|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 17:37 29. May 2008 |
|
|
Aznar wrote: Sorrow wrote: ... tak tohle ... Hmm, to si nemyslim.Kdyz si teda reagoval na Marvinuv prispevek, jak teda pises, tak proc je tam odkaz ne mne Je sice pekne jak si to tam vyradkoval ale docela zase zcestne.Ani ja sem te nejmenoval a ani nikoho jineho.Takze se mi zda, ze tu doslo na ceske prislovi o te prvni ozvane huse... A o tom vybirani celejch invu tu byla rec cca mesic dozadu.Zucastneni okradeni muzou dosvedcit. A jeste mi prosim napis, co ze jsem ti to cpal za nepravdu ci pseudonazor, abych vedel. Dik predem Sorrow zvanej,,vecne nasrany a nikoho nemilujici,,
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 17:50 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sorrow wrote: ... odkaz na tebe tam byl zcela umyslne, protoze jsem citoval cast tvyho prispevku, mozna sis toho i vsiml, a otazka, co znamena cely inventorar byla zcela na miste: znamena to, ze jednou krast se muze, ale 2x, 3x, 5x, pripadne 100x uz je moc? nevim, kolik je unosna mez, proto sem se na to ptal... absolutne nechapu, proc na me takovymhle zpusobem utocis a pritom nemuzes dokazat nic z toho, co si napsal... z tveho prispevku neprimo vyplynulo, ze se bud jedna primo o moji postavu (pripadne ze vim o tom, ze by tohle nekdo delal) a zaroven ze takove jednani schvaluju, ukazes mi kde, sem to rekl? pokud me tu hodlas neprimo obvinovat z porusovani nejakych pravidel (jakych? nejsou stanoveny, proto sem se taky zapojil do diskuse), tak to podloz dukazy anebo mlc
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 18:05 29. May 2008 |
|
|
Hehe, to uz mi teda fakt dostava.Ted budes neco psat zes to myslel jinak nez napsal prvne. Za prve jsem na tebe neutocil a ani na nikoho jineho, psal jsem to obecne na ty, co dokazou stat u postavy a jen lootovat inventar. Za druhe ani nevim ze hrajes zlodeje, teda jestli ho vubec hrajes. Za treti moc neprud, at to s tebou nesekne, pri tech nynejsich teplotach 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 18:10 29. May 2008 |
|
|
kdybyste šli radši hrát, místo řešení kravin co je špatnýha na tom, že SPÍCÍ postavě vybere celej inv ? neřešim, jestli se měl nebo neměl dostat do pokoje (jestli to bylo v pokoji) ale pokud najde venku spící postavu, proč by ji nevoholil do naha ? co zas chcete ? pravidlo, že smi čorovat jen třikrát a dost ? hráli ste to někdy ? vite co na tři pokusy obvykle sebereš ? 10 zl, 17 zl a 24 zl...to se fakt vyplatí a jestli nemáte trochu citu pro hru, pro to, co se hodí a nehodí, tak nehrajte zloděje, to je class pro zralý hráče a ne pro kdejakýho pitomce neserte !
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 18:15 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
sorrowa uz radsi komentovat tady nebudu, kdyz si nedokaze ani stat za tim co napsal photter wrote: ... konecne konstruktivni prispevek, timhle smerem se ta diskuse mela ubirat od zacatku... a pokud to doted sorrow nepochopil, tak nemluvim o svoji postave... zlodej kdyz okrada, tak jde do rizika, ze bude odhalen a ponese nasledky... pokud pak chcete, aby postavu mohl okrast jenom jednou, tak to cely postrada smysl, protoze riziko mnohonasobne prevysuje mozny zisk
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 18:21 29. May 2008 |
|
|
Celkovo som si myslel, ze hraci maju urcity cit pre hru a vedia odhadnut co je unosne a do akej mieri. Ocividne to tak nie je a najde sa par magorov, ktori dokazu skazit hru inym. Takze vidim riesenie v jasnom definovi pravidiel okradania a prestupky proti tomu pravidlu tvrdo trestat.
