|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 20:00 25. Jun 2008 |
|
|
To su klasicke moznosti vykupu veci, co myslim, ze nemaju s Q nic spolocne.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 20:06 25. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Daanri wrote: To su klasicke moznosti vykupu veci, co myslim, ze nemaju s Q nic spolocne. presne tak. Ty sou tam od staryho vykupu veci z jidelniho craftu pred wipem, ale obcas je v nejakyhc malych vesnickach spojen krcmar s vetesnikem, tak se to nejak nemazalo.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 20:55 25. Jun 2008 |
|
|
Jo, vykupuje nejaky veci podobnym stylem jako vetesnik.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 11:04 26. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Phantorris wrote: Zřejmně se jedná o nějakou chybu, ale přesto to píši sem. Takže, Portan v lokaci Planiny - lovecký tábor na otazku jestly nemá nejakou praci a že bych mu něco sehnal odpoví - cituji: " rovna potrebuji dodavku materialu. Kdyz mi tedy prineses 16 tak ti za ne zaplatim o pulku vice, nez kterykoliv jiny obchodnik. Jo Rejty trosku zmenil rozhovory, ktere sem tam mel jenom kvuli zkouseni. Takze je to moje prace. Brzo bude na netu verze, ze pri shaneni se vam dole do vypisu objevi debug info co se vygenerovalo, takze kdyby se vam zase stala nejaka divna vec, treba ze vam to nenapise co po vas chce, tak prosim nahlaste, co hlasilo Debug info. EDIT: jestli vse bude v poradku, tak prosim to debug info nehlaste 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 16:48 26. Jun 2008 |
|
|
Veronika v Ivory chce kopřivy a neumí je koupit !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 18:20 26. Jun 2008 |
|
|
monstera wrote: Veronika v Ivory chce kopřivy a neumí je koupit ! Jo. opraveno snad se to brzo dostane na server. Ono to byl ten muj uplne prvni quest, takze doufam, ze v tech novych je tech chybek min Chybama se clovek uci, tak toho asi budu ted hodne umet 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 09:19 27. Jun 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Ono to byl ten muj uplne prvni quest, takze doufam, ze v tech novych je tech chybek min : fakt? tak to ses docela vycajchnoval, já bych na to jenom bezmocně koukal 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 11:50 28. Jun 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: nomis_b wrote: Ono to byl ten muj uplne prvni quest, takze doufam, ze v tech novych je tech chybek min : fakt? tak to ses docela vycajchnoval, já bych na to jenom bezmocně koukal  NO, jako nebyt kucika tak na to asi jen tak bezmocne koukam. Nektery veci jako ze = neni to stejny jako == a podobne. Ale jde to . Nedavno sem naskriptoval neco hezkyho a hlavne propracovanyho, tak snad se to na serveru ujme To je asi jedinej skript, kterej sem udelal celej sam (i kdyz 30% je prekopirovanejch z tech kucikovych). Takze urcite se porad mate co tesit na novy a novy veci.. jen prazdniny se rozbihaj a nevim jak moc na to bude casu.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 07:08 30. Jun 2008 |
|
|
Tak první obchodnické Q jsem zvládl a poděkování patří Nomisovi, vše funguje jak má, alespoň co jsem zatím prošel a testoval. Jen když ta baba začala piskovat, že ji nesu nahnilé ovoce tak jsem ji málem jenu natáhl. Chtěl jsem otestovat i kožky, ale nevím kde je to zvíře co zrovna chtěl tak snad příště.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 07:59 30. Jun 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Jen když ta baba začala piskovat, že ji nesu nahnilé ovoce tak jsem ji málem jenu natáhl. Jo jo, kdo vzpomina na vlakno obchodnicke questy, tak vi, ze si sami hraci vyhadali, ze obchodnici sou spis svin* a ze te spis oberou, nez pridaji. Proto sem tam schvalne tuto moznost dal, muzete plakat jen sami nad sebou, kdyz vam to vyhodi do kose Jinak ta sance je dost mala, ale znate ten bioware "nahodny" generator.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 10:31 30. Jun 2008 |
|
|
nomis_b wrote: si sami hraci vyhadali, ze obchodnici sou spis svin* a ze te spis oberou, nez pridaji. Proto sem tam schvalne tuto moznost dal, muzete plakat jen sami nad sebou, kdyz vam to vyhodi do kose Jinak ta sance je dost mala, ale znate ten bioware "nahodny" generator. to tam fakt je? no to je boží 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 09:28 04. Jul 2008 |
|
|
lovecký quest - Karatha: zrovna se kolem potuluje magická bestie, když mi přineseš její hlavu, blablabla... je tohle mlhavé určení místa (okolo) a popisu (magická bestie) schválně nebo se jedná o chybu? Dost dobře nevím co si pod tím představit..... poslíčkovský quest, Karatha: mám tu zásilku do Alwarielu, při včasném doručení obdržíš 224 zlatých.... v přístavu: cesta do Alwarielu: 180 zlatých (zpátky ddto). Je ten quest zamýšlen jako doručení po souši nebo by bylo záhodno poněkud přenastavit ceny v závislosti na cíli doručení? PS: já vím, že to mám za tu historku s obry, démony, elementálními princi atd, ale co ostatní? 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 10:10 04. Jul 2008 |
|
|
V lovci odmen musis vedet kde se monstrum naleza (dung), aby si jej mohl jit ulovit.
Odmeny za postu uz by mely byt opraveny.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 11:09 04. Jul 2008 |
|
|
A to mám vědět z nějakého jiného zdroje? A opravdu se něco v okolí jmenuje "magická bestie"? kdyby řekl ulov vůdce minotaurů nebo tak, ale pod magickou bestií si nedovedu představit nic konkrétního..... omlouvám se, ale chcit o jen objasnit.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 11:49 04. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
DenGrasse wrote: A to mám vědět z nějakého jiného zdroje? A opravdu se něco v okolí jmenuje "magická bestie"? kdyby řekl ulov vůdce minotaurů nebo tak, ale pod magickou bestií si nedovedu představit nic konkrétního..... omlouvám se, ale chcit o jen objasnit. on ti vubec nerekne co mas ulovit, ale jakou trofej mu mas prinest
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|