|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
artaxas
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 17:23 28. Jul 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Dotaz k fóru... U gildovních fór se mi zobrazují "jen" první tři (povrch, Morus, cosi). Dá se to nějak upravit, nebo čím je dané to pořadí  máš přístup pouze do sekcí, kde jsi členem, nebo se tě přímo týkají - tuším.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:22 28. Jul 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Ano, děkuji, to jsem "opravdu" nevěděl.
Moje pointa je, že tam mám víc jak tři sekce a preferoval bych, abych si jednu sekci prohodil za druhou.
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:46 29. Jul 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Takova kouzla phpBB neumi.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:53 30. Jul 2012 |
|
|
Ještě jeden dotaz. Jak je to s družinou? Když s někým jsem ve skupině, musíme být nutně i ve stejné nebo blízké lokaci?
Běžně jsem ve skupině a na dálku kecáme o životě s nějakým lovcem, zatímco já se mořím v dílnách. Přecejen se lépe kliká na obrázek než listuje v seznamu. V dílnách bývá nuda.
Je to snad něco proti pravidlům, když dotyčného tato komunikace neobtěžuje a ba přímo jí prakticky i vyžaduje?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:32 30. Jul 2012 |
|
|
Bylo by to proti pravidlům, pokud byste toho zneužívali třeba tak, že by tvoje postava byla někým přepadena a někdo ze členů tvé družiny by ve městě sebral lidi a šel ti na pomoc. Jinak mít družku a jen tak po tellech (žádné psaní do družiny) vykecávat, je běžná praxe.
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:35 30. Jul 2012 |
|
|
Na druhou stranu se také může stát, že DM s postavou na druhém konci něco hraje, bude mu např. měnit přesvědčení a tobě se tím změní také.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:42 30. Jul 2012 |
|
|
DM by před změnou přesvědčení mělo hráče vždy požádat, aby vyskočil z družiny, jinak také může změnit přesvědčení polovině hráčů online.  Třeba v podtemnu bývala běžná praxe, že v družině byli téměř všichni, například proto aby nebyli navzájem v odporu a mohli snadno používat /pc dislike. A i na povrchu jsem často býval v družinách o 12+ lidech, zejména pokud se jen tak kecalo.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:47 30. Jul 2012 |
|
|
Ale je dobré, když na v případě DM questu na to myslí obě strany. A nespamí do kanálu "Družina".
_________________ .
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:02 30. Jul 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Ale je dobré, když na v případě DM questu na to myslí obě strany. A nespamí do kanálu "Družina". Asi jsem se špatně vyjádřil. Já myslel normální partu a kecat na dálku. Podstatné v mém dotazu bylo právě to, jestli můžu být v někým ve skupině, když já jsem na jednom konci světa a on na druhém. A odůvodnění je právě to kecání, protože přes obrázek se povídá líp, než přes seznam hráčů
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:03 30. Jul 2012 |
|
|
Muzes. Zakazane to neni.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:33 31. Jul 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: A odůvodnění je právě to kecání, protože přes obrázek se povídá líp, než přes seznam hráčů Pokud si s někým dopisuješ po tellu, stačí kliknout na nějaký jeho portrét v okně chatu (např. ten u jeho posledního tellu), není třeba být v družině. Funguje to s výjimkou případu, kdy se daný hráč relogne a klikneš na portét u zprávy, kterou napsal před relogem. Rovněž to nefunguje u NPC ovládaných DM.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:34 31. Jul 2012 |
|
|
davidsoft wrote: Pokud si s někým dopisuješ po tellu, stačí kliknout na nějaký jeho portrét v okně chatu (např. ten u jeho posledního tellu), není třeba být v družině. Funguje to s výjimkou případu, kdy se daný hráč relogne a klikneš na portét u zprávy, kterou napsal před relogem. Rovněž to nefunguje u NPC ovládaných DM. Vím, jenže když napíšu o dost zpráv víc než on, tak už tam na jeho ikonku musím opět listovat. Takže opět ne vždy praktické.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 16:13 31. Jul 2012 |
|
|
Které druhy přítelíčka by si mág neměl brát, když nechce skončit na hranici? Bere se vůbec přítelíček jako nějaká špatnost, i když vypadá vážně pochybně? Je koneckonců pod kontrolou mága...
EDIT: Abych tu otázku rozšířil - může si hodný mág vybrat třeba létající oko jako přítelíčka? (Třeba jako takovou kuriozitu, kterou se chlubí před přáteli z katedry arkanobiologie/xenobiologie nebo něco takového)
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 16:36 31. Jul 2012 |
|
|
Přítelíčci s evil přesvědčením, stejně jako nemrtví přítelíčci nejsou pro Karathu zrovna vhodnou volbou.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 16:37 31. Jul 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Caehan wrote: ...třeba létající oko jako přítelíčka? (Třeba jako takovou kuriozitu, kterou se chlubí před přáteli z katedry arkanobiologie/xenobiologie nebo něco takového) Řeknu to takhle - "naše" zkušenosti - v Karathě je na veřejnosti zakázaný volný pohyb (byť v "doprovodu") "dráčka", velmi pochybuji, že by veřejně prošel beholdeřík. V soukromí si můžeš mít cokoli, ale musíš počítat s RP dopady, že tě (například) někdo práskne inkvizici a bude tě čekat případný "pohovor" nebo pokuta. Takže pokud máš rád výzvy  , hurá do toho, v opačném případě - víla je jistota  (a taky uber pasťař, odemykač a na zbytek jsou sumoni, eeee, WMka) a tak to má být! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|