|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 17:26 23. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tohle bych zatim vůbec nehrotil dokovat aspon nebude ten web, craft se okecá a chystá a tak, ale ten Web je důležitej kvůli informacim 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 18:05 23. May 2008 |
|
|
No, určitě by měl bejt hotovej ten craft, ono udělat megareklamu a nalákat sem lidi aby zjistili že vše se teprv připravuje... to tu pak akorát o to víc budou lidi psát kdy už ten craft bude a kdy budou obchody... reklamu bych dělal aby s náma noví hráči hráli a ne aby s náma noví hráči čekali a hlásili chyby.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 18:09 23. May 2008 |
|
|
ještě Add Darien: nevim co máte, ale řešíte blbosti  , jen at Darien píše, budto bude zavrhnut jako špatný nápad nebo tu něco rozhejbe 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 22:45 23. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mimochodem nemohl by nekdo graficky zrucnej udelat sadu banneru? Ja jsem v praci v rychlosti splacnul tohle, ale zadna slava. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 01:16 24. May 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Ja teda nevim. Nikdo mi tady na foru nikdy nepochopil, kdyz sem napsal cokoli slozitejdiho. Ted pisu polopaticky. Co tim chcete dokazat? Odpoved: nic!!! nic nedokazete. Akorat na chvili zadusite server. Cely todle je vo *****. Dost mi zarazi, ze se dokazete bavit nad takovou ptakovinou a este do toho tahat tym. Natoz, ze se nad tim vyadruje. Vcelku pro vecinu pisu nesmysli, ale pri zamysleni vsude je nejaka myslesnka. Po zkusenostech vim, ze se nikdo stejne nezamysli, tak to tu vyjmecne pisi pro debilky : jdete hrat a nemyslete na picoviny. Diky, udelate daleko vic.. a este pro tytez osoby: nech te si poradit a nehrajte ptakoviny. nekdy je to dost trapny, kdyz to musi zachranovat fantasy hracu mimoi. At si mylsi kdo chce co chce, verim, ze ti co mi znaj mi chapou a vi co vsim myslim, i opres to, ze pisu pro kreteny!!! Diky, zatim cabes. EDIT.:Beru vsechny nasledky at sou jakykoli. stejne si toho nidko nevsimne  Kiri pro celou th.. jen v dobrym.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 01:26 24. May 2008 |
|
|
Proč ne raklamu? mě se zdá docela dobrá, ale vzheldem k tomu že maximum počet hráčů je 40, tak aby to tu fakt nebylo zaplácaný, nechci zažít Thalii kdy budu čekat až se někdo odpojí abych se já mohl připojit, a něřikejte že tohodle čísla nedosáhnem.. jak se tahle informace dostane do rukou více lidem tak se to tu na chvíli zaplácá a když většina z těch lidí zůstane, budem se po večerech prát o místo ve hře
Nebo to taky nebude tak horký a jenom dosáhnete přes den čísla 20 a přes noc skoro 40, ale spíš věřim v tu první možnost, že se sem potom nahrne moc lidí to vyzkoušet
PS: nedá se maximum počet hráčů nějak změnit?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 01:53 24. May 2008 |
|
|
Krata wrote: PS: nedá se maximum počet hráčů nějak změnit? mělo by to jít, třeba EQ to udělala, ale až po zkušenosti, že se DM nemohli připojit kvůli návalu... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 01:58 24. May 2008 |
|
|
Maximum hracu lze nastavit na 64, jen nevim kolik hracu je server schopen pojmout, aniz by byly lagy...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 09:06 24. May 2008 |
|
|
2Kiri: proč se tim nic nedokáže? Podle mě to na 100% nebude tak že se zahltí server, nwn neni poslední nejnovější hra s neuvěřitelnou grafikou kde se člověk vyexpí na 60. level. Z vlastní zkušenosti vim, že pro dost lidí co by chtěli hrát a nwn neznaj přijde nepochopitelný že hráči se běžně nemlátí mezi sebou, že je tu nějaký ?RP? a maximální level "jen" něco kolem 20. Možná by tu bylo narváno první dva dny, půlku odradí stahování haků, CEPu atp. další lidi to jen zkusí, zjistí že to neni nic ve stylu WoW a že tu hraje málo lidí (oproti WoW). Zůstane jen pár nadšenců co je baví dnd, nebo ty co hráli singl a vůbec netušili že něco takovýho v Čechách existuje. To podle mě stačí...
