s.:snad mě těch 49 lidí občas nechá ohřát ruce v jejich měšcích  Vypada to opravdu pekne ale uvidi se az po wipu... Jinak, kdyby melo opravdu hrat tolik hracu, tak budu kolem tebe behat s natrzenejma kapsama aby te nezabla ruka (prosim,nehledat v tom sexualni podtext) 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 07:12 17. Jan 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Sorrow wrote: cmon wrote: já budu mít asi prsty všude i v cizích měšcích jiank zatím koukám 49 hlasů tak pokud totu všecko bude hrát, tak to vypadá valice pěkně p.s.:snad mě těch 49 lidí občas nechá ohřát ruce v jejich měšcích  Vypada to opravdu pekne ale uvidi se az po wipu... Jinak, kdyby melo opravdu hrat tolik hracu, tak budu kolem tebe behat s natrzenejma kapsama aby te nezabla ruka (prosim,nehledat v tom sexualni podtext)  Super tak aspoň někdo bude takhle dosti solidární 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 07:47 17. Jan 2008 |
|
|
Tááákovejch hráčů.... to budou zase lagy  A jako jestli se Thalie spustí a napíše mi to při pokusu se připojit "server obsazen", tak bude vážně nastvaný.. a vy mě ještě neznáte.. ale....
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 08:44 17. Jan 2008 |
|
|
maku wrote: Tááákovejch hráčů.... to budou zase lagy  A jako jestli se Thalie spustí a napíše mi to při pokusu se připojit "server obsazen", tak bude vážně nastvaný.. a vy mě ještě neznáte.. ale.... Tak to ja bych skakal radosti, ale myslim, ze to hnedtak nehrozi, maximalni limit hracu na serveru je dost velkej. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 09:13 17. Jan 2008 |
|
|
Rejty wrote: maku wrote: Tááákovejch hráčů.... to budou zase lagy  A jako jestli se Thalie spustí a napíše mi to při pokusu se připojit "server obsazen", tak bude vážně nastvaný.. a vy mě ještě neznáte.. ale.... Tak to ja bych skakal radosti, ale myslim, ze to hnedtak nehrozi, maximalni limit hracu na serveru je dost velkej.  A utahl by to serv? ponevadz jestli jo tak ja reknu tem deseti hracum ktery sem naschval, abych nemel lagy, odradil 
_________________ Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 09:16 17. Jan 2008 |
|
|
Uvidime, kdyztak se poridi novej, jestli bude tolik lidi. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 09:27 17. Jan 2008 |
|
|
Rejty wrote: Uvidime, kdyztak se poridi novej, jestli bude tolik lidi.  Nou probleemo  ...Seth dostal vod novyho roku na PilsFree funkci poloboha  takze kdyz Rejty nebude zlobit a uz nikdy nebude mlzit bude ten nejlepci stroj co kdy v zivote PilsFree melo  ...vocem by ta nase sit prece byla kdyz by nam lagovalo NWN 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 11:31 17. Jan 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
No nectel jsem to rikat tak na tvrdo, ale mam na foru asi 15 uctu. Chtel jsem aby ste meli radost z velke navstevnosti No bylo by pekny kdyby mela thalie zakladnu o 50. kusech. Aspon by mel nas klan otrokaru porad co delat 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Jake povolani budete hrat? Posted: 12:55 17. Jan 2008 |
|
|
Shifter wrote: ... jéé, vy budete hrát otroky? to bychom se mohli nějak dohodnout... 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|