|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 16:59 30. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Morendred wrote: Slaad je neco mezi archonem(dobro) a demonem(zlo), mela by to byt vesmes neutralni sfericka bytost. Tiez ma to vzdy zaujimalo, ale pre postavy v hre to zas nieje nic platne, lebo aj tak vidia len zase nejaku potvoru.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 17:05 30. Nov 2008 |
|
|
S tym aby sa neupravoval golem tiez suhlasim. V podstate je to jediny mozny pritelicek pre nekromantov a zli temni nekromanti by predsa uz mali mat nieco silnejsie, kedze takato hra nesie velke rizika...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 17:54 30. Nov 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: Tiez ma to vzdy zaujimalo, ale pre postavy v hre to zas nieje nic platne, lebo aj tak vidia len zase nejaku potvoru. To neni tak pravda. Vecina postav by mela mit alespon ramcovy prehled co v danem svete existuje. Stejne jako kdyz klerik vyvola archona (cokl v brneni), tak se paladin hned nesebere a nekuchne ho. Protoze je to nebeska bytost a on to vi.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 18:00 30. Nov 2008 |
|
|
Morendred wrote: Neithan1 wrote: Tiez ma to vzdy zaujimalo, ale pre postavy v hre to zas nieje nic platne, lebo aj tak vidia len zase nejaku potvoru. To neni tak pravda. Vecina postav by mela mit alespon ramcovy prehled co v danem svete existuje. Stejne jako kdyz klerik vyvola archona (cokl v brneni), tak se paladin hned nesebere a nekuchne ho. Protoze je to nebeska bytost a on to vi. to mozno hej ale podla mna vacsina tych tupsich bojovnikov neovlada panteon priser na thalii, tie veci sa naviac bezne nevyskytuju takze taky rodili sedlak by mal vsetko vidiet ako hrozbu.. tak ako sme nato zvykli z reality
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 22:13 30. Nov 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: Morendred wrote: Neithan1 wrote: Tiez ma to vzdy zaujimalo, ale pre postavy v hre to zas nieje nic platne, lebo aj tak vidia len zase nejaku potvoru. To neni tak pravda. Vecina postav by mela mit alespon ramcovy prehled co v danem svete existuje. Stejne jako kdyz klerik vyvola archona (cokl v brneni), tak se paladin hned nesebere a nekuchne ho. Protoze je to nebeska bytost a on to vi. to mozno hej ale podla mna vacsina tych tupsich bojovnikov neovlada panteon priser na thalii, tie veci sa naviac bezne nevyskytuju takze taky rodili sedlak by mal vsetko vidiet ako hrozbu.. tak ako sme nato zvykli z reality A presne to je dovod preco by sa nemalo behat s povolanymi a pritelickami do miest a dedin 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 15:03 01. Dec 2008 |
|
|
Slaad, slaad *listuje zamyšleně svitky v knihovně*
ah, tady.. *chvíli soustředěně mumlá*
slaad, mladíče, rozhodně není démon! jest to bytost sférického původu, tvořená nehmotnou duší, která jest obalena schránou až v okamžiku vyvolání ve sféře materiální. při takovém vyvolání se formuje z komponentů sfér jeho tělo, různé části ze sfér pekelných, jiné ze sfér celestiálních, jiné z *odmlčí se a zamračí* kde se tu vzalo to sprosté slovo?
každopádně, slaad jest ušit maximálně ze 75% démonické tkáně, ale může ji mít i mnohem méně, třeba jen čtvrtinu! každopádně nelze z vědeckého hlediska říci, že se jedná o démona... co to děláš? dej pryč ten řetěz! a nehrej si s tím křesadlem, mladíče!