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 10:37 24. May 2008 |
|
|
igor wrote: 2Kiri: proč se tim nic nedokáže? Podle mě to na 100% nebude tak že se zahltí server, nwn neni poslední nejnovější hra s neuvěřitelnou grafikou kde se člověk vyexpí na 60. level. Z vlastní zkušenosti vim, že pro dost lidí co by chtěli hrát a nwn neznaj přijde nepochopitelný že hráči se běžně nemlátí mezi sebou, že je tu nějaký ?RP? a maximální level "jen" něco kolem 20. Možná by tu bylo narváno první dva dny, půlku odradí stahování haků, CEPu atp. další lidi to jen zkusí, zjistí že to neni nic ve stylu WoW a že tu hraje málo lidí (oproti WoW). Zůstane jen pár nadšenců co je baví dnd, nebo ty co hráli singl a vůbec netušili že něco takovýho v Čechách existuje. To podle mě stačí... jj asi to tak bude,ja taky hral jen singl a to pred casem uz,ale tak nejak jsem si v zpomel ze to funguje.taky jsem hledel na haky a cepy a jak ja to vubec zpustim,ale ted muzu rict ze lepsi online jsem nehral WoW se muze jit vycpat,ale taky si myslim ze je to proste pro DnD nadsence apod...ja driv hravala s kamosema DnD a hrozne me to ted chybi a proto me tohle prijde moooc podobne a timto bych i chtel podekovat ze mam tu moznost se vratit do drivejsich let kdy jse se timto hrozne bavil,skoda ze cas tak plyne.
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 11:20 24. May 2008 |
|
|
Tak se mrkni kolik bylo maximum hráčů na serveru, a to ta hra nikde neni rozhlášená, hrálo to jen pár nadšenců DND a ti co o tom někde slyšeli, když se to rozhlásí všude možně.. trochu se to tu ucpe, jo někdo odejde protože ho to nebude zaplavovat, ale určitě někdo zůstane.. třeba to nebudou tak velký čísla aby to zahltilo server ale třeba jo
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 12:46 24. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: Tak se mrkni kolik bylo maximum hráčů na serveru uzasna myslenka mozna by bylo dobry, aby kdyz reknes A, tak abys rekl i B... maximum hracu bylo 34, ale to bylo v dobe tesne po wipu, od ty doby je maximum tak kolem 20 hracu a to este pomerne vyjimecne, spis to byva min... takze nejaka propagace je z myho pohledu rozhodne zadouci a kazdy novy hrac vitan 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 12:59 24. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To, co tu pise Kiri, je castecne pravda (ikdyz je to z te zmeti pismenek tezke rozpoznat  ). Ano, muze se stat, ze se tu kratkodobe objevi velke mnozstvi hracu, z kterych zustane mozna 5%, mozna nikdo. To bylo taky prvni, co me napadlo, ale: Nevim, jakou formou ta reklama bude podana. Nevim, co je BW, kde se to ma inzerovat. Nevim, kolik ohlasu to muze vzbudit. Tudiz fakt nedovedu posoudit, co se asi stane a vykrikovat nejaky soudy mi prijde v tuhle chvili dost plany.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 13:18 24. May 2008 |
|
|
Keby ta reklama prilakala len 5 ludi tak to stoji zato si myslim. Zeby sa server zahltil tak toho sa az tak nebojim, ale myslim, ze existuju hraci, ktori o NWN serveroch v cechach a na slovensku nemaju moc vedomosti a mozno by ich to aj bavilo. Na novom webe sa uz pracuje, tento vykend by mohli byt prve navrhy nakeho designu a mozem zadat pritelkyni urobit aj zopar navrhov na tie bannery. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 14:12 24. May 2008 |
|
|
Azanar: stejně sem mohl napsat jen podivej se kolik hráčů je tu přes večer.. kolem dvacítky to kolikrát je, může se stát že to přitáhne tak 5 lidí a konec.. ale to se nezjistí dokovat se nmevyzkouší
|
|
Top |
|