Vam pride napr. normalne slohnut niekomu veci z Q? Pripadne si pamatam pripady ked jeden zlodej SD vykrado hracovi novacikovi cely inv a dokonca este aj hudobny nastroj co nosil na chrbte mu slohol. Ako vravim, niektori vazne nepoznaju mieru.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 18:26 29. May 2008 |
|
|
ne, dělejme pravidla pro slušný a hajzloviny trestejme individuálně a exemplárně, jak začnem dělat pravidla podle hajzlů, stane se hajzlovina normou
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 18:29 29. May 2008 |
|
|
Mna uz ale vaaazne nebavi stale delat policajta nad postavy, radsej by som sa venoval Q, roznym akciam a podobne, ale takto musim nahanat magorov co sa nevedia zmestit do koze.
Postava o ktorej mi bolo povedane, ze to robi bude varovana a sledovana. Ak sa podobny pripad dokaze, bude tvrdo potrestana.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 18:33 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tak ted doufam, ze nebudu mluvit blbosti, protoze na thalii s tim nemam zkusenosti a mozna to funguje jinak... ale neni to nahodou tak, ze si zlodej nemuze vybrat co ukradne? to pak kdyz ukradne jak rika daanri neco Q, tak pokud vubec pozna ze to je z Q, tak to ma vratit?
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 18:43 29. May 2008 |
|
|
Aznar wrote: sorrowa uz radsi komentovat tady nebudu, kdyz si nedokaze ani stat za tim co napsal photter wrote: ... konecne konstruktivni prispevek, timhle smerem se ta diskuse mela ubirat od zacatku... a pokud to doted sorrow nepochopil, tak nemluvim o svoji postave... zlodej kdyz okrada, tak jde do rizika, ze bude odhalen a ponese nasledky... pokud pak chcete, aby postavu mohl okrast jenom jednou, tak to cely postrada smysl, protoze riziko mnohonasobne prevysuje mozny zisk Uh, ty mne teda davas, ja ze si nestojim za tim co pisu.Opravdu uz si odmne dostal cenu ,,Miso vtipkar,, A co je konstruktivniho na Photterove prispevku? Zlodej je podle mne a to muzu rict na 100 procent neodhalitelnej.Tak co tu neco okecavate.Jestli se vam libi, ze nekdo oskube malej level do naha s rizikem, tak to je dalsi jobovka.Nenechte se vysmat.To je opravdu skvlej cit.To je krasny ze tu vypisujete ty smesne castky pri okradani ale to ze se pri tom opetovnem okradani berou i +..veci nikdo nepise(vim, neni v tom rozdil) Podle vase nahledu by zlodej kterej dovede dokolecka okradat dlouho nefungoval.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 18:47 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
hmm tohle fakt nema cenu, to muzes mluvit rovnou za me, kdyz tak presne vis, jakej mam nahled na vec... pro priste prosim, pokud budes reagovat na nejaky muj konkretni nazor, abys ho citoval, protoze to co tu pises, jsem nikdy nerekl
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:02 29. May 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
klídek pánové... 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:04 29. May 2008 |
|
|
Aznar wrote: hmm tohle fakt nema cenu, to muzes mluvit rovnou za me, kdyz tak presne vis, jakej mam nahled na vec... pro priste prosim, pokud budes reagovat na nejaky muj konkretni nazor, abys ho citoval, protoze to co tu pises, jsem nikdy nerekl Ale co jsem psal zes nepsal?Tady se furt obrnujes a ja hovnajs vim co myslis.Tak bud konkretni... Pises ze zlodej ma riziko pri okradani a ja pisu ze zlodej nema skoro zadne riziko a uz vubec ne proti malejm levelum.To te tohle tolik poburuje nebo co???Jinak uz fakt nevim ale spis chces mit posledni slovo i kdyz nepodlozene tecka
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:20 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-presne zlodej si nevybira co sebere...a nemusi poznat predmet z Q -jinak predmetu z Q muze dat dm vlastnost aby nesel ukradnout, staci kdyz si to dm osefujou takto
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:29 29. May 2008 |
|
|
Sveneld wrote: -presne zlodej si nevybira co sebere...a nemusi poznat predmet z Q -jinak predmetu z Q muze dat dm vlastnost aby nesel ukradnout, staci kdyz si to dm osefujou takto Ano, to nepopiram ale kdyz budu stat u postavy a dokolecka ji projizdet, tak ono to tam nakonec spadne.Ale to vite urcite vsichni kdo to hrajete. I mne se povedlo na prvni pokus ukradnout hracce ktera se chystala se svou grupou na hon zlodeju +3 mec.
|
|
Top |
|