|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 14:15 06. Mar 2008 |
|
|
Zyga wrote: Fakt nevim, bych s tema dalsima zmenama este pockal na craft a jak se bude dat vydelavat tim. Zase ted si kazdej tech svejch par lepsich itemu fakt vazi o to přece vůbec nejde... nikdo nepožaduje tuny ničeho. a craft bude určitě prima, ale ne všichni chtěj craftit... jsou postavy kterejm práce smrdí a co maj dělat ty ? nějaký jiný možnosti se prostě hodí.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 14:54 06. Mar 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: Zyga wrote: Fakt nevim, bych s tema dalsima zmenama este pockal na craft a jak se bude dat vydelavat tim. Zase ted si kazdej tech svejch par lepsich itemu fakt vazi o to přece vůbec nejde... nikdo nepožaduje tuny ničeho. a craft bude určitě prima, ale ne všichni chtěj craftit... jsou postavy kterejm práce smrdí a co maj dělat ty ? nějaký jiný možnosti se prostě hodí. každý smrad rozežene vhodně použitý bič.....  to pak i práce voní jako Černá růže.
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 14:57 06. Mar 2008 |
|
|
Teesha wrote: každý smrad rozežene vhodně použitý bič.....  to pak i práce voní jako Černá růže. no nevim, některý flákači sou tak líný že nebudou chtít ani držet bič... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Arto
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 15:02 06. Mar 2008 |
|
|
A ti co budou craftit, nebudou dělat nic jinýho...
_________________ Oloth Zhah Tuth Abbil Lueth Ogglin
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 15:04 06. Mar 2008 |
|
|
Arto wrote: A ti co budou craftit, nebudou dělat nic jinýho...  třetí strana mince...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 18:35 06. Mar 2008 |
|
|
Veci na vydelek se pridavaji postupne, najskor sa prida craft a pak aj dalsie veci, ktore umoznia prijem postav, len treba vyckat a byt trpezlivy. Na vsetkom sa usilovne pracuje.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 23:34 13. Mar 2008 |
|
|
Celé podtemno potřebuje překontrolovat spawn bestií. Bestie jsou z mě nopochopitelného důvodu tak blízko přechodům, že než se stihnou postavy naloadovat, tak už je hlodaj (...a v 95%případů zabijou) Do tý doby odmítám prozkoumávat nové lokace, protože kvůi téhle fatální chybě se to rovná jisté smrti 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 23:43 13. Mar 2008 |
|
|
Mozna mrknout i na casovani spawnu, nekde se obnovuje podezrele rychle  coz je docela ultimatni pro ty postavy ktery cirou nahodou prezili bestie hned u prechodu
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 23:59 13. Mar 2008 |
|
|
na podtemnu bych změnil všecko a taky to udělám podtemno je v podstatě nehratelný, parta postav lvl 9-15 může chodit dokola po lokacích, kde dostává po 1 xp nebo kdekoli jinde chcipnout prosím zastavit všecky práce na podtemnu, udělám napřed důkladnou revizi stávajícího, výběr co může zůstat a náhradu neudržitelnýho daanri, kdyby se ti povedlo pohnou s tou mapou, prosim prosim 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 00:04 14. Mar 2008 |
|
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 01:56 14. Mar 2008 |
|
|
Ha ha a uz je to tady a to bylo ze zacatku trefovani od podzemaku do pozemstanu Ale stejne se mi to nezda, vzhledem vasim ECLkam ze tam nejde expit  ps:kdo chce vic, chce po case jeste vic...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 07:40 14. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jo máme ECL a s tim se počítá.. ale když někam jdem 2 hodiny a najdem jen hromadu potvor a to samí absolovat zas zpátky.. moc daleko se asi neprojdem
Co takhle nějakou dopravu? nebo tajný tuneli nebo tak něco.. povrchčani můžou beztrestně chodit tam a sem a podtemnan se všude musí probojovat a málo kdy to sám zvládne
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 10:28 14. Mar 2008 |
|
|
Krata wrote: Co takhle nějakou dopravu? nebo tajný tuneli nebo tak něco.. povrchčani můžou beztrestně chodit tam a sem a podtemnan se všude musí probojovat a málo kdy to sám zvládne tajné tunely má stříbrný drak nejraději..... 
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: CO BYSTE ZMENILI NA PODTEMNU Posted: 16:25 17. Mar 2008 |
|
|
Včera nám bylo řečeno, že prej by duergaři měli mít svý DMko. Týkalo se to vstupu do klanu a tohle nám bylo sděleno. Tak se jenom chci zeptat jak to teda je 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|