*hledá svitek ochrany proti ohni*.....
to radim: fakt jsi mě pobavil. "já vím, že to není hezké, vzít si nemrtvou bestii za přítelíčka, ale donutili jste mě k tomu vy, když mi nedáte jiného tak silného!"... říká ti něco RP? výběr přítelíčka podle historie postavy (a třeba i podle přesvědčení?) ne? škoda...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 18:02 01. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já sem mněl jako mág ohnivého nebo ledového mephita.. skoro sem ho nepoužíval ale hrál sem s nim RP a buzeroval ostantí postavy 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 18:08 01. Dec 2008 |
|
|
To byl pěknej zmetek... 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 22:46 01. Dec 2008 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
to radim: fakt jsi mě pobavil. "já vím, že to není hezké, vzít si nemrtvou bestii za přítelíčka, ale donutili jste mě k tomu vy, když mi nedáte jiného tak silného!"... říká ti něco RP? výběr přítelíčka podle historie postavy (a třeba i podle přesvědčení?) ne? škoda...[/quote]
Nejde vůbec o sílu přítelíčka,ale pokud je na výběr něco co ti v začátku pomůže se s mágem prokousávat životem tak proč to nevzít.*přemýšlí* Neříkám že to bylo správné ho brát do města,ale taky to byla první prudší reakce se kterou jsem se setkal.No a když už ho mám tak ho měnit nebudu.To raději obrátím své zaměření na to abych ho měl opravdu oprávněně.A k tomu RP: hrál jsem na EQ a tam jsem si ho užil až až.A tady jsem se setkal s málo lidmi,kteří by opravdu vydrželi byť jen dvacet minut kecat o blbostech,většinou chce každý jít někam zabušit si do příšer.Sem jsem přešel abych se toho aspoň trochu zbavil vzhledem k velikosti TH to není vůbec problém,protože toulat se hodiny sám po světě není vůbec problém.
Lektor pana BU Carcaroth
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 11:26 02. Dec 2008 |
|
|
jasně, kdyby existoval tank, vezmeš si ho za přítelíčka taky... hraju mága jako ty a jsem myslim na stejný úrovni, akorát já ho hraju 3x tak dlouho. jó holt jsem se "neprokousal" jak říkáš, tím počátkem tak úspěšně  ... a určitě k tomu přispělo i to, že moje postava nemá za přítelíčka nemrtvého golema... a klidně by ho mohla mít. ale nechci, protože se mi to k ní nehodí. i to je RP. nemusíš sem hned tahat EQ, hrálo tady na ní víc lidí, i já. to že ses stal svědkem self-exhibicionismu některých hráčů neznamená, že oni hrají RP, kdežto na thalii je to o bušení do potvor, thalie je RP svět - přečti si stránky. a pokud jsem pochopil, tvoje postava třeba učí BUa mluvit - to je taky RP... ona i výprava na bestie může být RP, když má nějaký důvod... ale o tom jsem nechtěl mluvit. podstatný je, jestli si opravdu svou postavu umíš představit. je to bělovlasý laskavý stařec, ke všem přátelský. a doprovází jej nemrtvý golem, jeho nejlepší přítel...  PS: trochu mi uniká souvislost mezi větami "nejde mi o sílu přítelička ale když je něco co ti pomůže prokousávat se začátkem, proč si to nevzít" a "když už ho mám tak mo měnit nebudu" tak měls ho kvůli začátku? nebo proč vlastně?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 11:37 02. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Přijde mi zbytečný to dál pitvat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 11:39 02. Dec 2008 |
|
|
kucik wrote: Přijde mi zbytečný to dál pitvat. of course... sorry, prostě mi to nedalo...
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 16:28 02. Dec 2008 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
DenGrasse wrote: kucik wrote: Přijde mi zbytečný to dál pitvat. of course... sorry, prostě mi to nedalo... Beru na vědomí 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 23:46 02. Dec 2008 |
|
|
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 00:30 03. Dec 2008 |
|
|
mozme sa pustit do niekoho ineho...povedzte mi meno a ja ho urazim !
|
|
Top |
|