|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 09:20 02. Oct 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já zase odepíšu dva tři telly a padne to 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 09:44 02. Oct 2010 |
|
|
Hmm nechci radit,ale nebylo by lepší nahrát původní verzi a pak opravit tuhle?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 09:45 02. Oct 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A hadej, co od rana delam.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 09:48 02. Oct 2010 |
|
|
White wolf wrote: Hmm nechci radit,ale nebylo by lepší nahrát původní verzi a pak opravit tuhle? Takovéhle připomínky určitě každému dodají nové sily pro práci na modulu. Prosímtě, probuďse, svět se netočí jen kolem Tebe/Vás 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 10:10 02. Oct 2010 |
|
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 10:11 02. Oct 2010 |
|
|
Sorrow wrote: White wolf wrote: Hmm nechci radit,ale nebylo by lepší nahrát původní verzi a pak opravit tuhle? Takovéhle připomínky určitě každému dodají nové sily pro práci na modulu. Prosímtě, probuďse, svět se netočí jen kolem Tebe/Vás  Ne? Já ti nevím,ale modul bez hráčů je mrtvej modul nebo se pletu?
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 10:13 02. Oct 2010 |
|
|
kucik wrote: A hadej, co od rana delam. Prosím tohle nebyl útok na tebe ...je mi jasný,že děláš vše co de,ale dle mě prostě když mám doma věc co nefunguje tak si vemu tu funkční byť starší. 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 11:43 02. Oct 2010 |
|
|
White wolf wrote: Ne? Já ti nevím,ale modul bez hráčů je mrtvej modul nebo se pletu? Modulu bez hráčů jako jsi ty se naopak uleví...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:02 02. Oct 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Bože, nabídla řešení, omluvila se pokud by to někoho z vás urazilo a vy na ni dál útočíte Takovéhle příspěvky bych si od někoho, kdo má být vedoucí nepředstavoval...
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:11 02. Oct 2010 |
|
|
Muthor6 wrote: Bože, nabídla řešení, omluvila se pokud by to někoho z vás urazilo a vy na ni dál útočíte Takovéhle příspěvky bych si od někoho, kdo má být vedoucí nepředstavoval... Opravdu užitečný návrh řešení. Ještě, že to teď víme. To pády jistě vyřeší.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:21 02. Oct 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Rejty wrote: White wolf wrote: Ne? Já ti nevím,ale modul bez hráčů je mrtvej modul nebo se pletu? Modulu bez hráčů jako jsi ty se naopak uleví... A jinak dobrý ? Vyspal ses dobře ?
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 12:22 02. Oct 2010 |
|
|
Jéééé klííííd, šak on to Kucik opraví 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 07:05 03. Oct 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ono když nefunguje modul, někdo se ho snaží nahodit/opravit a on stále padá a stále někdo píše připomínky na foru, tak to naštve.. vy jen sedíte a čekáte až se to nahodí, tým je ten kterej čte narážky a snaží se to opravit
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Treason
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 14:39 05. Oct 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli když sem kvůli pádu serveru umřel, mohu požádat o vytažení z podsvětí? Pokud ano, předem děkuji. Acc: Final_Treason Char: Bivrik nebo Acc: Bishop Char: Kahrka Kahrka mě kdyžtak logne, když nebudu ve hře a to asi nebudu pze jdu do práce EDIT: VYŘEŠENO -> Velké díky DMku OneIceOne
_________________ Bivrííík Také znám jako Bhaall
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:28 06. Oct 2010 |
|
|
16:27 - pád serveru
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|